站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

【麗晶】超細心好服侍·阿笑_08號

超級版主

呢輪睹有巴挨做過11阿慧,22糖糖,62阿瑩,咁我皆唔執輸去麗晶玩番次啦,
成果呢三個有兩個喺房同其他巴挨玩松,
另一位便女人工作戚息三數天喎,
咁又唔會丟失一間咁年夜嘅場又面行三個女,
問女司理有沒有其他女仔得閒,
古次做唔到便下次囉呢三個女但昔日嚟得便梗係要房玩
減上我唔念等事前又無決心挨德律風mark女
成果女主任話有9個女返工此中6個女喺房on松duty
臨時得3個女得閒能夠立即房
咁我叫佢擺設

不外女主任無意慢亦唔係其他場嗰種輪牌造
問我有沒有極少工夫
唔係等房唔係等嗰6個女仔而係將而傢3個得閒隨時房的女仔逐壹引見
之前睇其他巴挨陳述皆睹到呢間場嘅主任少氣/仔細?
實在係仔細佢實係逐壹女漸漸引見長處優點缺陷弊端
唔會話佢靚過李嘉欣對嘢勁過葉子楣
佢逐壹女中型下度身體骨技號召漸漸講
然後等我揀我以爲呢種效勞立場要讚
假如諗住公允隨便次第輪牌便偶然思

成果我揀咗8號阿笑
呢間實在係咁編排比方1號叫Annie2號叫Betty3號叫Cathy之類
個名皆係藝名以是8仔阿笑阿笑係開公名
我叫佢8仔又得8妹又得阿笑皆得
但佢老冧同佢藝名皆似番佢本人
8仔固然係白牌而阿笑又實係幾可笑容
俾我覺得幾nice減上佢體態幾fit有波有蘿對足又靚
係孭得起8號呢個冧巴而阿笑又match佢本人

別的佢體態便適中半肥肥皮膚好靚好滑膚色黑中透白
揼幾仔細逐壹位用腳撳完按完便企上嚟再踩
熱油推背推足佢兩隻腳變兩個拳頭係咁搓
有啲位用腳背腳踭推覺得好掂好鬆
到正題仍舊皆係超仔細
兩隻腳由拳頭重力變咗初級十級鋼琴師大概結他腳彈出溫順樂章
漸漸掃漸漸彈漸漸搲
立即令我個腦無曬反響但上面便有曬反響
好彩我背對住佢唔係便俾佢睹到我咬牙行動
佢腳勢確實超掂
轉過嚟便係8仔阿笑便變身KOL但集合講嘢拎住收咪
心情好正聲苦又共同減埋打仗嗰下又係觸電咁爽
呢下到我忍唔住叫佢能夠上馬不然便隨時走水得禮人瞭
開端先係阿笑正在上小弟被動啲
三幾分鐘便換位到我演出最man行動
再換兩個位我便俾阿笑搞掂咗
齊身鬆曬無曬貨賣瞭
9張白魚做傢用代價開理陳述終了下次再道

晏菲路陳述, 麗晶
本主題由 superadmin 於 2022-5-30 22:15 挪動
回復

金牌會員

小手一抖,積分到手!
回復

金牌會員

不錯不錯,很好哦
回復

金牌會員

多謝你分享
回復

金牌會員

寫的真的很不錯