站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

【龍濤閣】早更新試服侍好體貼·29號

超級版主

本來皆幾唔便利,我哋便話能夠步止上去,但收貨嗰啲同埋購餸啲人員便實係要徒步止上去,腳推車又費事啲,係講E間龍濤閣,咁啱俾我睹到有人收益力多上去,實係辛勞曬。

皆越來越多女仔揀,從前得十個八個而傢皆超越18-20個,以是皆贊成有巴挨話而傢龍濤閣女仔仲多過從前嗰啲又正過從前嗰啲。

古次又係下午去,縱日下午五面幾皆多人洗沐換衫,能夠挨風嗰一兩日紮咗炮縱日馬上出動,女主任引見我做29號,新新哋幾個月貨仔,該當係四月重開後先開端做bg,佢哋介妱得凡是皆唔好得去邊,又批注唔啱能夠換。

房睹佢舖好床,企定定唔玩腳機仲要單腳垂曲,好有規矩恰似日本食店啲女姿客咁,視視佢個樣再視視佢對足仲有件連身低胸短裙,靚樣靚身體,唔使換女啦。

同我放妙手機鎖匙,佢便拎德律風call鐘,我便背後從佢前面掀開條短裙視視,係紫色T back喎,正,對足又幼,咁我便查抄下佢啲皮膚,又實係滑到一個面,幾乎恰似啱啱沖完涼嗰種滑溜,佢又無躲喎仲話我鹹幹仔,喂,唔鹹幹皆唔嚟揼骨啦,係咪先!

29除咗好樣仲走肥,波路又勁,骨技皆幾揼得下,力皆重重哋幾重腳。

rpp腳勢固然皆舒適,搲完捽完腳指又轉圈,有波鞭策,回身再波天,然後係唱戲直,唱完便用最淘氣的BB油沈捽我後門同圓型球位,咁29一隻腳掃我鏈鏈一隻腳一隻腳便開端高低鬱,一時便換腳一隻腳高低鬱另一隻腳便搞我後門,實係前後皆俾佢夾攻住,一陣便標曬出嚟,實係掌握唔到便派曬彩出曬貨瞭,又舒適曬

揼完足仔硬又出汗,又肚饑降返下一層食嘢飲湯,放低傢用便走人。

冥界骨友陳述, 龍濤閣
回復

金牌會員

相儅不錯,感謝無私分享精神!
回復

金牌會員

支持一下【龍濤閣】早更新試服侍好體貼·29號4639 作者:武汉嘉瑞 帖子ID:101663 更新,服侍,體貼
回復

金牌會員

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志
回復

金牌會員

發表於 昨天 09:21 | 顯示全部樓層
小手一抖,積分到手!
回復