站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

久違不死鳥之旅+征西報告(已更新)

2萬

超級版主

暫背沒有死鳥之旅+征西陳述(已更新)

遠日秋節時份戚戰左一排
末於皆俾一位街坊誘惑左上去
誰沒有知呢位街坊暫時上唔到去
所謂箭正在弦上不能不收還是孤軍上路

第一站:沒有死鳥高興之旅
沒有死鳥已往一背係小弟主力機場~
但對上一次去沒有死鳥曾經係好耐之前ge事~
果為對上一次去時覺察d效勞比從前好左
以是曾經好耐無去~
遠日睹果度多左很多多少新女~
決議俾屢次時機佢~
去到先沖個靚涼~locker仔效勞有改進~
出到年夜廳睇相揀女~揀左2,3個皆俾人call左鐘
最初房等叫部少引見~
黎左個20歲四川囡囡~金金天髮肥肥天好靚女~
並且個樣仲好雜~
巖曬我ge Feel~便佢啦

佢話黎左呢度隻係十幾日~之前係火皆度按中式~
不外我唔係好疑~果為佢part 1實係麻麻~反而part 2 rpp一流~!
曾經好耐無俾人rpp苦爽~
由於太舒適ge閉係以是叫佢r左好耐" />" />" />
囡囡亦毫無牢騷~
以後回身佢自動訓埋黎~
一個唔為意佢一家便車埋黎~
完整無意理準備~話我恰似佢從前一個同窗~
覺得好正~令我皆好有初戀ge覺得
唔理苦多立即車番佢~
車得黎佢皆持續好溫順苦幫我挨~
由於太有gf feel~以是我皆無進一步苦消除佢ge拆甲~
無耐反而係佢問我做咩唔除佢Bra
支到order固然要做家啦~立即幫佢推衫脫Bra~
挨左好耐漸漸享用完先出~爽曬

佢洗完腳返黎又訓埋黎攬住我一齊訓~
我遨遊佢齊身~佢便搞下我細佬~搞到佢又甦醉左
囡囡話俾我搞到好念要~問我有冇帶套黎
當期時由於無套系身~已能成事~
最初用腳幫佢處理~曲小mm~泉火公然充沛~
又隔住佢條底壓住黎磨佢~覺得同開D實係好唔多~
以後乏曬年夜傢攪住訓到夠鐘走人~
賣單$198-$20 coupon+$5 locker=RMB$183

第兩站:標的目的村故天重遊
之前遵從各街坊定見~
久躲風頭一段工夫無再出出標的目的村以保小命~
呢日決議從出江湖救國救平易近
先搵間FL洗個頭+去主場按番個瓜中場戚息下~
以後曲闖木人巷~
路邊泊左隔凶ge捕快座騎~
不外以我經曆&現場合睹~曉得佢隻係做下樣泊系度~
還是少理~到木人巷燈水透明~
可供食用指數有8/10~
去番熟悉雞婆度選妃~10幾個囡囡圍住任揀~
揀左個後死心愛囡囡~細細粒~
佢話18~睇降又係似15-16果d~湖北人士~
本來囡囡隻係第一次系標的目的村度做~
之前隻係系過接待所度做過1次~
壹般狀況下我皆唔係好疑~
不外古次我疑~果為囡囡居然連雞婆個房系邊度皆唔知~
要個雞婆特登帶埋我上去

除Bra覺察少女cup腳波~好彈腳~i like it
佢連個流程要做咩皆已知~幸虧佢勤學~
我一路教佢便一路跟住做~居然做左試鐘男
洞一刻好松~先黎女上男下~古次呢一式玩左好耐~
佢細細粒滑雪雪好好攬~攬住佢好有Feel~
玩到佢乏佢皆仲持續對峙~抵讚
以後用男上女下KO佢~
佢臨尾果幾下慌張ge抽畜&夾足令我好鬼死鎮靜~
賣單走人RMB$150

[ 本帖最初由 deaddg 於 2009-1-19 17:52 編纂 ]
回復

金牌會員

不錯不錯,很好哦
回復

金牌會員

學習了,謝謝分享、、、
回復

金牌會員

路過,支持一下啦
回復

金牌會員

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層