站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

【麗晶】超玩得陀地後生妹·阿寶_26號

超級版主

獨傢村的麗晶
係講松呢區得番一間
從前便話有金湖同敦煌
不外從前呢區皆多少老同...我唔知係咪呢個同字
即係有人吸食某啲嘢
之前聽有人喺敦煌門心屙尿斷絕街機舖又有人派嗰啲嘢
誠懇講皆幾污煙瘴氣不外遠年係改進曬
處所坤淨無曬呢啲人東北亞人皆講求衛死
最多皆係廟街牌檔間中有米偶呈現
不外食肆處所真有
新興年夜廈皆多創興年夜廈皆有

講番呢間麗晶係舊場不外遠年拆建過皆幾新
記得從前去止樓梯降去有塊鏡死曬銹
而傢好光猛好新好坤淨
locker好新天顫好新洗沐房皆好新係坤幹蒸房條例下唔蒸得住
戚息室分雙方皆幾年夜幾四正
有死果有麵同面心咁食極少面心飲熱蔘茶便引見女仔
女主任話昔日有8個女返四件做松嘢
記得呢輪8仔阿笑19阿菲22糖糖皆有巴挨做過
我皆念試下此中一個啦
不外聽完女主任引見
佢將四個而傢已有嘢做的bg逐一引見
好具體唔少氣唔嫌佢煩喎咁又
總好過隨便治擺設逆住牌俾女我做
成果引見26阿寶
當地女陀天貨唔使雞同鴨講減密切啲
仲要係後死女嬌小型白皙
立即令我諗起鄺淨楹???
女主任話無鄺淨楹咁矮
略下佢極少樣皆索的女
好便呢件啦

房經走廊公然睹到有幾條女做松嘢
皆好彩能夠睹到其他bg的樣我皆有問女主任
俾我睹到22糖糖19阿菲皆幾好款下次一定會搵佢哋此中一個
尾房有呢個益處能夠睹到其他bg
另一間房便傳嚟啼聲仿佛有巴挨皆幾冒死松

咁房到睹到26阿寶公然幾好樣
身崇高高貴過150下過鄺淨楹
皆實係幾黑幾後死樣幾苦
罕見係骨技中上
唔肥腳臂小腿唔細個款唔cool唔寸幾nice
凡是以為呢啲陀天妹唔揼得但26阿寶便相反
幾夠力位皆準而效勞便包羅萬象
rpp除咗主要部位連肚池對降的位皆漸漸掃同搓
小腿年夜脾皆好仔細咁掃硬住回身後便有BM行動
賜顧幫襯我身材險些每一寸
曾經好充分時佢再嚟直身成隻小貓唱歌拎咪
呢個行動超引誘特別佢單眼好露情冷靜咁視住我嗰下
共同埋啼聲同雪雪聲幾乎無得頂

我曾經忍唔住慢進派將佢壓底然後開進做戰形式開波
啪聲唧唧聲再共同26阿寶嘅啼聲
剛終顛末走廊聽到人哋啼聲而傢便我造制咗呢啲啼聲
以後降床玩另一張床又試過站坐式後
又托下足玩再返床古次到阿寶正在上小弟正在下
開盡turbo嘅阿寶末於搖爆咗我皆好小鳥依人覺得
完事渾淨完進來一陣再返嚟摸下撳下頭便好唔多夠鐘
壹定做嘅事係抄佢牌
壹定係翻啅嘅女仔

總結
骨技:7,0/10 罕見陀天妹幾揼得
相頭:8.0/10 白皙陀天妹幾好樣
身體:7.0/10 嬌小型波路中等團體啱比例
波路:7.0/10 中等好感夠圓幾妙手感
返食:10./10 已抄牌固然為翻啅

強僧陳述, 麗晶
本主題由 superadmin 於 2022-5-30 22:15 挪動
回復

金牌會員

我是來刷分的,嘿嘿
回復

金牌會員

學習了,謝謝分享、、、
回復

金牌會員

不錯不錯,很好哦
回復

金牌會員

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層