站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

CP 1/2島遊記(全篇完)

2萬

超級版主

CP 1/2島紀行(齊篇完)

呢期興CP,等我呢個新腳獻醜,唔好有錯請指教!
晨早9面彙合,拆水車由羅湖過閉,止過極少到深圳水車站,用o左40人仔拆槍彈水車,要等20分鐘至有車,伴侶講D班次皆幾稀,凡是要等約半個鐘,果提速閉係,班次會沒有跟本按時間表,隨緣唔駛預有車便上,偶然間伴侶帶我們上樓年夜X活食個早飯,口胃同噴鼻港一樣,唔同係有幾個公閉mm,皆OK,伴侶機不成得,拎o左一個德律風.
食完早飯,上水車,局部飛機位,幾舒適,伴侶立即解說一陣路程同曆程,聽到我o天心痕痕,已講完便到CP,齊程唔駛半粒鐘.
果工夫尚早,囡囡已番工,伴侶帶我o天去o黎個足仔推拿,所在係!/@島姊妹店千鶴湖,由於伴侶拆水車時已挨德律風call公司車,我o天一到架車已係巴士站果邊泊車場等松,上車唔駛10分便到,上到去極之奢華,自力房間有年夜電視,張推拿椅一梳,技師腳勢沒有錯,模樣也能夠,人天端莊人傢,我o天亦以禮相待,兩粒鐘免費約$58-68(唔係我比錢,唔係咁記得),免小費.
o係劈面食餐川菜醫肚一陣有力好處事.又係call公司車,上車轉個直乜咁快到聖天!/@島,伴侶係生客閉係,媽咪已正在門心恭候.
講番重面,呢度公司免費即房費$188,經熟悉媽咪,便會加$20即$168,囡囡分兩種:AB牌,即$300(OK)取$400(好OK),房後,媽咪會帶一班囡囡比你揀,唔指明的話,會兩種一齊比你揀,睇你錢袋預算,有比力固然會傾向$400,能夠漸漸揀,我o天四條7個6睇曬齊更囡囡,人多目炫,皆唔記得邊個挨邊個,o係後排揀o左件$300,唔好咁擔憂,開即要.
實在古次重面唔係呢個,隻係頭盤,主菜去喇,媽咪帶o左4個無著造服囡囡,無化裝份中渾雜,模樣較壹般,怕含羞,佢o天係呢度將來棟樑~教徒仔,隻係$100蚊,佢便會共你去個初體驗,我唔虛心,漢子胡想~1+1.
戲肉之Part 1
到本人的房間,你要開端自我催眠,呢一刻開端便係興人,衣服唔駛本人鬱腳,囡囡會幫你,你隻要跟她唆使,連鞋襪城市幫你除,初度有D唔慣,念本人o黎,囡囡即挨我隻腳,將我隻腳放正在佢心心度,我即去個閣下進犯要對付四個波,正規的又比奇異Bar呃到我,一除即現形,反而比門徒仔o既Pink令我長遠一明,一問本來初到第兩日第一次,之前一次仲係試鐘的,3條肉蟲天塞個企缸,揭住o黎洗沐,記著本人係唔駛鬱腳,正規的十分降力,門徒仔便無乜腳做得個視字,經徒弟叫至識幫我擦背,一個前一個後,徒弟仲心波並用,我唔識講..............

[ Last edited by June on 2007-9-13 at 18:10 ]
回復

金牌會員

難得一見的好帖
回復

金牌會員

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志
回復

金牌會員

我搶、我搶、我搶沙發~
回復