站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

東寶遊記 - 港蠔98 - 一次又一次出佢報告,絕對係鱔稿啦...

2萬

超級版主

東寶紀行 - 港蠔98 - 一次又一次出佢陳述,絕對係鱔稿啦...

港蠔98,即係前幸記289,很多多少師兄皆知佢叫蓉蓉,剛晌幸記出講時曾經深得很多多少師兄溺愛,一個個陳述同工夫晌斷絕臺係咁出,個勢一時無兩,曲到轉左去港蠔,仍然咁受歡送,小弟便愈加係佢忠厚粉絲,暫唔暫便去搵下佢。講樣講身體講效勞佢能夠已算係頂班,不外逢到個玩得按得talk得又啱feel 啱咀型嘅技師唔簡單,以是便算俾人當我沉船皆係咁話。

蓉蓉過年時返左老傢渡歲,早兩日正式完工,聽講肥左又肉體左,於是拿拿聲趁昔日有極少工夫約佢散下舊,趁便update下佢嘅狀況。

既然前前後後寫左佢幾回,以是古次便用小弟第一次寫佢嘅陳述黎個新舊比較。
(白色舊陳述內容 綠色新陳述內容)

樣貌:3.5/5
廿幾歲湖北mm(佢猛話本人老,小弟估量25高低),少直髮圓裏蛋,眼仔碌碌好心愛,已至於好索果隻但絕對支貨有餘.
頭髮推曲左,冇左果份家性不外模樣渾雜左。個髮型講實有極少土,期望早下佢會改改啦。裏型閉係,固然肥左但係塊裏仍然脹卜卜。單眼皆係咁有神,惋惜方才完工已順應,以是瞓得唔好,有極少烏眼圈。

身體:3/5
1米55高低,有肉天但已至於肥,小小肚腩仔幾自得;33B吸腳波,一腳一隻硬淋淋妙手感,淺啡細提整潔好心感,使人愛沒有釋腳,放沒有啓齒;毛毛稀且少,性慾仿佛幾強.腿唔少不外線條幾靚.
能夠有戀愛津潤  ,令佢戒蒲戒酒又加肥,實係睹佢一次肥過一次。依傢俾盡得番32A-B小吸腳,不外肚腩實係冇左,腰型出番曬黎,胸-腰-股嘅直線變得好靚,減上由於肥左有番曬自大,成小我私家視降皆sharp左。

手藝:4/5
反轉傳統,先黎part2,自動除bra做波推,隔褲用下巴磨棍(小弟初頭以為佢用咀錫果條"千年褲",嚇一跳!)再黎女上幸運式,磨脫褲咁滯,289比力年夜汗,鬱兩鬱背脊幹曬...有人能夠唔中意,但佢果份投令小弟好buy囉...果為相互果份投,以後法式治曬...隻能夠簡樸咁講,上中下三路齊通,小弟亦逆利降空!實空進來洗腳後返泥話按part1,小弟婉拒,寧願攬住肥妹仔傾下計,其間289按左幾動手,哈...又夠力火喎!
講實對於我同佢黎講,什麼乳奶果凍波推呢d根本家皆免曬架喇!總括黎講,幾生皆好,唔會恃生賣生揸流灘。要做嘅佢城市做到足,做出黎嘅一定使人合意,便係咁。信賴識佢嘅師兄皆唔會阻擋我呢個講法。

立場:4/5
苦!心愛!健道!齊程笑住做,使人高興無懊惱.
呢part冇咩彌補,佢性格便係咁實同埋咁心愛。

總結: 4/5
會再去囉.
唔好話小弟hardsell,我諗我會一曲搵佢曲到佢唔做呢止為行囉

念要德律風嘅師兄請間接PM小弟。

昔日佢形態唔太好,相片出黧黑眼圈好勁,期望唔好嚇親列位。

上面送上小弟從前寫佢嘅陳述同相片,等唔識蓉蓉嘅師兄能夠對佢有多d瞭解,亦期望能夠俾熟悉佢嘅師兄回味下佢呢泰半年嘅改動。請多多指教。

[ 本帖最初由 tungpo718 於 2011-2-27 00:13 編纂 ]
回復

金牌會員

學習了,謝謝分享、、、
回復

金牌會員

LZ說的很不錯
回復

金牌會員

找到好貼不容易,我頂你了,謝了
回復

金牌會員

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志
回復

金牌會員

看帖廻帖是美德!東寶遊記 - 港蠔98 - 一次又一次出佢報告,絕對係鱔稿啦...6758 作者:雨荷424 帖子ID:111200 遊記,一次,一次又一次
回復

金牌會員

路過,支持一下啦
回復

金牌會員

不錯不錯,很好哦
回復

金牌會員

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。
回復

金牌會員

幫你頂下哈!!