站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

俾人帶左去活x之旅

2萬

超級版主

俾人帶左去活x之旅

禮拜六晨早無聊走左去深圳書鄉購家,止返出黎睹到個好生既背影,呢個咪斷絕公司既四眼仔,又俾佢睹到我,走埋去問佢去邊本來去搵活x,仲問我知唔知係邊,我似成日去d咁既處所既人咩~~~不外之前聽過果度有免費單飛推油又無去過,便同佢一齊搵
實在假如日光日黑皆唔係好易搵,不外門裏皆好9流下,到去個沖身房ok年夜,不外d lock仔 無造服著燕服既~~~完整唔定心便換左件衫攞曬d家房
間房不外好爛,d牆紙飛曬出黎,恰似興墟咁,不外張床皆坤淨,仲要顛末果2條女皆好索下(返黎check過此中該當係(^ 或 ## 此中1個,實人好下好索),司理又話能夠同一工夫睇曬d女黎選,單飛推油便係$138+另1個小費$70即係$208,四眼仔一口吻問左幾個no.,得1個!*係度,佢便房叫我快腳,我便睇下囡先
本來一次過睇曬d女係有間房門心個窗仔係單裏鏡,d囡便坐曬係裏,一眼有1個年夜波妹、1個個樣coolcool天係我杯茶2個皆念上,便玩單飛
到房便part1,講起公司要半個鐘先俾攞油,年夜波妹便又係咁sell齊套單飛,能夠係計1個齊套1個推油,佢天本人返去分錢,遠$700,又係度用對波係咁磨我,但cool妹便話m到唔做~~~
半個鐘便係咁講能夠仄d既單飛plan,不外收油黎皆係單飛推油算,cool妹馬上做家,年夜波妹sell唔到有d裏烏,不外皆係照做,仲有效隻熱既生雞蛋look細佬,減上cool妹腳法瞭得、年夜波妹又不竭用波look我塊裏,一陣d毒便排曬出黎
兩個渾淨完返黎,係咁玩動手足,四眼仔係斷絕房睹我開左房門便黎,佢話佢果個係白牌不外service唔好,又睹到我個年夜波妹又係佢杯茶,又要黎多濟要左我小我私家仲叫我等埋佢,減多個鐘$70佢出,又好便叫cool妹坐多個鐘
一路同cool妹講家,講返呢個場對囡囡既例好鬆,挨個德律風便能夠唔返,推油分$70、半套唔記得、齊套分$300,其他旅店場皆係好唔多不外寬d,呢度d人便高興好玩,佢之前係度做左半年、本人放假3個月又返黎做過好free,之前往過x海港做,有個依傢仲有做既40吋波霸超等旺1日能夠有10幾個客並且個個齊套搵成皮家1個月,而1日2個皆唔係好頂得著,佢早d皆係轉去雜推油場搵少d好過,仲叫我引見佢去邊間好,有沒有兄弟有引見能夠引見俾佢
按按下講講下恰好電視做推丁舞角逐,佢便跳左陣扭扭下又幾正,佢又話去換件衫,本來佢天工衣有4件,早d仲有多1件,能夠果應客人要供換,換左件露腰係咁扭又幾正。
最初夠鐘走人,本四眼仔俾人sell左齊套,前後出左2次足硬、錢袋又坤塘,不外佢話第2次皆幾好玩年夜波妹夠淫同自動係個好敵手wor~~~
回復

金牌會員

不錯,支持下樓主
回復

金牌會員

有競爭才有進步嘛
回復

金牌會員

看帖廻帖是美德!俾人帶左去活x之旅1677 作者:山人佳燕品 帖子ID:113919 之旅
回復

金牌會員

謝謝樓主,共同發展
回復