站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

下沙驚險之旅~~~~~~~~~~~

2萬

超級版主

下沙驚險之旅~~~~~~~~~~~

昨早初兩諗住去開一開年,便約左3個fds 出工以後上去

果為年夜傢皆冇咩定見便決議去下沙嘗嘗,事閉我天幾條友皆冇咩去過

便去嘗嘗~~

一降車以後便睹到有間x圓明珠,同埋x海明珠.原來年夜傢皆諗住去x圓明珠,

不外冇room,咁便隻好去劈面既x圓明珠,,,果為年夜傢皆吾念四周走..事閉成3,4面

咁便上去la,我同一個fd 要左間兩room一廳既套room,其餘兩個fds,便一個係6樓

一個係3樓

part 1 part 2 便同出頭具名冇咩別離la,,咁完事以後我同個fd 便話挨雀麻,(條bg 係

我間room 果個,我個fd 果個做完便叫佢走左:th_down條bg馬上話好,但係要挨年夜

陸牌.咁便ok la減鐘.便叫6 樓個fd 上黎挨.....咁輸左要面lei ,便係除33

la 開首個bg 皆食左幾鋪,搞到我6樓個fd 輸到要被人拔陽

毛.........以後一輪激以後年夜傢皆肉帛相睹la~~~

bg 皆含羞天話吾再玩la~~~果時皆成8面幾la,以是便走la~~

果為6樓個fd 要12面走,而3樓果個便要10面走,咁佢天便留左係果度訓la

我便去左個同room fd 屋企訓..係火庫...

當耿直美夢既時分個德律風忽然響,咁便聽la,本來係6樓果個fd 挨黎, 佢話:[喂,係

邊ar,help me ar佢係講中文ga)lei度水燭ar 我 d 家係哂上裏ar]我便問佢吾係講

笑ar,我其時實係半疑ga jer...不外皆係起家挨的已往~~果陣約莫12面幾1面

到左桑拿樓下又實係很多多少消防車,同樓上有煙出, 跟住我四周去搵,下有冇d著

住骨場d 3.既人la..又吾睹有wor.幾個字皆搵吾到...便係到等la.............冇幾耐佢

便係骨場裏止出黎,,仲係著果d 33..........我睹到佢既時分實係年夜笑

左出黎,果為咩工作皆能夠發作係佢身上ga~~~

冇耐骨場d 人便我天去,佢天另一邊既分店戚息下,佢著住果d 33 止左成條

街(ar.上到去又幾靚ga wor)

咁我便具體問我個fd咩事...佢便話:訓訓下以爲好熱,以後便甦la,面知佢一開眼

便睹到d 水由上邊air-con 果度滴降黎...佢便第一工夫衝降下邊叫人,以後諗住上

去攞返d 家,面知係樓梯心便聽到爆炸聲,咁佢便惟有走降樓la~~:cry::cry:

以後我同佢係果度等攞返d 家,,好好彩d 証件冇事,隻係燒左d 33 ,眼鏡同錶...沒有

幸當中既年夜幸,假如佢訓過2 哩,佢該當

能夠我講得太少不外期望各bros 睹諒, 已後去留宿要當心火災
回復

金牌會員

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。
回復

金牌會員

過來看看的
回復

金牌會員

我是來刷分的,嘿嘿
回復

金牌會員

不錯不錯,很好哦