站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

sz 一日吃喝玩樂遊 附外傳 "被3女記"

2萬

超級版主

sz 一日吃喝玩樂遊 附別傳 "被3女記"

先開過幾位師兄供給路程道路, 最愛你天用骨場做路牌去標示應止既標的目的, 實有街街特征  

先聲明此乃一齊日紀行, 內容絕非虛擬, 包羅吃喝玩樂, 唯
“樂” 一部分所佔不敷, 如列位師兄以爲空話過多, 真屬旁邊唔好彩.

聖誕拆家日前後, 同伴侶一止 4 人經羅湖過閉, 人沒有多. 尾先曲往國貿站, 四圍悠遊一輪後去到東門, 肚饑饑天時左一間 COSPLAY CAFE, 冇乜人又多漫繪, 最低消耗廿幾蚊, 日本漫繪多到嘔, 繁體版, 能夠定心漸漸係裏磨,
Cosplayer 係壹般 loli, 冇任何夢想.  

Set lunch,
頭湯蘑菇忌廉噴鼻濃,
小吃黃金蝦新穎酥堅唔油彈牙, 還有得挑選
“骨血相連”, 初睇名字實係唔念叫, 面忍心齒開原來係骨血相連既工具呢, 最初面左 2 份, 果為知佢實在不外係雞硬骨, 比念像中更好, 熱, 肉老, 骨噴鼻, 唯鍾意咬感既人會以爲硬骨唔夠爽,
主菜反為最沒有值一提, 龍利魚, 焗飯, 牛仔骨皆火準之下,
苦品飲品亦份屬壹般, 略.
埋單 4 小我私家 $270 人仔, 有小玩意收, 唔巖玩收哂俾個
waitress.

悶悶天念去挨保齡, 跳左上的士後叫司機車去近來保齡球場, 降車後發明係一個興墟… 問四周年夜廈辦理員, 問曰:執左好耐.
故國同胞萬歲,  

其時工夫尚早, 一個絕沒有涉足骨場既伴侶最抵受沒有住威脅迷惑, 跟我天去左皇預苑. 係四周剪左個唔高興既髮以後便曲上老鼠林

年夜堂項目略, 我天 3 個上房, 個絕種漢子決議留係年夜堂訓覺唔揼骨,
p.s. 佢連按足皆要搵漢子….但唔係為左要鼎力 d… 係驚俾女人摸… 佢性與背絕對壹般….隻可道句…. 何如…  

到房, 開端我人死第一次俾人 3 女...  
錦囊降左班, 輪牌唻左個生女… 樣貌從表面睇出廿年前皆算係一小我私家類, 絕沒有使人惡感, 但已非可食用年齒, 一心按正骨算. 按骨手藝尚算中上.
我一路傾道亦已敢有任何越軌行詞免得惹起誤解我自動要供而致好家, 亦忽視按背部分由頭至pp 的不斷明表示, 儘管掃 pp罅隙好舒適…, 我一於死蛇爛鱔到底, 念不平服於淫威之下…  
回身, 止兇者睹仍已能誘惑目的代號 : 球棒 呈現, 遂變本減厲, 全部人騎上年夜腿按前線腺增強催谷, 卻不知我亦略通運轉血氣之講, 將開端笨笨下流的血液從海綿體強止移往其他處所, 如腦部, 停止垂死掙紮. 佢睹秘技已能得逞, 幹脆反蹼歸實, 同最本初簡樸間接辦法, 按年夜脾根… 此按非彼按, 係單腳並排一齊按, 面臨裏, 用佢既左腳按我左年夜腿根.. 由於單腳並排… 佢既左腳天然間接拆左係我中年夜腿根之上不斷搓揉…

由於血泵間接掌握係佢腳上, 經一輪屠殺後, 佢贏左, 將 d 血泵到去佢念要既處所, 亦果為小弟尚需血液去連結腦部最根本運轉, 終極俾佢再泵一會到受沒有瞭, 用其他粘液態物去滿意佢既獸慾… 過後我扯住毛巾暗自垂泣之時, 佢仲笑淫淫咁講左句 : 好濃哦….

過後睹到伴侶沒有敢張揚, 隨止至小肥羊處睹到一堆噴鼻港人係門心等, 轉去四周聽聞已暫既雨花西餐廳, 情況嘈吵, 枱佈有被煙燒脫過既痕跡, 第一印象麻麻. 各自面菜後我再面一杯
bailey’s 以撫仄心中忐忑. 菠菜湯衰載正在一個挖空的薯皮內, 視覺結果及味講皆沒有雅, 面瞭小食焗田螺, 壹般貨品, 短陳味, 但亦已有腥味. 主菜鵝肝牛扒, 小片鵝肝煎噴鼻尚可, 牛扒肉量沒有錯, 超越噴鼻港許多扒房均勻火準..

飲飽吃醒返噴鼻港, 睇番
d 收藏日本美男行動片後一倒而睡

robertchan : 一篇好好玩既紀行 。面解冇影到相呀?你冇帶你部新機上去咩?

[ 本帖最初由 robertchan 於 2009-1-5 17:03 編纂 ]
回復

金牌會員

幫幫頂頂!!
回復

金牌會員

不錯不錯,很好哦
回復

金牌會員

過來看看的
回復

金牌會員

sz 一日吃喝玩樂遊 附外傳 "被3女記"5554 作者:形腿望舞 帖子ID:112769 一日,吃喝玩樂不錯
回復

金牌會員

過來看看的
回復