站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

一日三豪 !! 紅牌再遇篇 ,回頭草篇,可愛女友篇! (此場報告多!不喜別進!)

2萬

超級版主

一日三豪 !! 白牌再逢篇 ,轉頭草篇,心愛女友篇! (此場陳述多!沒有喜別進!)

小弟覓日正午獨闖主場!12:00到 睹年夜堂ching沒有多,期望食到正家!能夠立刻上鐘吾多!
於是再問有沒有便去降鐘既!小弟好好彩*號@^號!*號 皆得,但我曉得她們能夠立刻會再上call鐘!
於是問司理邊個能夠!佢一問便問!*先,公然識做!居然能夠? ,實在三個當中!小弟尾選!*
仿佛昔日命運沒有錯!小弟是第兩次搵!* 9月份第一次!明天白牌再逢!
相隔兩個月,隻睹過一次,減上佢多客,大都吾認得我!
佢去時,我無自動問佢記吾記得我?果為苦問,囡囡肯定話認得!太假瞭
出偶天,佢視著我,她笑著講 :唉!係你呀,好耐無睹WOR!你幾面上去架?
我問:您記得我咩?您一日睹苦多客!我兩個月前呈現Wor!
佢話:面會吾記得呀!梗係記得啦!吾知囡囡忘性好佢定扮家!心中總有一面苦!
好既開端!囡囡好傾!之前有ching話佢無做!仲問轉左去邊間? 佢笑著話 :我係告假!病左同返老傢渣!
戚息事後,她比我第一次睹佢時有肉體!效勞同之前一樣苦好!高低無格腳,任我縱橫,她亦是我睹過港ho技師當中(30多個)mm最多火的,逆滑無比!樣正,笑臉苦!爆出時feel出格正!期望有幸再逢白牌! 小我私家仍然俾佢:99分!

實在做!*之前,小弟已book瞭*( 無錯,她回歸瞭,恰是昔日的轉頭草!
14:30上第兩個,我睹佢D相再次呈現!問司理佢係咪歸來做!能否同一人? 本來實係架wor!
之前有ching陳述過,本念一試!但個陣佢曾經走左! 於是昔日便放膽一試!
她看起去已沒有是年青囡囡!25~27閣下,幸虧佢把聲吾錯!幾姣 好傾!原來以為有刪值效勞!
能夠我樣哀大概囡囡吾like我啦!齊程普壹般通!叫佢訓底,念咀下lingling同探井!面知佢話訓底,禁動手肘好乏!
吾好wor!佢坐後我訓上!佢套松細佬!我亦易以起家玩波波!訓底好吾隨手!亦隻可隔富摸mm!太多吾得!
後尾連淫叫到無埋 !隻好回味!*減d念像先爆出!  沒有會返食   小我私家沒有快遭受隻俾:80分

小弟心有沒有苦,心裹沒有爽!要高興歸去!於是再去屢次!恰是我的心愛女友!
16:00上第三個,之前等左陣,果為ching多左d,司理走黎走去!閑到哩~!
睹呀才司理走過,自動問我念搵邊個!睹無太多挑選!念走人!叫佢check下#@得吾得!本來15分鐘後便得!好!
睹ching陳述說起沒有錯!雖然嘗嘗本人骨運怎樣!
同阿才嗲左陣!佢睹囡囡走過便叫我上去!小弟從已試過同囡囡同時上房!隻知降鐘會撬你腳降去!
囡囡正在前面悄悄跟從!睹佢幾心愛!少肥!覺得上沒有是ching道的很放!
面知房後她十分自動抱著我!woo...正家該當連續不斷呈現lor!
她道本人喜好肥人?恰好小弟少肥!佢話喜好我!假如再肥d便好啦!
本人沒有念果為曾經俾伴侶笑肥!吾高興,但明天居然覺察肥總有一面益處 !囡囡齊程自動到沒有得瞭!法kiss
mm磨弟弟,撩撥眼神!腳多多!好好傾!同佢講之前已上左!*同*( 佢反響好過癮!恰似呷醋苦!吾采我!話我花心
無句實!去搵你d白牌啦 !吾俾我咀咀!小弟憑著三吋沒有爛之舌!囡囡俾我攪到佢好高興!比女友更女友!
好d玩到跌降床 !問佢之前有ching念同佢卜家!佢話吾高興!係吾會隋便做僧d家!ching約佢食飯!以後開房!
她回絕,以後便無做call鍾la!實在係僧d場何須做到苦僧!到開年夜個d啦!
小弟念探井!嘗嘗能否消除底底!佢居然話;你念做呀! 無套減上小弟苦做恰似會乏到囡囡!算巴啦!探井多火 沒有格腳,佢仲分隔單腿俾我摷!同時!*一樣 正
到囡囡實係本意同吾係公司先講啦!實在囡囡太熱忱能夠令ching誤解能夠攪家!
囡囡好勤力,號召無得彈! 齊程無悶埸!最初十指松扣降去!女友feel再次增強!
期望佢白牌無望啦!      壹定返食!!   小我私家減分再減分:97分

HKD:660.........銀彈年夜消耗!!
回復

金牌會員

難得一見的好帖
回復

金牌會員

過來看看的
回復

金牌會員

路過,支持一下啦
回復

金牌會員

我是個湊數的。。。