站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

君X先苦後甜之旅

2萬

超級版主

君X先苦後苦之旅

返工壓力年夜~日前同個fd北上鬆一鬆~
先正後正~正家其他師兄出左很多多少~古次念寫後者~
話道同同事日頭梳乎完~系背西四周食左個海陳早餐~
飲餍饫醒念按番其中式鬆一鬆~遠排返工搞到成小我私家集曬苦~
系背西四圍止~本來念去本人個"半主場"度搵下老相好~
面知一個無返~另一個便果為日前曠工俾人炒左~當前睹唔倒佢啦
居然2個相好皆唔系度~於是決議同個fd開辟新場~

系四周搵倒間君悅o既~年夜門心門裏睇降唔算年夜~不外幾企理~
$68中式120分鐘收1個年夜堂項目30分鐘(沒有支減1)~
於是決議便呢間啦~
到去浴堂先覺察本來間家係好鬼年夜ge~
系浴堂轉左幾個圈皆仲有路~好d系裡裏盪迷途~
locker仔號召唔錯~d花灑火力超強~裡裏仲有2個火池tim~
有禍田中上型場o既量素~

沖完涼上左2樓年夜廳~皆有幾十張椅~
由於係常日人唔算多~搵個位坐低叫左個鬆腿~
面知黎左其中女~呢度d鬆腿妹無禍田果邊果d苦幼齒~
不外個樣皆唔錯ge~4小我私家吹下火皆算幾高興~
時期有2個靚女好容師走黎sell我天做spa & 淋巴排毒~
由於我天黎之前曾經決議左做中式~
以是皆係塞責下佢天同佢天玩玩算數~
當有多2條囡囡伴我天玩下~變不異個fd「玩單飛」
隻係鬆完腿後居然俾我天睹倒個勁索o既鬆腿妹止過~
火皆鬆腿妹量素~果一刻我天皆年夜嘆面解苦沒有幸架

以後上房要再上一層~嘩~乜實係年夜成苦~
系街度視去最多似鳳凰苦年夜~面知本來苦鬼年夜~
聽部少講佢天早d會再拆建擴大~早d該當會更年夜~
之前聽羅拔師兄講過~假如按正骨唔念食 ~
要同個部少發言:「我小我私家唔係好受力~搵個細粒d後死d肥d o既便得啦」
於是我亦有樣教樣苦講啦~部少話支到睹我天房等~
果為我天無諗住玩正家~以是揀左個單人房~
等左唔夠2mins便黎啦~我個fd個技師先黎左~皆ok唔 ~
我心諗該當定心啦~面知輪到我啦~
個技師一黎~我立即長遠一烏~嘩~
黎左個重量級相撲腳~我信賴最少有130斤以上~
估量28-29歲~
心諗唔係卦~你係咪錯房呀~
合理佢念拎我腳牌同我起鐘時~
我下認識天叫佢等等~然後立即衝出門心搵番頭先個部少&效勞員~
減輕語氣講:「頭先我唔係同你講左我唔受力架咩~做咩仲特登搵個重量級ge俾我」
佢天立即勁唔美意苦同我講sorry~話搞錯左馬上同我搵過佢~
叫我房等好快到~

系房等左5mins~另一個技師黎~
wow~古次黎左個靚女技師~21歲~
155-156cm~87斤~
仲好可笑容~無果為我頭先彈鐘而烏裏~
仲話皆明面解我會彈~佢會溫順d~抵讚" />" />
開端按背~腳勢唔錯~80分~
腳法溫順~該當係便住我黎按~一路按一路問我洗唔洗減力~
巖曬我呢d唔受力o既人~
我同佢講我腰酸背痛~佢話洗唔洗做d泰式年夜行動~
佢話唔洗減鐘免費幫我做~橫掂果日皆無咩客人~
我居然係佢果日第1個客人呢
佢幫我又推腳又推足又扭腰~又一路注釋俾我聽每壹個行動有咩做用~
仲有教我7種中式腳法~逐項試俾我睇~
實係上左貴重一堂~

間房度一邊牆係塊鏡~
一路視住塊鏡佢幫我好降力苦按~
腳、足、頭、腰、背、臉、patpat股皆按混~
按patpat & 年夜脾時好有feel~好正~
睹佢苦降力按到出曬汗實係好打動~
又齊程勁可笑容~
最初果為要趕工夫提早15分鐘降鐘~
賣單$68+$30小費+$10鬆腿小費=RMB$118

跋文:假如念仄高山按個正骨無妨一試~
   技師腳勢ok~情況唔錯~
   聽技師講黎松會新推出君x至尊式 & 君悅單飛(恰似198 & 298 唔係好記得分明)
  d技師仲培訓松~早下該當會再去
  (以爲巖睇o既記得減我分呀 )

robertchan : 梗要減分啦,陳述咁細致,仲識得活覺活用 robert 心技去面技師。假如用年夜象果幾招減得仲多。

[ 本帖最初由 deaddg 於 2008-10-30 00:39 編纂 ]
回復

金牌會員

君X先苦後甜之旅598 作者:123456868 帖子ID:106222 之旅不錯
回復

金牌會員

支持一下君X先苦後甜之旅2653 作者:冷专问 帖子ID:106222 之旅
回復

金牌會員

支持一下君X先苦後甜之旅1490 作者:123457210 帖子ID:106222 之旅
回復

金牌會員

前排支持下
回復

金牌會員

學習了,謝謝分享、、、
回復