站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

威尼B溫馨之旅

2萬

超級版主

威僧B溫馨之旅

威僧B一背係小弟主場
但日前聽聞有師兄系威僧B被抓
搞到一段工夫唔敢系果度蒲頭
但由於有熟悉正足囡囡話便黎返老傢唔再返SZ
叫我不管怎樣皆要去睹佢最初一裏
心中躊躇左好耐最初皆去左威僧B

過到去果邊先系標的目的村止左陣~
聽與各師兄定見臨時休戰標的目的村~
隻係同d囡囡say個hi便算
止到去威僧B樓下又諗左好耐~
時期仲要有隔捕快座騎顛末~
最初比及確保隔捕快座騎分開左先決議上去~
心諗死便死啦~所謂我沒有天堂誰天堂
面知一部笠等左好耐皆唔鬱~
以為唔同果為掃得太勁以是唔開門連笠皆啓埋?!?
本來係果為此中一部笠壞左以是搞到另一部笠要等好耐

上到去好有傢o既覺得~皆好耐無返黎啦~
先沖個涼~再出年夜廳坐陣~
d司理&部少睹到我皆馬上過黎號召我~
問我做咩苦耐唔過黎~我心中話閑~
真則係怕俾捕快捉je
睹唔到熟悉正足囡囡住~於是便房先~
面左個已試過o既18歲廣東囡囡~以是識講廣東話
樣唔錯~仲有對34B-C燈~
囡囡到黎曾經恰似同我好生苦~
問我之前係咪黎過~估量該當係d部少同佢講架啦~
Part 1皆ok~不外黎得呢度皆志沒有正在此~
睹佢唔洗按啦苦辛勞~
佢於是成小我私家訓降黎攬住係苦鍚我~
好有女友Feel~
又係苦嗟歎伸隻腳我條褲度係苦撩我細佬~
立即俾佢搞到成條鐵柱苦~
佢笑住話乜苦硬ge~做起黎一定好舒適~
話叫我沒有如去做鴨~
佢話一定黎捧我場苦話

以後佢便解Bra幫我波推~
再心露果凍遨遊齊身~局部敏感部位做齊~
再黎波夾腸仔係苦磨~
又用雞蛋碌蛋+掃雀仔~
頂唔逆叫佢訓埋黎~佢便一路好我Lin一路挨~
臨出一刻佢仲會叫高聲d & 攬真d你~最初勁爽苦出曬~

佢洗完腳返黎年夜傢攬住傾下計~
好搞笑苦拎左部腳機出黎問我睇唔睇片~
本來佢腳機裡裏有很多多少3級片~
一路睇一路同我研討面樣做最舒適~
我便一路遨遊佢齊身

到鐘出番年夜廳~搵番個熟悉正足靚囡囡~
佢睹到我好高興~果為我一路同佢發言黎唔到ge~
臨別同佢傾左很多多少家~
講下講下問起之前捕快掃場o既事~
佢細細聲苦講番當日o既事我知~
同埋d捕快凡是面布置打擊~
我聽完皆覺果2位師兄皆死得幾唔抵~
威僧B老細最初仲俾左一皮家d捕快過年~
詳情便唔系呢度講啦~
囡囡提番我呢排要當心d~果為捕將近$過年唔係人苦品~

傾傾下佢仲連過曬鐘皆唔知~
仲系度係苦幫我按
臨走佢仲收左個切身繡o既小玩意俾我~
估唔到佢苦故意機呢
講實皆有d唔捨得~不外皆期望佢有更好o既出息ge~
賣單RMB$198+tips RMB$25=RMB$223

臨返HK去關隘村一間FL度洗埋個頭先~
按得好舒適~連背&腳皆按埋~
賣單RMB$10~

[ 本帖最初由 deaddg 於 2008-12-29 14:55 編纂 ]
回復

金牌會員

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志
回復

金牌會員

看帖廻帖是美德!威尼B溫馨之旅6331 作者:123457018 帖子ID:106048 威尼,溫馨,之旅
回復

金牌會員

威尼B溫馨之旅813 作者:123456811 帖子ID:106048 威尼,溫馨,之旅不錯
回復