站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

初試 月海華亭、、、!!!!!

2萬

超級版主

初試 月海華亭、、、!!!!!

覓日出工,同同事一止四上深圳食飯揼骨,八、九面係背西村食完飯,便一齊去月海華亭試吓波推,
上到去睹 locker 皆幾細,四小我私家一齊換衣有面唔便利 ,冲涼得六格[好彩無其他客],但戚息廳又OK ,
數過有18張櫈算舒適,一齊飲杯家坐陣先,其間睹有個技C止過 ,幾下幾靚,問司理號碼,謎底 no.@)^ ,
但隻做港式唔做波推 ,心諗一心試波推,減上唔做波推一係完整無波,一係好守舊玩得唔放,算數抛卻,
房睇女,房好細該當得三十整尺[厥後先知有 D 兩張床既房年夜 D 既 ]第一個技C唔錯[唔記得號碼],
但念睇多幾個先,伴侶OK閘,第兩個技C no.@(^ ,唔係我杯茶,伴侶OK閘,第三個技C no.@@@ ,
有 D 波,有 D 肉,樣有 D 豬 ,彈左,再黎技C no.@#* ,念念天閘 ,但伴侶話OK,成果伴侶閘,
返正皆念睇多幾個,跟住居然要等左一陣先有技C到 ,細細粒[唔記得號碼],最唔鍾意細細粒 ,
算!搵返之前個 no. @@@ 啦,心諗樣唔得該當會效勞好,面知咁便失事!!
Part 1 實係按得好 ,夠力位準,本來按中式身世。
Part 2 先用腳指沈掃齊身[但無用指甲]h:" />h:" /> ,皆好舒適,不外真正在掃得太少工夫 ,由舒適掃到無覺得!
跟住用波啦[除左杉先知本來波好細年夜鑊] ,覺得一般,最年夜鑊既係佢潔身自好,高低格腳
[底底中摸皆唔得] ,降油挨飛收,挨左唔夠兩分鐘便用波夾,用波夾左唔夠一分鐘便問
“已得便用返腳先,等得先再用波夾” ,我心諗,小喇叭你估我十八廿兩咩?果三幾分鐘面出呀?
跟住用返腳啦,便開端鼎力啦,挨到我有 D 痛 ,跟住仲車 ling 皆車到我痛 !成果出唔到家!
以遠年飛收場既效勞,我皆係第一次挨飛收入唔到家 ![除左前次音少飛個 C9],
實在我以爲佢齊程皆念做一種女伴侶既氛圍,但以佢咁既相頭 ,我以爲佢唔該當止咁既道路。

走既時分佢仲叫我記低佢德律風號碼[我皆比吓裏記低左],我心諗你唔係咁靈活咁儍呀 ?我無烏面臨你姐,
但皆話左比你聽你挨到我痛啦!仲邊有咁年夜胆再搵你呀!
總結:細波小肥樣有 D 豬,手藝唔得,潔身自好,走錯道路,我以爲佢皆係返去按中式好 D。
問三個伴侶皆話OK ,又其 no.@#*  ,玩得放,挨井指插無格腳 ,走時 locker 仔話有件新女
no.@)# 很多多少人 mark,下次一定要嘗嘗。
分開月海華亭三個伴侶皆返噴鼻港,原來念去KHO補飛,不外條家仲有 D 痛!算!
咁便自已去左苦式洋剛揼骨訓覺,訓醉再補飛啦!...................................................................................

[ 本帖最初由 門蜜斯 於 2010-2-20 21:27 編纂 ]
回復

金牌會員

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志
回復

金牌會員

小手一抖,積分到手!
回復

金牌會員

支持new161
回復