站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

先苦後甜.....又反去月海....

2萬

超級版主

先苦後苦.....又反去月海....

話道琴早MU對MC,我好鬼念睇,於是叫最好益友一齊去,果為我恰似越玩越空實咁,以是古次唔上島,去搵下新技師.....早晨聽益友話經深圳灣過閉仄d,減上又已係深圳灣過過閉,以是便試下啦,歸正工夫尚早 我天由奧運拆港鐵去天火圍,再上架巴士去深圳灣........我頂,一出天鐵站,止已往個巴士站,條龍火蛇秋咁少,很多多少本地同胞等車,睇黎佢天仲複興左噴鼻港的經濟 過左非常鐘,幸虧架車一駛埋黎裏皆好空,以是皆能夠上到車,但超迫,仲要勁多蚊 我同益友講我天係咪上左年夜陸巴士?d蚊多到你一翻開個心便會飛去咁滯......d同胞個個皆以捉蚊為樂,脫手快狠準! 到左深圳灣,過閉逆利,但出到去便年夜劑,勁多同胞等車,我同益友皆要等架巴士出反天下之窗,o個陣時約莫十一面到.....等左陣,有架巴士到,d同胞9秒9馬上衝去架巴士度,本來諗住上唔到,但又好彩,又另一架去第兩度ge巴士,有一堆人又走去新黎o個一架巴士度!!又上到車,但又係迫到呢.....以後果為太肚饑,已去到天下之窗前便係一個好幹9 ge站降左車,降去睇下有乜食,面知局部燒烤,我同益友皆喉嚨痛,食唔到 我同佢不竭背前止,止左約莫兩非常鐘,開端認識到便黎十一十兩面,該當無哂巴士 以後再止前多陣,諗住截的士,突然間近處有個巴士站,又已往一看,咦,仲有一班顛末羅湖ge巴士,11面半尾班,而傢該當開松黎,又有人等松,咁便掂啦,便拆呢架啦 等左20分鐘,坐左45分鐘車,末於到左本人天頭......

以後我同益友便止左去背西o個邊ge後巷食粥,呢個處所係益友相好引見,味講唔錯,仲要好仄,呢d處所實係d天頭蟲先識 以後益友問去邊度,我便話要有個處所比我睇波,有房訓便得架啦!!!益友知我係hfd搵開o個個唔太arm feel,以是便發起去khung.....佢話d女放,又有個熟悉部少係o個度,該當有房訓.......以後背西止已往樂土路(一條我曾多少時好熟習ge路 ),好快便到啦!我止去等lift,睹到部lift 我心諗,兩小我私家會唔會超載? 以後逆利上去khung,一到去個部少便同益友挨號召,唔通呢個便係熟悉部少?本來唔係 以後益友問佢有沒有房訓,有沒有女衰衰,佢乜q皆話有,仲話幫益友call佢相好反黎......以後一到洗沐房,好q多同胞係度沖松涼,locker仔叫我天進來等陣......我天進來等左陣,睇左d相, 我一個皆揀唔到,但我睹過年夜堂皆無乜人,該當有房訓掛,178rmb者,好一餐唔好一餐啦 以後去洗沐,沖完出黎,面知多左好撚多同胞,個撚個皆話要留宿,部少皆同佢天講有房有房,叫哂佢天黎,d梳化皆坐謙哂,女皆上q曬鐘,乜房皆無,再減上d女我睇左幾個止過,幾個皆唔係mcot,以是同益友放低48走人,臨走益友吊臭個部少

以後同益友籌議一輪,一於去月海!!該當好年夜時機有波睇,有得訓!!!我天好快便止左已往月海,先問部少有沒有房,部少話有,即洗沐,果為場波曾經開端左,以後拿拿聲攪掂進來睇波,覺察8張sofa有6張比人訓左,睇黎五一實係幾旺場 講了局波,mc壓住mu黎踢,打擊個form挨到出黎,同埋人足實係比mu下一班,減上mu古場布陣排得唔好,打擊極好,防衛又一般,假如唔係亞古路獨食,能夠唔行一球.....睇住本人捧o個隊輸實在無乜家,初末天下上無沒有敗之師,但睹到愛隊成隊無乜水,又唔走多步,又係度治踢,實係好水 本來諗住馬上房出水,諗住叫反68,但睇相又睹到99恰似好得,以是我諗住揀99,房訓醉先上鐘,但月海個部少話房隻能夠比按左摩ge客訓,但實在佢明顯有房空!佢叫左兩個技師黎被我天揀,但o個兩個實係揀唔降,以後益友話我天之前便係果為無房以是轉場,以是假如無房訓我天便走,部少以後比我天房訓,但有人上鐘要比人趕反出黎,仲減左句假如聽日揀唔arm皆要比208rmb 勁無規矩!!!

第兩晨12面到便有另一個部少黎話99反夜,有個新技師擺設比我,我話無成績,最松要後死,唔醜便得!!! 呢個部少好有規矩,講家亦好中肯,前次搵68便係佢擺設,呢個部少有交帶!!!古次呢個技師係39,佢一止黎,我便話ok,無成績!!!!39近睇幾得,但遠睇妝皆幾濃,眼唔算年夜,固然雲雲,整體上表面絕對能夠承受有凸同埋佢絕對後死!!!以後我趴低,佢去報鐘,覺察佢身體好fit,比例好好,雖則隻有1.6m,但視上去好下!!

part1佢好好力,按足45分鐘!!part2 果為佢係新女,以是我皆唔抱好年夜希冀,唔好整痛我便得.....佢r左陣便降油,我睹到佢坐係度,我心諗,呢劑咁烏?床尾機?好彩佢撚左陣雀以後便訓過黎,以後我便飛佢bra,翻開佢件工衣,另一隻腳便下探,隔褲摸左陣,以後便念抻腳去,個初末佢ge lone lone佢做主,佢又係新人,以是我問一問佢可唔能夠摸,佢話唔得 唔松要,我隔褲皆高興!!!本來佢個頭離我個嘴好開,以後我便推佢埋離,對視左一家,以後佢哄過黎,錫左我塊裏一下,以後我唔執輸,試下錫嘴,得左!!! 但無下寶閉係,我上寶羅硬你!!!以後試車深d,果為佢頭髮太少,我要扒開佢d頭髮,再嘴多陣先能夠深車,時期佢車下離下車下離下咁,我問佢做乜咁樣,佢話佢一路車一路挨個姿式好收力先咁 以後改改個gesture, 佢舒適d我又舒適d!!!以後便佢車下我lin,又同我車下ge狀況之下出左!!!!!呢個上6下0(隔褲我一背比0)......呢個我會反食,果為佢烏頭髮,相頭唔好!!!但缺陷除左下路欠亨中,仲有便係唔夠好單乳......
P.S.琴早68恰似睹到我,佢微詢問o個個係咪我黎?實奇異,去月海唔一要搵佢減嘛 但我該當面回佢會好d?

木頭:幫你放年夜d字易睇d

[ 本帖最初由 木頭 於 2012-5-2 00:35 編纂 ]
回復

金牌會員

前排支持下
回復

金牌會員

不錯,支持下樓主
回復

金牌會員

寫的真的很不錯
回復

金牌會員

幫你頂下哈!!