站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

水立方增值服務

2萬

超級版主

火坐圓刪值效勞

英超煞科日,一枝公傍晚時分下水坐圓推拿兼睇藍玉輪捧英超聯賽冠軍,開波前先去個鬆腿,輪牌,90後,無波無籮,齊程摩袋捽棍,但小弟弟竟然唔起頭,一度疑心自在沒有舉,最初比個托言本人,能夠mm仔唔係本人杯茶,兩個鐘佢有佢摸棍,我有我挨機!唔好誤解係食本人挨飛機,係特長機挨遊戲機喳!最初簽小費60放人唔好阻住睇波。講番場波,實係有編劇咁上下升沈,喜喜哀樂有齊,千年易睹,文仙僧恰似被收上斷頭臺等死咁!好抵死!降天堂咁!五分鐘又收返上天國!哈哈哈!

隨著本人面牌上房按中式,技師跟相有六成類似,先按頭,閉目用心享用技師腳藝,ok! 幾好!
到按腿,佢睹到齊條衭、足皆係油,佢竟然同我講係年夜堂鬆腿不消再按瞭,念偷懶咁話,我便同佢講,上面年夜堂做鬆腿的,齊程浄按棍摩袋,叫佢好好同我按腿,技師皆偷偷笑出去!
到按背,我凡是單腳放頭頂,沒有會放雙方,便利抽技師火,當技師站正在頭頂標的目的按背時,單腳便悄悄撫摩技師小腿取年夜腿之間位置,佢旡順從隔腳便摸上年夜腿,再上屁股,好爽咖喱!我個技師能夠企得耐,佢拿咗張圓坐櫈坐正在我頭頂標的目的,話!!!咁樣比時機我固然承受,再摸上腰,隨著再由胸心衣發位申腳內揸波,惋惜是微波仙子,玩兩嘢罷休,轉攻技師小mm,初時隔衭捽佢小mm,睹佢有小小反響,鬥膽申腳去推低佢條衭縺,便利申腳內摸蜆,毛毛富強,實係幹幹天,念佢皆能夠好耐冇搞嘢!冇耐佢怕比部少睹到,以是叫停,我亦玩夠瞭,叫佢幫我按按棍摩摩袋,指點佢棍子誰人位最舒適,佢又聽教聽話,好快歡欣光陰四粒鐘到瞭,簽瞭小費200收走聽教聽話技師,本人搵周公吹火。

瞓到六面,黑下黑下止降樓梯天下結帳,止到半,已睹兩個北半球正在樓梯㡳驅逐我,誰人做營宵冲值咭的靚女,喺咁sale我幫佢購咭,佢皮膚又黑,波又年夜,腿又少,獨係様子一般,最初趕返噴鼻港完工,冇購咭。總括路程皆比球、波包抄,幾合意!!!

[ 本帖最初由 記瞭我 於 2012-5-15 23:43 編纂 ]
回復

金牌會員

不錯不錯,很好哦
回復

金牌會員

支持一下水立方增值服務6661 作者:球妈2017 帖子ID:103525 水立方,增值,服務
回復

金牌會員

好好 學習了 確實不錯
回復