站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

【新都會】後生女揼得招呼更得·98號

超級版主

皆唔知係咪由呢間開端的,能夠皆十幾年前遇禮拜兩有單鐘淨係玩降空,兩舊幾火,其改日子便壹般免費

咁便排曬隊戚息室十幾人但新城市唔係年夜場成果坐謙戚息室,兩舊幾火又實係超仄,約莫20分鐘揼跟住10分鐘降油降空

跟住德寶新興閣皆有呢種單鐘,皆幾受歡送,不外固然有巴挨會以爲揼20分鐘唔夠,又玩番傳統90分鐘嗰啲

耐無去呢間唔睹咗靚女支銀妹但皆係睹慣睹生的staff,拆建又唔同咗電視擺位locker梳化皆唔同

staff話keep住一年閣下換梳化天顫創新locker同房內的豬肉枱,最主要皆係啲女keep住會換

用呢個比方便啱,五年前的白牌骨妹昔日皆年歲年夜咗五年,城市做殘樣皆變咗啦以是會keep住換女喎

古次引見98號係後死女,對呢間staff一背皆有自信心,係下矮肥肥揼唔揼得樣得唔得皆好中肯誠懇

房睹到實人又實係幾啱我範例,皮膚偏偏黑中等下度架死中等啱比例個樣便脆係幾後死芳華氣味

摸下腰摸下波搓下年夜髀先又幾滑又唔隔我腳,第一下覺得幾好

第兩下覺得再好啲便係本來佢皆幾揼得唔似一般新腳,力有位準亦識踩背

推完油熱毛巾抹身便正式正題,一樣係唧啲油降腳然後rpp,實在唔行pp位係腰對降局部位置,重面便係兩隻足止境罅位

俾佢前後夾攻又偷桃幾乎有啲頂唔逆,我轉過嚟98號便趴過嚟壓住我收波餅然後便係吹奏再主動波減料後坐上我腰位

對準後便開turbo挨樁,新女算幾自動並且唔係空洞無邊沿咁有面松,減上佢心情減聲線幾乎係好年夜享用,相稱玩得又開拍

足唔細又係一年夜賣面,新女唔係肥師奶範例以是話佢啱嘴型,六舊七傢用擺低七舊唔使找,陳述終了

似有若無陳述, 新城市
回復

金牌會員

相儅不錯,感謝無私分享精神!
回復

金牌會員

好帖,來頂下
回復