站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

【新都會】長腿妹·99號

超級版主

唔知係咁啱.定係得咁橋,呢間新城市99個個皆少腿,肥的model身體
7-8年前嗰件便搞到有巴挨沉船,聽支銀妹太後代發言有客收噴鼻火死日過年皆千萬聲利是錢
條女係掂,條女冧仔冧客腳法皆掂,以是先有巴挨肯破費

我便踩你有味,對條女有好感皆係幫襯多幾回,沉船對我價格太年夜,我亦無本領,七舊火玩一次,一禮拜兩次,一個月皆係五千六,
甚麼收腳袋購噴鼻火太豪侈瞭...咁而傢呢代新城市的99又係少腿型,固然唔係從前嗰個,從前嗰件而傢皆必定over 40歲,而傢呢件No.99便young很多,皆係少腿黑細長,小腿少pat pat有肉,腰幼,,上圍中等,平均型,唔係下肥仄,樣便四正少姣有揼有踩有推油,腳法正宗,開端rpp,好到位,根本上腰以下皆好敏感,特別係男女獨處一室佢腳勢又掂,,瑯瑯足眼足板髀罅齊圓位無死角,又痕又痺

此中一個位固然工夫稍短,但好易記,99食我上裏兩粒麥提莎,,跟住佢兩粒麥提莎個位對正我個肚,跟住佢移上面,壓降嚟覺得又係好正,以後的心技亦唔錯.然後先係佢上裏開波,第兩輪仍舊係佢上裏但已背對住我,第三輪係我起家,佢趴我前裏我從後.以後有降天年夜傢站起我托下佢一隻少腿.少腿係幾少弄法

overall係幾玩得幾自動,體態靚,味講唔錯

炎祖陳述, 新城市
回復

金牌會員

看帖廻帖是美德!【新都會】長腿妹·99號6822 作者:123456811 帖子ID:101834 新都
回復

金牌會員

支持new161
回復

金牌會員

謝謝樓主,共同發展
回復