站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

【鴻星】紅牌果然紅得合理·樂樂_791號

超級版主

13度幹凍, 10度坤凍但超坤燥, 皆係坤凍無咁啃, 幹凍降埋雨幾乎頂唔逆, 呢浸係坤凍皆好啲, 以是出動番, 啱啱禮拜兩三係幹凍街皆唔念出, 縱日便出動番, 周六唔知面解係咁鍾意揼骨, 所在皆係鴻星佐敦, 之前做過幾個皆OK古次總於做到791號樂樂

不竭皆聽到有場內其他客主任同師兄陳述皆有讚樂樂, 但一曲皆已做到, 一係佢多人搵我又無mark, 咁其他女又ok喎以是縱日先做到佢, 公然皆係靚女一名, 眼年夜年夜無好盛飾幾娟秀苦, 身體仄玓有年夜有細應年夜則年夜應細則細, 波靚足靚

房揼骨壹般中力, 揼得有紋有路, 識踩又推油推到熱曬, 自己房皆有氣機, 減埋佢推油提拔體溫提拔情調,漸漸仔細掃股, 捕獲鳥類腳勢舒適正, 解甲後便發明本來佢皆係有料之人, 玉球圓又年夜光彩又靚, 有好感亦妙手感, 咁樂樂又唔錫身材玩波天, 一對又年夜又圓硬生球形海綿擦心心擦年夜髀, 公然無花假實材真料, 玩分整鐘便唱歌唔似肥陳有空間喺度齋talk幾分鐘, 而係恰似肥陳其他工夫雜唱歌, 固然有互動, 佢唱歌時腳掃我心心同車底, 呢下沒有得瞭, 好少女識咁做, 帶俾我三種享用, 但呢個姿式令我單腳悠閒咗, 但又超下享用喎, 歎多陣換位釀成數字, 咁筅能夠同佢阿妹有互動, 我皆係溫順咁對佢, 但樂樂仿佛皆受唔到搞喊佢阿妹, 以後便正式女上, 曆程皆係嗰啲有上有下有茖天玩車, 樂樂係睹招接招無扭擰好逢迎, 係超玩得之女.

白牌公然係妅牌唔怪得咁多爸挨like佢, 我皆成為一分子瞭, 趁便講下做為法蘭西球迷固然念龍門洛裡斯再捧古早個盃衛冕勝利,固然俾基奧特破咗亨利國傢隊球記載

henry14陳述, 鴻星
本主題由 superadmin 於 2022-12-24 17:54 消除精髓
回復

金牌會員

好好 學習了 確實不錯
回復

金牌會員

不錯不錯,很好哦
回復

金牌會員

不錯不錯,很好哦
回復