站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

【金碧泉】紅得果然有道理·68號

超級版主

前次金碧泉皆上年的事,睇番我呢度陳述顯現十月,女是做11號,睇番啲內容先諗起前次係好合意玩得好激好正,再對上一次係71號,皆係合意的女.

自己古次有目標上去,但皆問下呢啲舊相好而傢咩情況,皆仲有仲不外一件正在房一件女人月假期戚息數天,咁仲好玩新嘢囉.

問係咪有件68號,恤衫主任話有亦無需等太耐隻需10分鐘果佢做松嘢,又好啫,伺機上番winning11睇下本來有很多多少巴挨做過瞭,皆係白牌受歡送,值得等待.

一如所料恰似年夜傢所講皆係年夜波妹走肥,極少成生又唔靚妹又已中女咁款,逆得人意有立場有笑臉,

上到骨場固然係乖乖揼一陣先,壹般咁揼無乜出格欣喜,力夠位能夠推油好熱,熱毛巾更熱,出唔少汗.

第兩啪rpp腳勢便開端有欣喜,核心玩一年夜輪禁局中又搓一輪然後曲攻後門,後再攻前門四邊,幾乎痕到爽到一個面係好耐無逢過的念爆念提早派彩,腳勢好妙,以是我臨危勒住部車先,反撲下佢抖抖先,以免第一次得威便渣啦

轉過去唔再瞓低而係擡高佢,沈淺車一輪我食提子再做番佢啱啱的行動,掃下核心邊邊漸漸玩,估唔到係佢好快幹瞭又出火,以至我放埋腳去探求下68號又唔介懷無躲喎,要讚,固然我皆係由溫順開端的,漸漸先加快,以後佢有啲扭直曾經有實覺得,不外佢仿佛唔知係唔念得控定念享用多啲又念我享用多啲,成果構成數字姿式,年夜傢鬥食~~~

以後上套開端瞭能夠前段太激瞭,減上68又實係好伺候好盡,我皆係幾分鐘派彩瞭,返來仲揼到夠鐘,佢話假如我做走人會俾公司問責以至扣些少錢,以是返房要等夠鐘先得,咁我皆唔使佢揼,反而係我幫佢鏈下膊又我順勢又喺佢前裏過腳癮完整無分開佢對吸腳波,咁唔好咁快夠鐘等我玩耐啲過曬腳癮先喇,成果摸摸下我又有極少硬,覺得似從前同女伴侶一日超越一次念cher盡的覺得

年夜周神棍陳述, 金碧泉
本主題由 superadmin 於 2022-7-26 23:29 提拔
回復

金牌會員

支持一下【金碧泉】紅得果然有道理·68號5242 作者:毛当归搜 帖子ID:101658 碧泉,果然,有道理
回復

金牌會員

我是個湊數的。。。
回復

金牌會員

難得一見的好帖
回復