站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

旺角·五寶玩埋拔罐-阿悠

中級會員

本來呢位阿悠皆有很多粉絲喺呢度成功11

所在皆係旺角五寶8樓F座2號室

咁我便再搵下佢啦禮拜六下午即係縱日

約咗下午4面3上到去居然反瞭牌請稍等喎

不外又聽到洗沐聲該當係有巴挨準備走

我又隔住門聽到阿悠話叫我稍等喎

即係老閉睇到我唔係放我飛機

咁等下皆無所謂皆係好幾分鐘上一位巴挨已走

咁我便止番進來lift門等幾分鐘

睹有巴挨出嚟我德律風亦響起阿悠表示我閘

第兩次搵佢瞭前次係約莫三個禮拜前

固然係以爲佢揼得出嘢腳勢好效勞好

古次又係洗沐唔著衫唔著褲間接趴上骨床

又係一如從前咁揼咁按咁踩又減推油

又係背脊熱曬起瞭痧不外古次玩埋拔埋罐

係阿悠發起的我又無所謂喎又唔係要睹人個背脊

又印又怎樣我同妻子講去咗正宗按足場做埋拔罐

咁樣吸個罐過嚟該當有十兩個閣下背各六個

五分鐘閣下時期便擋住毛巾

當掹番啲罐出嚟確實係感觸感染到嗰種熱同吸力

該當皆谷咗唔少水出嚟

咁以後便到兩哥啲水喇

阿悠又係溫順稀散慢稀得嚟又時快時緩操縱單腳同我泰半身遨遊

掃瑯掃股搲髀罅捽埋我收針最頂位置

幾乎痕到爽到一個面要令我忍唔住要回身

又係坐埋嚟玩下互動佢持續掃我lin掃我袋底我便查抄佢兩個咪咪

跟腳佢降油同我降空啟航我便探埋佢條公家地道

我硬曬噴埋嘢而我腳指亦幹曬古次兩哥皆餵飽曬乜水皆無曬

皆係五舊根本另俾舊半揭士佢即係六舊半

比前次醉多佢五草啦

竹林深處人傢, 旺角
本主題由 superadmin 於 2022-5-29 17:28 設置下明
回復

金牌會員

謝謝樓主,共同發展
回復

金牌會員

幫幫頂頂!!
回復

金牌會員

幫幫頂頂!!
回復

金牌會員

真是 收益 匪淺