站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

【金旺角】遇癡女·婷婷 (新人帖)

超級版主

[mechellhk陳述]【金旺角】逢癡女·婷婷 (新人帖)

話道是咁的,我禮拜六個早同一個老友,唔知做咩好,兩條友唔知面解個日又鳩硬,念進來玩,又唔念兩條友去到Suna,一人一間房去完又返屋企,完整無一D互動,又念玩激D。諗諗下便走左去金旺角,唱下歌仔, 個早十一面幾上到去,又禮拜六,預左要等房,面知去到曲,完整唔使等,一嚟,皆係個D例牌家,問你有沒有生媽咪,有沒有開名,我咩皆無,10分鐘,媽咪一嚟,帶左兩件摔角腳,我同個老友即彈,以為咁耐無尚去,並且禮拜六皆唔使等一定係死梗,面知唔使5分鐘,又嚟兩件,居然有一件係得嘅,等我描述一下, 樣便一般,有D裏油,肥底,有D波路,玩左陣,佢報話係93年,我估26-27閣下,呢D皆唔係重面,重面係,佢係一個重度癡女,條女叫本人做茄輪王,個早由房挨茄輪挨到出房,並且不斷搞我,搞到我恰似先係女。並且仲要逃LIN吹,逃簫露,又自動要玩群交,不外我果為同個老友過往係東莞有個沒有太高興經曆,成果個早無玩群交,不外佢實係癡女中嘅癡女。
金旺角係一個當場處死場,佢出一進來攞左個套,供其用D火幫我渾淨下我細佬,便開端逃簫露,又話驚我餵唔飽佢,成果,我用左洪荒之力,年夜戰左25分鐘出咗1 Q,佢又死皆要出嚟多Q,又唔俾我著衫,又啜LIN,又挨飛機,又再吹,死皆要我嚟多家,不外我個日形態唔好,曾經進咗賢人MODE,無再嚟多Q。

不外個條女實係癡女中嘅癡女,我止走江湖十幾年,實係無逢過。年夜傢能夠上去挑下機。

P.S, 個早連派彩,一人1300。

mechellhk陳述, 夜總會新人帖
本主題由 superadmin 於 2022-11-20 17:42 分類
回復

金牌會員

我是個湊數的。。。
回復

金牌會員

路過,學習下
回復

金牌會員

沙發!沙發!
回復

金牌會員

寫的真的很不錯