站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

中級會員

婉兒(⁠◠‿⁠◕⁠)溫馨提示
(2024年4月4日更新)
---服務時間---
1、星期一至星期日,下午1點至晚上10點。
2、公眾假期/紅日,照常上班。

3、休息/放假,另行通知。

---預約重點---
1、請盡量用文字訊息預約,婉兒若是工作/忙碌中,不能所有電話都接聽。

2、您到咗樓下或門口,先好打電話。

3、盡量提前預約,婉兒也心疼在門外痴心等待的寶貝啊。

---注意事項---
1)如果您想見婉兒,就直接見面吧,不會在手機發任何相片或視頻。

2)婉兒感謝所有支持的恩客,但願我的愛可以讓您們得到快樂!
回復

中級會員

4月9日/客戶好評:
婉兒好難預約booking-_-門牌長期「請稍候」。次次App屎發message比佢(⁠+⁠_⁠+⁠)又撞正繁忙時間。

男人是咁的,越係得唔到手嘅嘢,就越想要,朝思暮想O⁠_⁠o到我龜頭囉囉攣。

所以細佬我專誠閒日放假:⁠-⁠)包佢一個鐘,空肚食婉兒1set浪漫二人世界全餐。

閒日上半場,婉兒唔忙,我又唔趕,靜靜地又冇乜人。大家傾下心事,摸摸揸揸調下情,然後鴛鴦戲水,互相清洗完,婉兒醒我一劑水中蕭+,+嘩好撚正呀屌,細佬我恨不得即刻浴室解決(⁠ʘ⁠ᴗ⁠ʘ⁠✿⁠)

條賓周硬住出嚟,婉兒幫我抹身然後上床開戰。我話唔洗再吹,廢事一陣吹爆咗冇得派彩,為咗等我夢中情人嘅預約,成個禮拜冇打飛機喇!碌尻超級硬又馨恰恰!!!我一邊啜佢個波一邊渣佢個蘿,係咁喪屌猛咁插,諗尾+1舊水,feel到就嚟出野,臨射果刻口爆婉兒個櫻桃小嘴(⁠ ⁠╹⁠▽⁠╹⁠ ⁠)真係好撚正呀屌佢個閪(⁠*⁠˘⁠︶⁠˘⁠*⁠)⁠.⁠。⁠*⁠♡

呢條女真心唔錯!值得推薦比豬朋狗友,各位一齊做襟兄弟(⁠๑⁠♡⁠⌓⁠♡⁠๑⁠)平靚正又抵玩呀喂
回復

中級會員

4月11日/客戶好評:
小弟睇完論壇入面婉兒嘅包膠,心郁郁就去咗搵婉兒,但搵咗兩次都摸門釘。今日卒之比我得償所願(⁠~⁠ ̄⁠³⁠ ̄⁠)⁠~食過翻尋味

婉兒青靚白淨,真波粉乳,長髮美女,斯文有禮,服務親切。一樓一都係果啲基本野:陪沖涼+抹身+環保吹+全套做。

我大約玩咗3個字已經頂唔住出野。但婉兒冇即刻催我走,佢在床上攬實我,問我舒唔舒服,當時我條賓周連精&袋仍然在溫柔的洞穴裡面未炆出嚟。我都攬住佢,一齊慢慢抖氣,場面溫馨好有住家飯feel(⁠〃゚⁠3゚⁠〃⁠)  靚女4舊水全套抵屌過去食大喜屋放題!婉兒必翻食推介!!!
回復

中級會員

4月27日---客戶好評

婉兒貨真價實!性價比高,唔洗淘寶,唔洗小老母!直接去深水埗---400蚊就有得食靚女做幸福嘅小寶寶!而且條女幾好傾,解悶同慰藉心靈方面都加爆分╰⁠(⁠⸝⁠⸝⁠⸝⁠´⁠꒳⁠`⁠⸝⁠⸝⁠⸝⁠)⁠╯

真人比想像中正!model索樣,雙眼迷人,水汪汪我見猶憐。皮膚白滑,又有長腿玩,一隻手渣唔曬的pink Lin 真波。下面夠濕,屌得非常幸福愉快(⁠≧⁠▽⁠≦⁠)

我等咗成個禮拜,次次搵親佢都要排到10點先有得上馬,所以好多時半途而廢。不過呢條女係絕對值得等嘅!(⁠◠⁠‿⁠・⁠)⁠—⁠☆

基本野陪沖抹身,環吹調情,女上男下,後推側入,都幾乎玩齊曬!多謝婉兒令寂寞的我得到心靈和肉體上的超級滿足!(⁠ ⁠/⁠^⁠ω⁠^⁠)⁠/⁠♪⁠♪

家用:400+貼士
回復

中級會員

5月23日/客戶好評:
婉兒係真波pink蓮大奶美女,400蚊全套=陪沖+環吹+做,超級抵食!

本身我都係一名難出野嘅中年麻甩佬,機緣巧合遇上婉兒女神,佢招呼周到,服務一流!碌尻好快就 火箭噴射。

雖然呢個世界大把靚女,但而家400蚊就有得食天鵝肉喎!真係有咁大隻蛤乸隨街跳ƪ⁠(⁠˘⁠⌣⁠˘⁠)⁠ʃ

誠意推介
外貌:9分
服務:8分
環境:7.5分
整體:8.5分
翻食:9分
回復

中級會員

婉兒(⁠◠‿⁠◕⁠)溫馨提示
(2024年5月26日更新)
---服務時間---
1、星期一至星期日,下午1點至晚上10點。
2、公眾假期/紅日,照常上班。
3、休息/放假,另行通知。

---預約重點---
1、請盡量用文字訊息預約,婉兒若是工作/忙碌中,不能所有電話都接聽。

2、您到咗樓下或門口,先好打電話。

3、盡量提前預約,婉兒也心疼在門外痴心等待的寶貝啊。

---注意事項---
1)如果您想見婉兒,就直接見面吧,不會在手機發任何相片或視頻。

2)婉兒感謝所有支持的恩客,但願我的愛可以讓您們得到快樂!
回復

中級會員

5月31日/客戶好評:
最近經常下雨,小弟很抑鬱。此時此刻的我,內心非常渴望得到婉兒的溫柔慰藉。小弟是婉兒的熟客,每星期預約一次。但是最近她都很忙碌,已經兩星期沒有得到婉兒的愛了。

終於到今天,小弟谷咗兩個禮拜嘅子彈,可以完全釋放!火力全開!婉兒姐姐一如既往的柔情蜜意,貼心侍浴,耐心吹奏,給小弟關懷備至,她那雙溫柔的手撫平了我的憂愁;那溫暖而柔軟的舌頭,漫遊小弟勃起的乳頭,悅耳動動聽的呻吟聲,盡是翻雲覆雨的史詩。啊啊啊啊...君不見滾滾西水天上來,疑是銀河射九天!!!

小弟作為一名已婚中學老師,由於工作和家庭壓力,也是非常有性需要的。小弟在此萬分感謝婉兒扮演學姐的角色,輔導我這個性愛大學的留級生上了人生寶貴的一堂性教育課。愛妳揪咪(⁠灬⁠º⁠‿⁠º⁠灬⁠)⁠♡婉兒學姐

誠意推介
外貌:9.5分
服務:8.5分
環境:7分
翻食:9.5分
回復

中級會員

6月24日/客戶好評:
炎炎夏日,最佳的消暑活動係咩呢?當然是找婉兒姑娘一起沖過靚涼,然後開著冷氣,孤男寡共處一室傾心事啦。婉兒真波粉嫩,溫柔體貼,充滿女人味。

婉兒女神,400蚊全套,超級抵玩!
深水埗福華街104/一樓一室/婉兒

誠意推介
外貌:9.5分
服務:8.5分
環境:8分

呢排個個返大陸玩,生意難做,連交租都成問題,希望各位大哥得閒支持下婉兒啦!
深水埗福華街104_1樓1房 台灣女神_婉兒2715 作者:FlyHighBird69 帖子ID:171808
深水埗福華街104_1樓1房 台灣女神_婉兒4796 作者:FlyHighBird69 帖子ID:171808
深水埗福華街104_1樓1房 台灣女神_婉兒4570 作者:FlyHighBird69 帖子ID:171808
回復

中級會員

7月17日/客戶好評:
深水埗福華街104/一樓一室/婉兒,400蚊全套,抵食好玩,性價比無得輸!美女沖涼抹身,貼心服務環保吹,女上男下,老漢推車,賓至如歸,魚水之歡,樂也融融。

誠意推介
外貌:9分
服務:8分
環境:7.5分
整體:8分

婉兒係深水埗顏值天花板,pink 蓮大波,天然真實,  服務很好,保證一試難忘,食過翻尋味(⁠灬⁠º⁠‿⁠º⁠灬⁠)⁠♡盡早預約,不要錯過!
回復