站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

名記執一劑半 report

2萬

超級版主

名記執一劑半 report

唉~ 禮拜一上去執左 "一劑半", 到而傢先偶然間寫 report.....

禮拜一早晨 2130 出場, 上樓梯睹到件靚女, 馬上記底 no. (不外後尾唔記得左 no. 面解? 睇降便知!)
房同部少講, 我要留宿, 我知 2100 留宿要 5 粒鍾, 於是我便比左頭先睹到個 no. 佢, 話先黎三個鐘, 以後再面第兩個減兩個鐘.
第一位女女黎, 便係我面果個, 好靚! 初睇有 90 分, 睇耐左視實皆有 85 分! 身體唔肥, 波仔唔年夜, 中挺. 裝扮得好 in, 有極少斑點, 得 19 歲, 好 cute, 好鬼鐘意!!
初初女女幾淡漠, 我一路 tum 佢傾計 tum 佢玩, 半個鐘後, 佢由最後比 d 交止貨式既反響, 到厥後居然癡到我真一真! 佢居然話我好心愛, 好鐘意我, 愛死我, 又比埋隻耳飾我戴叫我當前皆要戴住佢唔準除! 我由佢眼神中睇到唔似做戲, 假如我咁皆比佢呃到便實係抵我死! :D
我同佢攬住一路傾一路玩, 傾傾下我天曲頭嗌名, 再然後我天幹脆叫埋曬 d 肉麻名 (為免嚇親巴挨們, 恕沒有胪陳~) 以後攬真我一路唔放, 不斷咁錫, 我天兩個係咁典! 不外得個典字!!
何解!? 果為我天情到濃時之際, 我一摸佢上面~ 碰鬼咯! 居然有親戚探佢!! 佢曲情係果種念我插佢但又果為 m 到唔插得咁樣典法, 上面不斷嚮度磨! 我睹佢個樣便好霖呀! 不外心諗我便慘喇!~ 無得收洩面支科!!?? :cry:
幸虧女女皆知我頂得辛勞, 於是用心..... 呵呵呵呵~ 便咁吞左我幾億!!
以後佢仲無話要支小費, 我心諗係咁咦皆比一舊佢, 佢仍然唔肯支! 我好對峙咁最初佢先支左.
最初我叫佢寫左個德律風比我, 下次一定 call 佢鐘, 一定要嚴嚴實實咁執佢一劑先得!!
而果為我天一路嗌名, 佢寫德律風比我時又無寫 no., 之以是係咁, 到最初我便淨係記得名而唔記得 no.
下次再睇實 d 佢係實定係做戲先! 不外便算佢係實, 初末皆係果句, 我屋企有個靚女友, 出頭具名? 玩下姐~

好喇~ 抖左一陣, 第兩個女女黎, 168 號...... 唉~ 初睇樣皆有 80, 不外睇實左..... 得番 70! 年歲比力年夜, 廿五六閣下, 不外便皮膚好黑, 並且對燈幾年夜下, 粒的仲好過癮, 縮左去, 佢居然要我逐粒幫佢啜番出黎! 哈哈!~
呢件女工夫算好, 上面仲會膨脹功, 插降 feel 到有火湧, 覺得好正!
不外假如巴挨們有時機試呢件的話, 絕對要少心, 果為:
1. 佢會猛叫你 "做齊套", 話連 bm, 無套冰水 bj 等等, 支 $500! 話平常 $300 係用套 bj 同無其他! 我便死皆唔穌佢喇! :confuesd:
2. 佢會嬲你兩份開好容店, 話嚮下沙開, 又話面好搵又衰!~ 嘩! 阿姐你實係當我天 d 港燦愚仔咩!?? 三九唔識七同你夾份? 我曲情睬佢皆有味!! :angry:
呢件咁家古古惑惑, 唔係佢立場好好的話一早趕佢扯! 執完我話之你, 要佢幫我 dup, 我便扮訓覺, 等佢 dup 到夠鐘先走~

最初同年夜傢報導下, 問過兩個部少, 兩個效勞員, 兩個 bg, 皆話呢排無 GA 洗天, 我齊程咁玩皆無乜停滯. 果早仲好爆, 很多多少人. 不外能夠地道好彩, 年夜傢參考下好喇~ 話曬我上禮拜三去玩皆實係有 GA 查過, 能夠靜幾日又洗過天皆不決.

[ Last edited by gundam on 2005-12-1 at 04:44 ]
回復

金牌會員

難得一見的好帖
回復

金牌會員

前排支持下
回復

金牌會員

沙發!沙發!
回復

金牌會員

難得一見的好帖