站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

首度出征 (精?) 下沙名雅濤

2萬

超級版主

尾度出征 (粗?) 下沙名俗濤

聽師兄們引見過下沙名俗濤, 並毀下沙為 "麻甩佬天國", 小師弟我趁住昔日又要上去訂架死, 趁便便去名俗濤試下.
14:45 上到羅湖, 但由於身上袋住成皮家人仔 (購架死降訂), 於是邊度皆唔敢去住, 拿拿林飛去深北路拍照東西店搞掂 d 端莊家, 放低 d 訂金先, 淨低一千人仔 happy 用, 咁先放下心頭年夜石. 但搞掂曬曾經成 18:00, 挨的去下沙逢著塞車, 拆左成四草澤.... 下次一係早 d, 一係晏 d, 實係唔好碰正下班工夫挨的.
上車我話去下沙名俗濤, 司機知下沙嚮邊但唔出名俗濤嚮邊, 於是我照師兄們供給既材料, 話去高低沙接壤果度, 司機皆仲猶疑松, 我再話東圓茶餐廳, 跟住佢話下沙有條街幾旺, 沒有如車我去睇下.
去到便睹到東圓茶餐廳, 於是去食左家先. 哇~ 一黎到下沙, 街上裏 d 女年夜部分皆唔錯! 有 d 曲情係好索! 並且年夜部分後死女多, 正呀! 到東圓, 四周幾檯皆坐住 d 後死靚女, 呢餐實係幾好收~ :P
食飽於是便去搵名俗濤嚮邊. 東圓巖巖係嚮十字路心, 正門一條年夜街側邊一條係細街. 我揀左細街止先. 一路止.... 一路..... 哇~ 索!~ 哇! 正!!~ 謙街皆係靚女!  止左一陣便到左明記. 到去靚女號召問乜家房, 我睇下 d 相, 最貴奢華房 RMB 198, 過得黎玩一於試下! 聽師兄們講要上 6 樓, 幸虧有曬心思準備, 減上嚮廣州時皆常常要止樓梯, 頂得住!!
上到房, hardware 實係唔錯! 浴室有自力蒸氣房加! 靚女部少問我有沒有熟悉, 我話無, 不外便例牌話要 young, 白皙, 年夜波, 做齊套! 過一陣女女房.... 佢滷味丫! 細波, 皮膚又唔夠黑! 不外..... 死水.... 個樣, 幾好, 幾 cute, 好 young, 靚妹一名, 視降馬上唔忍心彈佢! 好啦! 一於照殺!!
女女叫青青, No. @##, 湛江人, 19 歲. 開首有 d 怕醜, 不外以後同佢傾生左便好很多多少, 並且仲好小鳥依人咁, 幾有 gf feel! 沖完涼 part 1 開端, 算啦~ 黎呢 d 處所皆唔係志正在 part 1. 到 part 1 七七八八, 開端攬攬錫錫時..... "彭彭彭彭彭~" 好忽然又慢驟既打門聲! 仆街丫!~ 唔係 GA 咁烏仔係嗎! 我馬上著番條褲, 女女開門, 本來實係查牌! 唉~ 以後一路要開住門做端莊家..... :dead:
大要十整分鐘後, 侍仔黎話 GA 走左喇~ 幸虧終極皆無查到黎我房. 女女於是話趁而傢快趣做左 d 唔端莊家喇~ 於是嚮咁既狀況下, 無乜面花臣玩, 佢錫我奶芝搞硬我細佬便帶套上. 女女除光豬, 波仔算細, 但又有 d 喳腳, 身體其他部分便實係無得頂, 完整唔睹肥, 好 fit. 插降個mm裏幾好肉天, 包得好舒適, 好好 feel. 搞左廿分鐘閣下, 末於出粗下沙!
搞掂以後, 女女再同我按, 我又腳多多搞佢mm, 搞到佢又典時我又硬, 佢又唔執輸搞番我回頭. 佢問我念唔念執多劑, 我問佢面計, 佢話一劑 RMB 300, 兩劑便 X2, 講講下佢話 total RMB 500 皆得. 我原來有 d 念, 不外諗下驚一陣 GA 又黎, 並且正話做端莊家又 dum 左 d 工夫, 假如搞又要減鐘, 一去傷害, 兩去唔化算, 三去又驚太夜番噴鼻港, 於是唔造喇~ 跟住佢又話假如唔 ml 沒有如 hj 幫我搞掂. 唉~ ml 唔做要佢做免費 hj, 恰似貪小自制咁肉酸, 於是我皆話唔好喇!
女女跟住淨降工夫, 攬真我訓, 一路傾計, 好 gf feel~ 最初佢寫左個德律風比我, 叫我下次黎 call 佢做 call 鐘. 哈哈~ 佢唔知我一貫做風, 少少翻綽! 除非我綽曬成個場 d 女再綽翻回頭啦!
不外, 呢個場我曾經定左佢為我既主場, 一定會常常去下, 噴鼻港果 d 皆去少 d 喇! 果為嚮我走止降天下 counter 時, 你滷味丫~ 每層皆睹幾件, 實係又靚又芳華!! 完整係我鍾意果類! 個衰婆部少又唔引見比我, 下次詐下佢型先得! 不外既然定左做主場, 早晚皆有得綽, 唔慢! :P
埋單租金 RMB 198, 比 200 免找, 女女 RMB 300 + 20 tips, total RMB 520.
過幾日又再去玩下, 再背各師兄 report.

最初逆帶 post 埋個具體地點出黎, 等念去的巴挨參考下:
深圳市禍田區下沙村八坊 18 號.

回程問過的士佬, 去果時話下沙村便得咯喎!
回程去羅湖過閉, 無塞車, RMB 30 搞掂.

[ Last edited by gundam on 2005-11-24 at 04:59 ]
回復

金牌會員

我是來刷分的,嘿嘿
回復

金牌會員

我是個湊數的。。。
回復

金牌會員

看帖廻帖是美德!首度出征 (精?) 下沙名雅濤7366 作者:俏蝶吹 帖子ID:117770
回復

金牌會員

路過,支持一下啦
回復

金牌會員

小手一抖,積分到手!
回復