站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

06年第一夜

2萬

超級版主

06年第一夜

由於除夕出粗沒有成,又收左伴侶一陣性情,於是1月1日約莫12面起家馬上挨俾伴侶sorry先,傾呀傾呀,講下除夕夜D趣事咁啦,佢話本來念mark果條,但係俾佢師兄book左先,咁啦咁啦.........佢又話假如下次上去一定"撲"真佢,哈~~我話你一個月先上得一次,過埋新年,佢皆分分鐘返左城下啦~~成果係我鼓動之下.......哈哈
古次有D出格,同一個青頭仔伴侶去,佢好含羞架,剩係識藏埋挨機,我古次呃去叫佢伴我天上去食飯同喝酒,無講叫雞.....哈哈,又俾我鬼話之王呃左
相約年夜傢5面係降馬州等,處一聲便到左皇崗,馬上上車去拎房,10蚊收酒咋,去到,係樓下曾經睹到靚靚部少,由於我止2伴侶以後裏,靚女認唔到伴侶,居然剩係認到我『喂,做咩仲係沙咀,唔降噴鼻港』 我話 『睇我睹衫唔同左皆知啦』伴侶睹我好耐皆唔門心,便走返出黎問我做咩唔,人天皆俾人抓住面o者,成果伴侶上8樓搵熟悉部少拎左酒先,然後先進來食飯,去左銀止斷絕巷間水鍋店......
食完皆7面半嚕,返k房嚕,一開門.......數下先,X姐(部少)除中,面解多左6條女o既,我皆已搵媽咪,X姐曾經同我講『你唔使麻醒四周搵佢』我話『佢係邊個呀??』佢問『阿x囉,你視下左腳邊』本來仆街(靚女)坐左係度,(對唔住,我唔識憐噴鼻惜玉,我睹佢一定會叫佢仆街),嘻,仲有其他係唔知咩部少黎架,有個幼齒feel,下次仲媾唔到仆街便媾佢,哈哈,於是5女3男便開端混戰鬼話色,條仆街成日同我做對,次次皆剩係開我,搞到板板皆係我飲,時期我對幼齒o既立場係先串佢繼而哄佢,哈,玩玩下我又串親佢,佢話『你唔好激親我同佢(仆街),唔係真挨死你』,我唔敢作聲,嘻
古次皆有叫囡,但我以爲同部少們玩得幾高興,以是先較偏重跟部少o既玩樂情節,囡o既玩樂唔會面挨,唔美意思.....玩玩下,我啓齒又獲咎人,獲咎左仆街,仆街係箱到拎左青島出黎開左,左腳渣住樽頂,念爆我樽咁話,我話『唔疑,撲丫』,佢實係仆街,唔撲反而淋我,搞到我降服佩服
第兩件變亂,皆係本人串佢先,佢係箱到拎左一埋好年夜粒o既冰出黎同我玩『冰水』,望文生義思是黎冰後水,即係隊左D冰我件衫到,我便好憤慨(皆係假o者),我隻腳實在曾經拎左一埋冰,準備塞返佢,面知佢搵人擋,佢話『你夠膽便放低出黎同我單挑』我於是開門走出走廊先,面知幼齒此時走返黎幫佢拖,仲拎住左枝開左o既青島,我被束手待斃推左茅廁(走廊果個茅廁),佢天.........一個捉我一個挨我,嗚.......挨左幾下末於放過我,一出門心,我睹到個男效勞員拎松死果盤,馬上特長拎起舊西瓜扔仆街,擊中,佢行將又跑房拎冰回擊.好彩佢無走過黎扔,唔係得個茅廁躲,間隔夠曬,我躲到D冰......
第三件事,幾過哩一役以後,佢好耐皆無黎我房.我皆同囡玩,佢忽然返黎,睇佢恰似喝多左咁,佢叫我伴佢玩色中,不外我無,佢又走過黎,問皆唔問,毫無防衛之下用足鋤我細路,又俾佢鋤到痺一痺,我即係腳指鬱鬱下講『你.......』佢便走左,玩多陣,又有人收左個公仔俾佢,我知佢曾經唔再屬於我,我竟決議埋單同囡上房.......唉......06第一炮,陳述終了......

[ Last edited by mingho on 2006-1-4 at 19:18 ]
回復

金牌會員

不錯,支持下樓主
回復

金牌會員

學習了,謝謝分享、、、
回復

金牌會員

找到好貼不容易,我頂你了,謝了
回復

金牌會員

有競爭才有進步嘛