站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

係咪講緊興祥呀?

2萬

超級版主

係咪講松興祥呀?

昔日仄果睹到

講 到骨 呢 味,
好 多 骨 友 皆 話 :
「 靚 女 唔得 ,得 唔 慌 正 ! 」
或 者 , 放 諸 於 噴鼻 港 及
馬 交 便 係 ,
果 為 佢醒 翁 之 意 沒有 正在 酒 。
但 係 ,內 天情 況
便 截 然 沒有 同 ,
樣 靚 或 者 好 身 材
得 技 師
年夜 有 人 正在 !
遠 日 天 氣 突 然 劇 變 , 坐 即 支 到 花 死 仁電 話 , 佢 話 已 經 約年夜 師 兄 北 上 食 麻 辣 水 鍋 兼 且番 個 靚 骨 。 你 知 啦 , 夜 蒲 男 一 聽 到 有 得 蒲 便 連 老 竇 姓 乜 皆 唔 記 得 , 面 會 唔 應 啓。 兩 個 小 時 後 , 我已 經 安 坐 深 圳 鳳 凰 路間 專 食 四 川 麻 辣 水 鍋老 字 號 , 年夜 歎 水 辣 滋 味 。

到 叫 床
正 所 謂 飽  便 思 「 床 褥 」 , 絕 對 無 講 錯 , 視 住 身 邊辣 妹 轉 去 轉 去 , 食 到烚 烚三 個 壯 男 , 根 本 已 經曬 水 , 要 等 人 撲 滅 啦 。 慢 慢 埋 單 , 準 備 去 搵 靚 女 滅 水 員 。 抬 頭 一 視 , 便呢 幢 麗 × 年夜 廈樓 上 有 間 「 × 祥 」 戚 閒 中 心 , 咦 , 遠 火 救 遠 水 ,曬 喎 。
睹 到 呢 間 場技 師 造 服 , 我便 知 講 搵天 圓 。 經 理 介 紹三 個 技 師 ,  到 按 摩 房 , 對 於 我 提 出兩 個 要 供 , 尾 先 中一 個 。 早 前 我 同 經 理 講 ︰ 「 唔 該得 兼 年夜 波! 」 通 常 我 去 骨 場 皆 例 有 呢 兩 個 要 供 , 但 往 往 隻 中 一 樣 , 古 次 我 皆 係 專 專 心 態 。
呢 個 「 死 真 收 」 知 我 食 飽 上, 佢 便 先 同 我「 下 身 」 , 即 係 一 對 足 啦 。 嘩 ! 五 分 鐘 , 我 已 經 證 真 佢 係 推 拿 下 腳 , 佢 背 住 我穴 位 埋 腳 , 快 、 準 、 勁 , 搞 到 我 皆 忍 唔 住 叫出。 「 你 做 乜 教 人叫 床 呀 ?骨! 」 佢 嗲 聲 嗲 氣 令 我 更 減 受 用 。 「 人真 正在 太 舒 服 , 自 然 唔 會 抑 壓 啦 , 叫出好 爽! 」

「 死 真 收 」 身 材 勁 , 腳 骨 更 減 勁 , 五 爪 金 龍 無 得 頂 。
好 一 個 「 死 真 收 」 ,捽 年夜 髀 筋 時 便 以 快 閃 腳 法 觸 碰 我重 要 部 位 , 實 係 唔 知 有 意 定 無 心 , 總 之 令 我 即 時 做「 昂 曲 」 青 年 , 呢先 至 係 下 腳所 為 。
所 以 話 呢 , 深 圳技 師虎  龍 ,得 兼 睇 得為 數 沒有 少 , 呢 件 「 死 真 收 」 , 便 係 遠 期 骨 下 腳 。 佢 話 自 己 做兩 年 骨 女 , 已 經 洞 悉 客 人下 潮 起 伏 , 佢 可 以 好 準 確 咁 控 造 , 已 必 話 係 玩 弄 於 股 掌 之 中 , 但 佢 已 「 掌 握 」 到 男 人「 重 面 」 , 支 放 自 如 。
佢 一皆 無 做 年夜 , 要 緩 便 緩 , 搞 到 我 半 天 吊 ; 要 快 便 快 , 令 我 恍 如 百 米 衝 線 , 一搞 掂 。

呢 位 「 收 真 夠 」 , 一 對 「 勁 燈 」 照 耀 骨 場 。
回復

金牌會員

過來看看的
回復

金牌會員

不錯不錯,很好哦
回復

金牌會員

LZ說的很不錯
回復

金牌會員

幫你頂下哈!!