站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

深圳

2萬

超級版主

深圳

04月16日約左個 fd 响羅湖等一齊食飯, 18:00 尾先挨比米師長教師,
睇佢有沒有愛好啦, 米師長教師恰似好忽然咁, 然後我又挨比 Yiuwing27
兄, 惋惜佢噴鼻港腳機無人聽, 咁惟有本人先上去啦, 20:30 到左
金光彩食飯, 食到 22:00 試下挨比 Sunray001 兄睇下佢得唔得
閒, Ok 佢話得閒, 約出黎降 Bar 飲家, 3 小我私家開張枱, 哇 ~ ~ 好
多女呀, 呢個場氛圍唔錯, 挨 house, FOC 格式, 女要溝玩配對,
我平常同 fd 去 838 多, 838 有個唔益處便係女皆很多多少, 但係齊
部曬房玩, 溝鬼咩, Sunray001 兄同佢個 fd 皆好 nice, 我天玩
玩下又有幾條囡過黎玩, 減埋部少, 3 pair 齊曬, 玩到 04:00 倒走
人, 然後我同 Sunray001 兄去街邊食宵夜, 到 05:00 我便本人飛
的去環宇旅店 dup 骨。

05:10 到環宇, 唔洗沐, 即換衫上房, 果為環宇 d 女 06:00 降班,
再洗沐一定無女揀, 頭 round 3 件唔掂, 肥婆 + 削牙, 第 2 round
再黎 2 件, 1 件可供食用, 但皆再彈下先, 第 3 round 黎 1 件,
掂呀 ~ ~ 下肥, 足少, 皮膚古銅色, 海北人, 22 年事, 成個劉綽琪
咁, 唯一扣分係無波, 佢 dup 10分鐘後, 我叫停, 轉 HJ, 省事阻佢
工夫出工, 推到咁高低我開端黎料, 到最初果下佢忽然緩降黎, 我
視一視佢, 佢笑淫淫,面搞架, 好, 我便睇你搞乜鬼, 歸正我又唔
趕工夫, 佢又由頭開端漸漸推, 推到咁高低, 我又黎料啦, 哎呀, 佢
又緩降黎呀, 又係爭最初一下, 我頂呀, 搞咩鬼呀, 佢一曲皆視著我,
笑淫淫咁, 佢在理我減 d 油又由頭開端推, 我其時谷到成條皆係,
我賭咒一陣黎料要 dou 心 dou 裏射死佢,推到咁高低, 古次實
係黎料, 佢好用力推, 實係好 d 射到佢, 好彩我移一移, 我出完佢皆唔
係馬上停, 推多成 2 分鐘先停腳, 局部冇得走, 一滴沒有漏, 實係眼淚皆
出埋, 呢個女實係短長, 好耐無試過咁爽呀.............佢推完油重
要唔捨得走, 幫我 dup 多成粒鐘先走。  我問佢唔係出工咩,
佢話無所謂, 昔日方才轉早班, 06:00 降班, 一陣正午 12:00 又上班,
歸正皆冇得訓咁話。

第日訓到 14:00 身, 做完家 16:00, 我 d fd 返曬噴鼻港, 咁我本人飛的
去下沙, 食 d 家再去名記, 本來念試下新技師, 面知輪牌咁巖我 dup
開果個, 彈佢唔係幾美意思, 照 dup, dup 完挨比 Sunray001 兄, 佢
天古早重有節目, 惋惜我皆乏, 來日诰日又要返工, 咁便走人。

齊程消耗約 6 舊人仔。
回復

金牌會員

沙發!沙發!
回復

金牌會員

謝謝樓主,共同發展
回復

金牌會員

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志
回復

金牌會員