站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

華強北, 西X 酒店桑拿一遊

2萬

超級版主

華強北, 西X 旅店桑拿一遊

國慶後的第一個禮拜六, 放假, 便戰一個友朋到深圳走走,
便先到左我最愛到的百安居止一止先,
又仲已到過百安居泰然分店戰下沙, 看住輿圖,便拆年夜巴到正在數碼鄉,
找正在成30分鍾才找到百安居泰然分店, 購完家便吃完飯,泰然裏的食店皆幾好,
吃完飯便止條天橋已往上沙,左上沙村找正在成一個多小時也找沒有到下沙,
止止下本來到正在沙咀, 唉......好很乏, 諗住止返去泰然拆年夜巴,止止下本
下沙便正在,上沙村心過極少, 心中連浏覽3聲. ..........去止左一個圈,本來下沙實止好細好細,
固然隻系5:00pm ,但已睹很多多少巴挨正在茶餐廳坐,
原來籌算到名記, 但早晨要到華強用飯, 興事苦趕,便到華強付遠的桑拿玩,
挨的間接到華強付遠的西X 旅店桑拿,
上到去桑拿便先洗沐,洗沐房舊, locker 房借算OK,
跟住到戚息室, 但一個客皆無,
我個朋交便採耳, 我便正在看TV,
叫左條女司理過去問問有什麼玩,
對話以下:
我 :推拿面免費丫?
女經:你天有沒有睇過報紙D告白?
我 : 無丫...............
女經:你天系米第一次去?
我 :算系 (果3年幾前到過一次)
女經:免費系齊身推油$238, $4xx冰水, $6xx齊套...........................................

我 :苦$168果個呢........
女經:你天睇過報紙D告白?
我 :我之前有個伴侶去過話百幾元 (實在我有報紙D告白, 之前道過無, 便興事而傢話有,)
女經:$168果個系壹般的推油,
我 :壹般的推油.........苦戰$238推油有什麼別離,
女經:監介的笑一笑 ,實在同$238推油好沒有多,$168果個系壹般的推油,
我 :苦$238推油便是多正在d 什麼呢?
女經:實在$168果個,同$238系一樣,闡明一面便系$238便系支當地人的價, 你們噴鼻港人便可做$168,
我 :... ...(((固然心中再浏覽3聲, 但對話氛圍優良)))..............苦我天便嘗嘗$168果個先推,

跟住便房, 走廊算能夠, d 房內便舊舊天,沿途看到的房也是房門翻開, 便是無客,
能夠我天包場...........哈哈..............
房戰門也有玻璃,
女女房, 普壹般通既BG,中女, 肥廋天, 原來念彈, 但有之前戰女司理的對話皆已無乜癮,
算數.......便吾彈,跟住便推拿,
傾下計, 本來那個場有20多間房,共有20個多女女上班,分兩班, 便是每班隻有11個女上班,11個女上班本來仲要分左A B 牌 ,
嘩.........苦我冇彈女的決議系准確, 苦少女女,彈皆無用,
女女便脫低V 上衫戰短裙, 但隻可推油的工夫才可摸, 皆有r pat pat, 皆算OK,
便系苦攪攪下 .............皆攪左成30分鍾便一飛沖天,

總結:
間場傾向舊舊天,
又吾誠懇, 若有劣惠該當年夜事張鑼,面會系要客人曉得有劣惠才給劣惠, 吾知便沒有給劣惠,
又貴, $6xx 齊套, 洗物家返深圳,減上又吾系豪拆場, 我皆吾知佢怎定個價,
我該當吾會再到那場 , 假如有巴挨偶然間試過$6xx 齊套, 系吾系值那個價?
回復

金牌會員

相儅不錯,感謝無私分享精神!
回復

金牌會員

不錯不錯,很好哦
回復

金牌會員

寫的真的很不錯
回復

金牌會員

前排支持下