站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

畀我遇到好嘢!

2萬

超級版主

畀我逢到好嘢!

話道昨日去深圳,做完端莊事,心機思去做啲唔端莊事。心目中有幾間,最初選定唔使乘車嘅「金金金華」。地點响群衆北路人止天橋徬華中國際旅店。

樓下無乜門裏,到去一睇,處所算細,食局面嘅巴挨一定唔係好liky,不外咁有咁好,唔食硬件食硬件,抱住探險嘅肉體,期望有欣喜。沖完涼,locker仔問要邊種衫,完去有一般同一次性嘅衫,咁要一般嘅得啦,一次性嘅要extra charge,不外冇問支多少。

女司理响換衣室門心歡迎,帶我進來戚息室。戚息室幾細,20個位以內。睹有男有女,很多多少洗松足,睹啲洗足技師年夜部門中到mun,仲有一兩個阿嬋。女司理問馬上房定坐下先,睹咁情況,即 — 房。同女司理話做港式,話要個好玩嘅,唔巖要換,佢話OK。到房,女司理搞個空調,囡囡跟住嚟,咦,又幾能夠,樣唔錯,下高峻年夜,有波路,女司理皆冇問我巖唔巖。張床面搞咖,塊床板直嘅,座落去轟轟聲,佢話換過間,好。由响換衣室門心到傢陣,呀女司理皆係好可笑容,呢樣抵讚!

囡囡冧把係收夠,她去自湖北,24歲,年夜件型,算有波路,減埋個樣,算係我杯茶。佢問我係咪噴鼻港人,我問番佢面解咁估,佢話皆唔係完整必定,睇我似係,但壹般話又講得咁流利。我話講很多減上我有言語天份,咪講得好。佢話嚟咗個幾月皆唔識聽唔識講,我話我教佢。跟住便一路吹火,幾好又幾巖傾。

頭part,一開端便背推油,皆幾故意機揼,算及格。到正場,RPP好溫順,好舒適,指甲尖悄悄掃,由腰掃降去,掃到足板底。跟住抓荔枝,力度使用得好好,一搓一揸一掃一放,小弟立即彈起。冇供期,掃咗皆好耐。回身,正式嚟。開首便咁推起佢件衫隔住bra搓佢,跟住我話唔好搓,要除bra,佢應咗句話推下便得,我唔理,本人幫佢除扣,佢便挺起胸膛做人,便曬我。波size ok咁喇,乳頭唔年夜。我伸腳去上面,皆係慣常多重庇護,算,下次先搞,持續搞波。

「你小弟很年夜,跟你做一定很舒適。」
「是嗎?你怎麼曉得?」
「你做愛一定很捧…你女伴侶一定很舒適。」
「實在我做愛是很懶的,最好便是女的自動!」

唔知係唔係念撩我開年夜,聽講呢度齊套460,不外我皆冇咁諗,佢皆冇再sell降去,能夠我係新客。下次再上去,睇下面。

跟住錫我lin,又錫我耳仔、裏頰。面臨裏咁遠間隔,試下錫佢咀咀先。隻係稍為順從咗兩秒鐘,便放鬆咗,有回贈,錫番我回頭。再探索下錫深啲,咦,又得播。伸小小條脷已往…搞掂!末於玩其脷疊脷。話時話,阿「收夠」皆好好咀咖,厥後我咁讚佢,佢高興到立即又車過嚟!

「你射瞭許多…」
「靚女搞我小弟,他吐得出格多嘛!」
「實的許多,又射得有勁度,沾瞭我的衣服…」
「哪下一次你便沒有要脫衣服囉!」

阿「收夠」洗完腳嚟,「對沒有起,要你暫等。」Good!我冇心要佢倍我瞓下,由得佢同我按埋餘下嘅工夫。一路按,一路好好傾,講下我從前啲女友呀,又講下漢子經女人經……夠鐘!

同我著衫,綁完腰帶逆勢攬住我,我皆伺機攬到佢真。抱著你很舒適佢話。我端住佢塊裏便車降去,便咁嚟咗個好少、好幹、皆好投嘅goodbye車輪。

「你做我女伴侶好嘛?」
「你曾經有女伴侶咧!」
「哪,你做我深圳的女伴侶吧。」
「嗯…」

跟住交流德律風。佢好醉,問我間接挨德律風畀我借是收短疑便利,我便話收短疑啦。阿「收夠」叫我購單時簽20蚊小費畀佢,冇成績。又會要咁少?

以後,我收個短疑畀佢:「深圳女伴侶:曾經簽瞭32元小費。過幾天再去找你。」佢馬上覆,話:「開開,我正在那裡等你去」。(面解32蚊小費咁孤立?我畀200唔使找嘛:200-168=32)

呢個「收夠」我一定番卓,又好傾又巖傾,又搞得我咁舒適,仲要係咁好咀!Plan松要溝佢出嚟卜!

團體考語:
場硬件:  6/10分
囡囡:  8/10分(阿收夠)
     5/10分(走時碰巖佢哋開會,顛末睹到很多多少女,程度便好啲,係唔係正果啲上松鐘便唔多知喇)

換衣室:細,但係locker係用電子鎖
浴室:細,隻係得6格!不外火便夠熱夠猛
坤幹蒸: 有,不外無開
Locker仔:一個恰似啞咁,一個便皆講下嘢,冇R小費
效勞費: 168 HongKong Style
回復

金牌會員

過來看看的
回復

金牌會員

LZ說的很不錯
回復