站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

十八歲,卜卜脆

2萬

超級版主

十八歲,卜卜堅

果日同咗個海內同胞去深圳公幹。食完早飯7面半度,同胞話食得好飽,沒有如止下,歸正咁早。一路止,去一個小區,止到一條條巷仔,視去烏拗拗,隻係間中有啲天鋪顯露出粉白色、紫白色燈光。—睇便知係髮廊。同胞話去睇下,我話無所謂,我便完整冇意義响呢度去馬,一去我唔中意玩FL,兩去深圳風聲松。同胞好有愛好咁逐間睇,止咗四條巷,佢便猛話推拿一個小時便夠,「沒有搞的」。我一路睇,皆無一間無一件(女)巖我胃心,隻係伴佢止。最初,同胞末於皆咗一間問價:150齊套。同胞心鬱,果為佢睇中一件,但係死心話唔做齊套,隻做推拿。我便推佢進來,話你要推拿舒適,沒有如我同你去正式桑拿場,那裡推拿甚麼?中式桑拿借不外是7、八十蚊兩個鐘。

原來念同佢去鳳凰,拆建開番我皆已去過。同胞便話省事再止,最初便去咗小區出心嘅「建源戚閒會所」,响文錦中路湖貝路接壤,深圳羅湖辦理中間年夜廈(即羅湖區委)斜劈面,老北圓餐館樓上。

個場唔係好年夜,洗沐位十個,好open圍一個圈,戚息室約莫三十個位。呢個場巖巖換咗新老板3個月,仲有別的兩間(我冇問名),從前客量少,換咗指導,死意好很多多少,皆很多多少年夜陸人去。甯靜度皆該當下。

換衫時曾經問咗locker仔:有咩好冧把,佢話!@ 號。男技師同我做足,我問佢!@ 得唔得,佢問得好醉,話各花各眼啦,咁咪即係冇問。按兩按,佢表示我睇話!@ 止過,我睇唔到個樣,隻係睇到側身同後背,唔係好掂,肥呀!咁我再問佢有乜其他好嘢,佢便話@!。做完足,叫司理話上房,我做港式,同胞便做中式。做港式嘅房响最,一張床(唔係推拿床),有電視。

「老板你好,我是@!號,很快樂為你效勞!」個樣固然唔係好靚果隻,不外好苦,對嘢恰似要爆出嚟咁,皆幾下。

頭一part算係咁,手藝便梗係唔預,勝正在存心。唔知面解恰似冇乜mood咁,頭part皆冇面抽佢火,隻係放鬆畀佢按。到第兩part,RPP,皆R得幾好,又RPP,又搓蛋蛋,我小弟好快便背佢咁存心嘅腳勢致敬!仲有掃下屁眼,我以爲咁仲好過鑽!

番身,開端搓我小弟。「沒有公允。」我話。「什麼沒有公允?」@!問。「你搞我,可是我出得搞。」「哪你搞囉。」我好聽話,立即搓佢波,唔,好脆,唔係拆假狗。「皆是沒有公允!」「怎麼又下公允?」「我是脫瞭,你出有!」兩話沒有道,佢便連衫帶罩除曬上身。哎喲,好pink,乳頭好細。「是哦,仿佛是凸瞭出來。」「哪,便讓我把它搞起去。」佢對嘢最少36D,硬,但係又好有彈性,搓住好好覺得。開首用腳指掃,但係實係忍唔住,咁好嘅波波,咁正嘅乳頭,一嘢便啜降去。「嗯…好癢啊…」我好閑,心啜右邊,腳便搓左邊;心啜左邊,腳便搞右邊。佢便一路嗟歎。

伸腳念搞佢上面,佢好溫順同有規矩咁叫我唔好搞,好,以禮待禮,便唔搞,唔通實係畀百整蚊便玩到盡咩,囡囡皆有呀媽死咖。並且整係玩對波皆好玩啦。OK,便唔搞。咁便一心一意玩波波,唔使專心。啜多幾啜,乳頭出番嚟,但係好柔嫩。我啜到好高聲,佢乳頭皆幹曬,沾謙我啲心火。啜到我本人好鎮靜,喉頭沒有自發收回「呵呵」聲。

發作!@!皆响度喘息。好仔細咁幫我渾淨,進來洗完腳,番嚟瞓埋我身旁,攬番陣先,咁我隻腳便梗係唔會靜行行動。「你壞啦!」「漢子沒有壞,女人沒有愛!」我哋皆笑。

〔團體評價〕
免費:
中式58
泰式78
港式138
局部減4元做埋足(最好一樣嘢,便係locker仔唔r揭士,做足又唔使簽揭士。我做埋足,埋單係140,唔知面解支少咗2元。)
BG(@!號):
年齒 18歲,卜卜堅
身體 好單乳,夠柔嫩、有彈性,乳頭粉白,平常唔多現
效勞 經曆不敷,存心做拆夠。好有規矩。
番卓 會,下次以「生客」身份,該當能夠號召佢小妹,同埋咀咀

跋文:
本來同胞畀佢件女氹咗開年夜,小費400。佢件係中女,咁梗係,同胞話原來係做中式,條女同佢按前線腺,按得幾按起咗頭,便肉隨枮板上,畀人氹咗做齊套。呢個場開得年夜,下次再揾@!便試下同佢搞,不外該當300小費皆得,同胞唔同BG論價啫。
回復

金牌會員

學習了,不錯,講的太有道理了
回復

金牌會員

謝謝樓主,共同發展
回復

金牌會員

過來看看的
回復

金牌會員

學習了,謝謝分享、、、
回復

金牌會員

不錯,支持下樓主
回復

金牌會員

支持一下十八歲,卜卜脆3731 作者:123456825 帖子ID:115617 十八,卜卜
回復

金牌會員

謝謝樓主,共同發展
回復

金牌會員

幫幫頂頂!!
回復