站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

帶我去玩好不好?

2萬

超級版主

帶我去玩好欠好?

帶我去玩好欠好?我做你女伴侶好欠好?

昨日下午去到CP,醫完肚即call mami嚟接我哋去揀囡囡。去到皆多少囡,我便硬係要年夜波好玩,其他3個friend皆各有所供。mami勤奮推介,帶左兩件埋嚟,「實係年夜咖,唔係夾咖!」跟腳便摷出嚟驗証。我話兩件皆咁好,面揀,佢話叫我兩個皆要,我話冇咁多力。最初我皆揀左個樣cute啲嘅,18歲,褔建妹,固然胃腩年夜左啲,但係波形靚啲同埋仲係pink lin。

揀好囡,我哋一背路程便係先去旅店攞房,執一劑先,然後去食飯,跟住去音樂龍唱K,以後便各瞅各。(旅店同K房皆係叫mami幫我哋book,又有車接收,好便利。)响車囡囡曾經成個僕曬埋嚟,啲friend話咁年夜唔疑係實,要驗貨,啓機抽火,輪住伸腳去揸波,囡囡皆冇炸形,唔,一陣必定好玩!

一除衫,嘩,立即彈出嚟,人認真細,法實係好很年夜,唔係過年夜到dum,係堅硬果隻。整係响浴缸玩波波同咀咀皆玩咗好耐,浸得手皆趨皮。為左更好玩,我便發揮溝女招,當溝佢咁又tum有衰,呢下揍效!佢lin lin敏感,一咀降去便個身震震,好天然扭扭下,好快便扯lin旗。佢便唔好用腳指搞佢上面,好,唔搞住,warm up左先,到時唔搞皆要我搞啦。囡囡好過癮咖,皆很多多少嘢講,搞佢啲敏感天帶時便「鬧」,跟住一係抓住我隻腳唔係咬,一係鼎力啜一嘢,一係便端住我塊裏,鼎力啜咀一下!開首同我發言佢唔係好吹得,會反胃、嘔。我話你唔吹我小弟唔識年夜,佢便開端吹,吹得兩吹恰似左迷咁,好存心吹,但吹功便一般。我腳便梗唔得閒,搞波波皆有排搞啦。跟住便叫佢69,初唔造,再tum便ok,不外話唔好搞佢果度,唓,唔搞咁69嚟做乜?用rpp招數,佢便好癮,我唔理持續,又响佢小妹核心搞,一個唔覺意一陽指左去,佢冇對抗,隻係「唔…唔…」,果為佢吹松,講唔到嘢。唔係好幹,不外皆夠啦。佢恰似畀我搞到好enjoy咁,股股係咁扭,但係便冇停到演奏。我遞個套畀佢,佢便做,我起家,叫佢唔好鬱,我要後排進犯,皆幾窄,幾識共同…下刪七七四十九招,巴挨用下本人嘅夢想力啦,嘻嘻!

不外,古次便攰死,統共搞左五次,一次挨出,一次冇出!好玩嘛,死便死啦!

中心傾下歇,囡囡皆很多多少家講,15歲同鹵火鵝背面,揸住400蚊離傢出走,係工場做女工。厥後畀姑爺仔溝左,便去左常仄。同條仔分離,條仔挨佢。問我噴鼻港啲嘢,面樣去,年夜陸人可唔能夠响噴鼻港成婚。能夠我一路皆做到恰似溝佢咁,又tum又衰,佢便同我講,我做女伴侶好欠好,我問你話呢,佢話好。我便話咁我女伴侶面?佢靜左一陣,跟住便問我女友啲嘢,靚唔靚,同佢比邊個靚啲?身體面,同佢比邊個波年夜啲?我同女友豪情面…我覺得佢係好當真咁問,又好當真咁聽,佢有啲沉!我便講笑咁話沒有如我兩個皆要,佢馬上好高興咁話好哇,我叫佢姐姐!吓,咁皆得?我持續講笑話三小我私家瞓張床要訂做年夜啲,佢笑得好高興,端住我裏係咁咀。

沒有如你帶我去玩吧。我問幾時,佢話聽日一齊走。我話你mami鬧死我,佢話唔怕,我皆能夠放假戚息。咁皆得!!我話我要做嘢,佢便話你做完嘢我去搵你,我話你愚咩,跟住回身背住我。過左一陣,我睇下佢,本來喊松!我問佢幹嘛?佢抹住眼淚話冇嘢,咁我皆唔理咁多,話咁瞓啦,佢話唔念瞓,我們做愛吧…

正午同佢食完飲至走,摩托車收佢番屋企,臨別時淚凝謙眶…