站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

第一次去福建城,好似又5係

2萬

超級版主

第一次去禍建鄉,恰似又5係

上禮拜去深圳,由於怕死,以是最多去正或正骨,從冇去過禍建鄉
,那天小弟去左一間足浴(端莊)去次所時正在門心逢到一個八分半好少女,用一種少女扮成生的眉C細眼电我,我立即受九唒!
小完便後,回按足的位,問按足女才知次所同隔鄰禍建鄉共用,兩間5同老細
其時5知做乜九,坩x怯!,叫按足女立即下中,本人立即去隔鄰禍建鄉,實係比八分半好少女电雲左!!!
小弟刀G禍建鄉危険D巴挨又話D女烏裏.....又話格腳.....
又話Ko交人.........又話..........又話............
本人隻是聽許多由於怕死實係冇去過禍建鄉
到去有八九個少女坐着個個十7、八屵,有D爆炸頭、有D化濃粧,裝扮很in個個D衣服刀5同,但齊刀像disco少女,沒有像傳道中的吊帶黑短裙.....D女.有人挨电話......有人正在看电視.......隻有一兩個視我,刀無笑臉
D女,又脫鼻環又脫耳裝扮苦in我中意,,
問老細35其中,揀瞭扮成生的眉C細眼八分半好少女,她正正在食鴨爪(整食)
左房,好少女實正,5x輸比任何一個好少女厨神

女:年老哥,你等等喎食鴨爪,梨顶計苦(揀)喎?
我:年老哥比你电雲左.

好少女着一件克色斜膊露肩衫,好有女人味,主要係十七八扮廿兩三其中,,
她食整食我便從後楂住佢個对波波,少女微乳5係好年夜,各有各閑
她話可玩波波,5比九上面,我楂個对波波她齊無格腳,很好玩
以後挭係親她耳珠...溫順天正在褲中摸她下陽,.溫順天揉, 令她有反響........

女:可5能夠同我報兩其中
我:你苦靚,点會5得,我念摸摸你上面,我會好溫順的
女:5好推,你同我報兩其中,我除褲比你替下便

我:好!我摸摸你上面D毛得5得?我天女傢去洗腳好5好?

女:好!

返來後,女除褲!芳華!便是芳華!少毛!PiNK色!正
正!我摸她上面D毛,溫順天揉, 令她有反響........溫順天揉.....溫順天揉.....溫順天揉...感應許多火!把中指插陽講, 極少好瞭, 非常松松松太多她會痛!最初我亦正在她双腳溫順天揉下,比左幾憶佢!!!!!!!
1小時後.她叫下中.我便比7o走人

列位巴挨,看完陳述小弟有成績?
一.呢間係5係禍建鄉,点解D女5使著吊帶黑短裙?
兩.是5是兩中挨機,刀係5足中,出左便要走,果我隻係玩左六非常中度,並5係90分
  中.....女女所道的報兩其中是一種單元,即70HJ,唔是指工夫.出左便要走.
三.有D巴挨話D禸天人一中刀可HJ,2中已可換2條女HJ2次,是實5係?

總結:百聞沒有如一睹白日當心D沒有會太傷害,女女芳華少毛芳華!PiNK色!!!!十七八......心愛!!!!!!正正場刀易找到!!!!!!如已去過?我以爲你耍試一試:th_up:
芳華芳華
PiNK色
十七八
好少女實正,5x輸比任何一個好少女厨神
回復

金牌會員

LZ真是人才
回復

金牌會員

幫你頂下哈!!
回復

金牌會員