站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

珠海四日三夜 兩次濠天 旅程

2萬

超級版主

珠海四日三夜 兩次濠天 路程

年夜傢好...皆隔左好耐無report瞭(能夠....之前0個次唔太算係reportha)
桑拿街會員 misfortune 係 珠海 出格報導~
如今講下 小弟第一次去珠海 呢四日三夜 的早晨做個d 咩la

第一早...食完早飯...便去左酒吧街到 睇下正在場情況....成條街皆好旺,好靚.
有很多多少火腳拆少女.....但我天最初皆去左 蓮花路 0個條 早上食咖啡,早晨有酒飲的
露天吧枱飲 (實在早上皆能夠喝酒的)...0個到有很多多少檔...d 女拳腳...年夜多年青又玩得,
我天皆去左此中一檔 ,飲左兩早....同d 女拳腳皆玩得好happy
仲有 蓮花路....有很多多少....200蚊 流鶯.....有d 好下量數....攪到我心機思~ha

以後我天便 去左 濠天(係唐傢灣"散龍"的分店)....我皆係 要問佢 sin 能夠 每人加 $50房租.我選的女女 比我個覺得係 較有經曆...果為佢同我做效勞...做得皆ok 足(5選1)
尾先我便sin 同佢 做第一次....以後做效勞.....佢同我做效勞時,我大白到....
佢天 呢 $300 小費,實係唔好做.....唔怪得會貴d la....實係$300 一d 皆唔貴比照起有咁既效勞......
空中飛人....第一次玩....wa....好暈呀.....但唔轉時..又係另一種覺得law...好好玩

第兩次係第3 日早...我天去左 九洲火會 推拿...本來 好年夜個幾個 混堂...係要 脫泳褲ga
開初我以為 會恰似 深圳咁....男賓部皆有咁年夜個池tim.........本來隻有一個 圓形的火池仔...係 男"跟"衣室....仲要好熱d 火...熱過中葯谷最熱0個個熱很多多少
但有規矩係佢天 既長處law

好la....第兩次去濠天瞭...我天兩次皆係12:15~1:00 去到 古次用左一張費租金的
代用卷...古次係 10選1....我選左個 湖北的....但....佢係新做半個月=_=
效勞做得ok 嘛嘛 .....(so 比擬下..第一次個個...好得)但....我好少迫人的.....
佢令我舒適便能夠瞭.........有一半效勞無做....(算吧...果我皆唔念做 獨龍鑽 同玩玩具).....皆係0個句...佢唯一係 靠個 樣援救吧........又完左2 q...
梳洗時...佢赤手巾 圍著身材...梳著少少的頭髮....我從旁睇已往.....
個心好天然....彈左句:wa~好靚.......佢有 170cm均勻身型,少頭髮...心愛又斯文的裏額,戰舉指.......實在 我以爲....恰似 好華侈......(我份人 衰 心硬=_=)
算吧....那便係 靠個樣....援救la.....皆叫 及格la.....

好sorry 便係....我無 影相.....實在 第兩早,我好念影ga....不外皆係無/_\

我既 report 便係咁多,多開咁多位的師兄 欣賞
交返比桑拿街海內及外洋專區先
回復

金牌會員

路過,學習下
回復

金牌會員

難得一見的好帖
回復

金牌會員

學習了,謝謝分享、、、
回復