站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

竹園銀河

2萬

超級版主

竹園銀河

「 收 真 鹿 」 對 足 超 少 , 夠 玩 成 早 呀 。

講 實 ,深 圳骨 , 你 開 心 一 句 : 「 走 肥 走 扒 。 」 經 理 多 數 唔 會 令 你 得 視 , 唔 敢 話 件 件 皆 係 索 女 , 沒有 過 一 定 唔 會 係 扒 ; 身 形 便 肯 定 件 件 Good fit , 唔 會 有 年夜 肚 腩 、 麒 麟 臂 、 年夜 象 腿 , 走 肥 走 得 好 徹 底 。

呢 個 單 飛 骨 組 開 , 由 頭 到 尾 皆 咁 好 玩 。

「 鹿 仔 」 淫 到 飛 天 , 唔 扯唔 放 你 走 。

身 痕 , 貢 上 東 門 北 路 「 竹 圓 賓 館 」間 「 竹 X 銀 河 桑 拿 健 康 中 心 」 , 經 理 懶 風 趣 話 : 「 返幾 件 好, 件 件 Model 咁身 形 , 試 唔 試? 咪 次 次 皆 搵 老 相 好 先 得。 」 講 得 又 有 講 理 , 一 於 試新 女 。 五 分 鐘 後 , 經 理 拖 住 兩 個 正 宗 北 姑  房 , 齋 Scan 個 Figure , OK 喎 , 下足 少 , 前 突 後 兀 , 人 姣 籮 扭 擰 , 掂 曬 ! 「 『 鹿 仔 』 、 『 收 真 鹿 』 , 好 好 照 瞅 老 闆 。 」 經 理 講 完 便 閃 , 我 皆 念 佢 快閃 , 唔 好 阻 住 我 抽 火 摷, 面 知 我 皆 已 出 腳 , 「 鹿 仔 」 已 經 捉 真 我 收 炮 係 咁 捋 , 仲 話 : 「 嘩 , 皆 幾 年夜 碌 喎 。 」 講使 唔 使 咁 姣 呀 , 睹 佢 有降 , 我 兩 腳 轉 而 招 吸 「 收 真 鹿 」 , 托 住 佢 對 吸 腳 波 , 捽兩 粒 粉 提 , 再 摸佢 條 無 多 餘 脂 肪纖 腰 , 唔 , 果 然 係 Model 身 形 ! 「 收 真 鹿 」 瞌 埋 眼 享 受 , 我 得 寸 進 尺 , 擘 年夜 心 露 真 佢 胸 前 最 硬兩 面 。

「 孖 狗 」 皆 唔 錯 , 條 波 坑 足 足 有 六 吋 少 。

「 收 真 鹿 」 相 頭 皆 好 掂 , 我 畀 一 百 分 。

天 死 年夜 食 格
搓 松 棍「 鹿 仔 」 捽 得 好 出 力 , 再 咁 捽 降 去 , 保 證 半 分 鐘 我 便 投 降 , 唔 得 ,臨 踩 停 佢 , 獎 佢 同 我 挨茄 輪 先 。 我 把 心 咁 閑 , 「 鹿 仔 」 把 心 皆 唔 得 閒 得 去 邊 , 佢 成 收 塞  心 , 下 下 頂 到  喉 嚨 椗 , 仲 邊 啜 邊 玩 自 摸, 又 係句 有 無 咁 姣 呀 ? 佢 兩 個 皆 係 天 死 年夜 食 格 , 有 棍腳 本 初 獸 性 表 露 無 遺 , 「 鹿 仔 」 無 棒 啜 便 咬 住冰 ,我 耳 仔 同 其 他 敏 感 位 鑽 去 鑽 去 , 玩 完 冰 便 熱 茶 侍 候 , 背 脊 歎 冰 水 本 去 咁 正 ! 轉 個 頭 「 收 真 鹿 」 又 狂 家 捽 棒 , 唉 , 皆 無 謂 死 忍 咯 , 最 後 一 棒 便 交 畀 佢 啦 , 傑 到 無 倫黑 漿 爆 到 佢 成 腳 皆 係 , 爆 完 我 足 皆 硬 埋 呀 。
回復

金牌會員

支持一下竹園銀河7328 作者:饺子姑娘 帖子ID:114492
回復

金牌會員

多謝你分享
回復

金牌會員

我是個湊數的。。。
回復

金牌會員

支持new161
回復