站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

廣州垃圾場

2萬

超級版主

廣州渣滓場

早幾日上廣州公幹,夜早睹偶然間,又一條友ON99,
固然念搵d嘢攪吓啦;最衰本人懶,嚟之前無做定作業,
皆唔知邊度有SN;唔知好彩定唔好彩,止止吓俾我喺
花圃旅店四周搵到間SN細場,係喺一間賓館嘅9樓,
喺無挑選下惟有上啦,鬼叫身痕咩....當白天賓館皆多少人吓,
上到去....嘩....死囖....歡迎處好舊喎....算啦,硬件松要d;
到浴室,嘩....仲衰過噴鼻港嘅公廁:
牆身舖青色格仔瓷磚,天花用一收收嘅光管,
茅廁最攪笑,茅廁用痞廁,距離得3呎下,
即係要痞低痾屎,人天先睇你唔到嗰隻;

沖完涼,司理Sell做飛機餐,包波波夾腸仔,250RMB;
嘩,抵玩啦,OK跟咗佢從後樓梯上樓上一層,
呢層別有洞天,齊層皆係房,走廊烏9麻麻,
隻係用一串串嘅聖誕燈仔嚟照明;好x詭同....
房裏仲衰,成間房油黑油,無牆紙,
隻得一收光管照明,昏慘淡暗咁,恰似去x咗同域一樣......

好嘞,個司理末於帶咗一條囡嚟,即係無得”簡”啦,
不外條女皆ok,樣麻麻天,唔肥,吸腳波,廿三歲(佢話);
Part one 開端梗係按吓骨,腳勢皆ok喎,但按咗無耐,
本人曾經忍唔住要攪番佢,我皆好溫順咁用腳遨遊佢齊身,
跟住食吓Lin又挨埋車輛,車車吓便喺佢條短褲嘅褲足伸腳去探小mm,
攪得兩攪幹脆除埋佢條褲,我皆Feel到佢皆幾享用,上面很多多少火,
又聽到佢細細嘅嗟歎聲;嘩,覺得正到吖....
佢話鍾意我對佢好溫順,令佢好舒適,唔似得其他客人咁粗魯.....
仲嬲我聽日下午再嚟搵佢.....

攪吓攪吓,忽然醉起漏咗個腳機喺LOCKER度,一定要去攞,
果為山君大都會挨嚟揾我,假如揾唔到我,會好費事!
沒法啦,賽事久停,條囡帶翻我降去浴室攞腳機,
便係我天攞完腳機返到房嘅時分,嗰條幹9司理走嚟,
話有個生客一定要搵呢條囡囡,問我可唔能夠讓出嚟,
咁我固然收曬水話唔得啦,但係條囡囡話呢個係有權力人士,
唔能夠獲咎娶....唉,本身甯靜起睹,皆係算啦.....
條女臨走前年夜傢皆好唔捨得對圓,咁再攬咗一輪,車咗一輪,
仲叫我記得聽日嚟搵佢!(我皆念,但無工夫哩.....要交人嘛.....)
固然半途離場,最初皆自覺天俾咗一舊火佢,無謂要人黑做....

嗰條幹9司理以後再帶咗另一個囡囡嚟,(又係得一個)
唉,年夜心肥西一個,樣唔掂,但對波皆幾年夜,夾腸仔皆唔錯嘅.....
算啦,歸正皆無得”簡”;呢條肥西我實係咀唔降,
能夠摷佢上面但唔俾除褲,於是貪玩念喺佢條短褲嘅褲足伸腳去啦,
但皆俾佢條肥腿迫爆咗咯,隻腳攝皆攝唔,算啦,抛卻罷嘞!

佢對波皆實係幾年夜,夾腸仔嗰陣又幾過癮嘅,唔錯!
能夠佢個樣唔係幾掂,以是挨咗好耐再減d夢想先出到嘢;
以後貪玩問佢公司俾唔俾即場開年夜,佢話唔能夠娶,會罸錢娶...
我呃佢話之前嗰條囡肯噃,支兩舊OK喎;佢聞聲馬上又話能夠,
俾佢笑x死.....

[ Last edited by 收仔 on 2008-1-15 at 19:36 ]
回復

金牌會員

好帖,來頂下
回復

金牌會員

我搶、我搶、我搶沙發~
回復

金牌會員

小手一抖,積分到手!
回復

金牌會員

相儅不錯,感謝無私分享精神!