站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

新糠落桑拿報告

2萬

超級版主

新糠降桑拿陳述

昔日上去止街街,趁便試一些正在桑拿街少陳述的場

次次皆「講完」,實係有D悶

照往「講完」標的目的一樣,曲到同仁堂前面,有幢年夜廈(唔係咩湛藍海岸同一幢)5樓,一上到去,我曾經冇咩希冀,門裏好殘,到去洗沐,Locker仔皆幾好效勞,幫我逐件衫放Locker,個場的Locker係紅色的,齊皆是8字止頭,換衣處所尚算唔錯

止去洗沐,有5-6格,中心有張cafe用銀檯銀椅,冇佈簾,火力皆OK,皆叫夠熱,但洗沐便會噴到出頭具名幹曬,有坤幹蒸,但冇摭無掩,好Open,巧妙正在坤蒸房仲掛住衫,褲、鞋、襪同底橫,屎坑得一格,有兩個洗腳盆,別離正在兩格浴格中心,唔知正在洗腳盆的人會沒有會被洗沐火噴幹,定係一路刷牙一路視住人個屎忽。團體覺得麻麻天,唯一值得浏覽的係有洗臉膏洗臉。

出到去,去年夜堂,雙方牆掛瞭仿佛聖誕燈的物體,閃閃,止去年夜堂的覺得好迷幻Feel,年夜堂皆叫做企理,約十多張戚息椅,係白色的,皆幾新淨,有兩部電視,有條茂操縱毛巾包住本人正在睡覺……

冇咩表情去坐,止房,路經出納處等辦公室,止到房,房內用淺油木色,但一陣煙味,張床便咁擺正在天上,日式Feel掛,仲有一張豬肉檯,上裏有踩背的扶腳,房內有張中賣餐牌,個場能夠幫個客叫中賣,最貴的咩……唔知係牛扒定牛純飯皆係唔知28定30蚊(個場實係好渣,冇咩表情記著咁多家)。

叫瞭杯可樂,揀囡,第一個,上瞭兩班天,借正在教師中的肥妹,受沒有瞭,太醜樣,個主任仲話,是我出格揀給你的,「%$#@!」(細心)去死啦,你仲以為我去屠房,即彈。

我道:「借有無?」(心中生機,心中有禮)

誰人肥妹仿佛是第一次被客人彈的,心中依依沒有捨兼仿佛心靈受創的拜別

以後出頭具名恰似兵戈,主任四圍找技師

下一個…….妖……BL(Bone Lady中女),算啦,無謂再辛勞人,最多一陣去山雞桑拿補飛。

好,Part I 開端

Part I 問出身
去自湖北,30幾歲,三個月前由正骨場轉去做,為瞭賺多些錢,我請佢食糖,以表我的和睦,按按,我覺察佢腳骨實係好好,按得我好舒適,穴位好準,我問佢,可唔能夠幫我踩背,佢肯,咁我便上瞭豬肉檯,佢便幫我踩,成小我私家皆鬆曬。

中女:我本人固然係年歲年夜,冇廿整歲細路女咁芳華,但勝正在本人效勞好……床上工夫仲好(開端撩我開年夜)。
中男:我昨早已做過瞭,隻是我有些伴侶禮拜三念去那裡玩,叫我去嘗嘗(講鬼話,但呢句好有效,果為佢一定會好號召)
中女:是嗎,叫他們去找我
中男:好……

佢踩得好好,我又問。

中男:新年後,那裡的技師皆返來瞭嗎?
中女:已呀,那裡許多技師皆走瞭,如今早班隻有4-5個技師,早班隻有8-9個技師,如今連司理(兩千蚊野生)皆走瞭,辦理很好,昨早有些技師減瞭班,又沒有念返來,有些正在賭博不願上鐘……你看到告白的技師齊皆辭工走瞭

那個場死定瞭:th_down:……
以後佢持續講

中女:那裡是由一個噴鼻港人開的,正在十多年前用兩佰多萬購,以後拆建成桑拿,近來才拆建過……
中男:易怪那裡的窗臺那麼年夜……

中男:那會沒有會再請技師呢?
中女:會,我念兩三個禮拜閣下會有技師睹工

睇面……皆唔閉我事……

中女:(她的中式實係按得好好,佢撩唔到我開年夜便問我)減一其中式好欠好……
中男:欠好瞭,我約瞭伴侶正在東門(我皆係唔屈從),您按中式有分帳嗎?
中女:出有,那裡按港式可分70,新糠降式可分90幾蚊(用熱蛋減推油),西式可分一百一十幾(我按的,恰是西式)……

好快便攪掂Part I,有極少依依沒有捨,仄心而論,固然佢又老又肥又唔靚(冇第一個肥妹咁核突),但佢腳骨實係按得好:th_up:

Part II
佢進來油,我返降天板張「日式床」,佢返,好熟練的除衫,我視佢對波,好一般,但皆叫有腳,佢用波尖幫我推,中女實係中女,工夫係好D,但我初末喜好芳華少女的笨腳笨足,最心愛。

我用激烈的夢想,夢想佢係我D相好,袒護佢又老又肥又醜
到瞭回身,為免唔駛睹佢個樣,我用我獨占,能夠張醜女變美男的絕招

除眼鏡!

用受矓的迎視眼看天下,咩女人皆釀成美男

佢正在我上裏,不竭啜我的Lin,平常我個Lin係冇咩反響,皆俾佢攪到好爽,又用純熟的腳幫小猶少推拿,面知佢又問我開唔開年夜,但我仍被理性所掌握:th_up:,我話唔好,仲叫佢幫我持續波出,以後佢好勤奮的用波替小猶少推拿,爽死,最初小猶少將膿液噴正在她身上,佢幫我渾淨完,進來洗沐。

佢沖完涼返來,按腳按足,皆好降力,好故意機

佢話佢已經同出頭具名前臺報鐘138,裏同客人開年夜……
佢話個場技師要兼任埋中式泰式同按足
如要按足,隻有一個男的按足佬

夠鐘,洗沐,走人…..
埋單人仔218,人仔對港紙1:0.93
電梯時,主任俾卡片我,我一到天下,便失落瞭.......

你話呢個場值唔值得去....年夜傢心照....我算好彩瞭

回金光彩食「味千啦麵」:th_up:,16蚊:th_up:,悄悄鬆鬆回傢。

此次免分,下主要100分先能夠睇,請各新腳俾心計心情回帖儲分

[ Last edited by lovecupid on 2008-2-26 at 09:55 ]

[ 本帖最初由 lovecupid 於 2008-5-3 20:39 編纂 ]

覓覓尋尋,初末城市搵到食......
回復

金牌會員

路過,學習下
回復

金牌會員

有競爭才有進步嘛
回復

金牌會員

支持new161
回復