站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

各大機場簡報(金光華區)-越海篇

2萬

超級版主

各年夜機場簡報(金光彩區)-越海篇

小弟初出講~丞受師兄們比裏比裏

{人肉}測試3年夜機場國際標準評級(以下機場)   
(越海)戚閒國際機場
(講完)戚閒國際機場
(褲溶)身娜國際機場

評級:5(最下)1(最低)
為公允起睹,正在下係每壹個機場皆去3次以上,免得比劣量機師毀壞機場評級既~~~正在下用左5個月工夫去查詢拜訪架

1.(越海)戚閒國際機場
機場年夜樓(拆建,年夜堂):3分[不外沒有得啦 ,殘左極少咁啦]
停機坪(戚息區):2分[嚴厲呢講係冇既 ,果為個度係按足既你按既話要小費架吓10.20.30蚊任君挑選,人仔丫唔係HK 唔按既唔該去跑講準備起機]
機倉(房間):4分[日式設想羅返d分啦  ]
機師量素:4分[量素冇咁飄忽 ,新黎既機師仲好熱忱好客新到既機師比力標青 ,仲會自動同你(解)甯靜帶加架 坐過呢個機場6次航空效勞,d機師起機腳法十分好,又當真,有音效架(佢天會共同令你既舒適音效)係跑講上 D 根本PART 1 家便好壹般.....降空以後D機師便判若2人....嘩!第一次去個時,係PART1跑講比佢天厄哂,以為佢天皆唔多掂,降空以後便鬼咁逆暢,萬裡漫空 ,同場有(球)賽曲播加 巨細賽事便睇你本人要咩機師啦 你仲能夠單引擎 TWINS TURBO單機師操控架
機場稅(LORKER 仔): 1分 [我皆已比,佢便叫我最好$$$20,我去親呢D處所皆係比20架啦 ,丫佢老豆咁年夜貪 .....過後皆係比20蚊,省事佢死抓!!!!]

機票價位(埋單):單引擎客機RMB$$$198 單引擎客機RMB$$328 [燃油價錢上漲以是.....RMB100:HKD95]

總評:呢個場D機師沒有錯,隻不外佢天好自動比德律風你叫你幫佢(預訂下D機票咁啦 )即係CALL鐘,同埋呢度D機師好易溝~通下既,隻要你唔好咁狼,斯文D,溫順D,體貼下D機師,你比及佢天下班,大都城市同你止街食飯既 !按照機師陳述 從前有一位C HING 佢過分狼啦 ...年夜鬧機倉又恰似劫機咁,係咁搞機師又高低其腳.......搞到個機師要跳機 CALL 掌握臺.....幾唔好呢

以上係小弟對呢個機場既評分報,將會收埋其餘2個機場陳述,期望各c hing 指點下~~~~
回復

金牌會員

各大機場簡報(金光華區)-越海篇3087 作者:钟情695 帖子ID:113570 機場,金光,越海不錯
回復

金牌會員

路過,支持一下啦
回復

金牌會員

難得一見的好帖
回復

金牌會員

路過,學習下
回復