站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

水上明珠國際會所

2萬

超級版主

火上明珠國際會所

主題:火上明珠國際會所陳述~

例牌~先嚟一段空話~

禮拜日正午去瞭採蝶(陳述)~
旁早去瞭"挨邊爐"~~剛內~
老友去電早晨念去推拿~念我帶他去~~
h:" />
早面挨去嘛~~
算~先按完再道~~
按完才十面多~
老友要一面才到~~

便正在德興鄉內"hea"下先~
本來德興鄉依傢23:30~03:00有免費自助餐~
不外那時段內便沒有會有其他食品供給~

我聽到前裏有個師兄道~
那我三面後饑瞭咋辦呢~~

部少仿佛道:叫中賣

拿食品時~
又聽到有師兄道:嚟嚟去去皆係嗰啲~
有炒飯有炒河有炒米有京彩肥肉粥有湯有幾個小炒~
仲有兩三樣酥餅~
仲念面~

然後念拿歸去吃~
有兩三個部少級看管著~
此中一個看到我念走~
道隻能正在那邊餐桌範疇內吃的~
h:" />
瘀皮咗~

走時叫車~
方才有幾小我私家一起走~
好~誰知下去後道謙座瞭~
再等一會吧~
厥後召瞭輛公傢車去~

到關隘~
會集老友~
佢天唔知去邊間~念去番德興~
話$118四個鐘~ok抵玩~
我啱啱先走咋~

跟住降橋睇吓邊間抵玩~~
馬上幾對波碰埋嚟我天度~
紊亂中老友睇到火雲間同火上明珠皆幾好~
不外我話前次去火雲間麻麻天~
啱啱德興個技師話佢從前喺火上明珠做~個導師很嚴厲~以是裡裏的技師一般按的皆挺好的~
咁便去咗火上明珠~~

火上明珠國際會所

德律風: 0755-83491122 / 83491698
心岸歡迎德律風:13662296103
司電機話:13662296100 / 13662296101
地點: 深圳市禍田區火圍村皇崗公園街北雲頂翠峰兩期一樓

$88三個鐘(兩身一足)(某時段恰似有快餐收)
單鐘90分鐘
年夜堂項目$28項
洗沐十幾格~
坤幹蒸各一~
塩浴室一個~
火池一個~

睇到~
年夜堂幾十個坐位~
有非抽煙區廿幾個坐位~
(唔知仲有沒有其他躲藏地區)
有就寢區~

禮拜日早兩面閣下~
十分多人~
年夜堂抽煙區非抽煙區皆好沒有多謙座~
部少帶我們三個去瞭KTV房~
改建而成的按足室......
先同部少面飲品~

有個 效勞員正在後排拾掇坐位~
叫她去擺設年夜堂項目~
效勞員:方才部少沒有是擺設瞭嗎?
我:出有~隻擺設瞭飲品~
:XXXX
我:一個建足兩個按足~~
恰好有個建足師去~老友甲便開端建足~
建完一邊~~
按足的借出去~
該當出擺設~
樣的你好彩~
模樣太 我認沒有得你~
唔係一定進來浏覽鳩你~

進來搵個部少搞搞佢~
技師兩分鐘即到~
完事~

上房~
部少話按四個鐘先可喺房瞓~
我天房皆三面半~四個鐘六面幾梗唔造~
(老友七面鐘要走~ )
按兩個鐘算~

老友甲念試中醫師~
我同老友乙便按中式~

老友甲齊程昏睡享用~
我同老友乙同技師吹吹火聊談天~
好快到鐘~~

老友甲年夜讚女中醫手藝好~
成小我私家鬆哂~
老友乙便話技師吹火好~按得麻麻~
反而按足既

按完去食嘢~

窩蛋牛肉粥~死滾青蛙粥~六蚊一年夜碗
榨菜肉絲米十蚊碗
面心三個八一籠

食完老友話年夜堂瞓陣便走~
我便瞓到八面幾~
幾個效勞員不斷走黎走去~
到我伸開眼~
部少一看~立刻:師長教師~等陣呢度要挨蟲~去就寢區睡好嗎?

顛末抽煙區年夜堂~我念道正在那裡算瞭~
不外部少走得好快~我隻好跟住佢~

就寢區~
效勞員:師長教師要XXX嗎?
我:  
去完茅廁番黎~
效勞員:師長教師要XXX嗎?
我:....甚麼??
效勞員:MORNINGCALL
我:h:" />..不消~
效勞員:師長教師...明天要挨蟲~那裡隻能睡到一面半啊~

瞓咗半個鐘~
好嘈~
已挨蟲~先挨"被子"
不斷啪啪啪.............................................
斷絕閣下又咕嚕咕嚕...................................

走~
到年夜堂~
睹到有人瞓松~
無人瞓既椅子皆反過去~
嘩..挨蟲..實係咁當真~~

洗沐~
聽到四個客不斷浏覽鬼~~
甲:無嘢食早作聲嘛~咗黎先講~
乙:咪臭係~~~比鎖匙時好講啦~沖完涼先講~
丙:咪便閪~~~早講~食完嘢先黎嘛~
丁:挨蟲整朝四五面挨呀麻朝早流流挨乜秋呀~
我心諗:咁又唔係咁講~禮拜日早整朝五面年夜堂仲好Q多人噃
甲道的好:即係叫人禮拜一晨早唔好黎啦

果為挨蟲~廚房要閉門年夜凶~~
又閉挨蟲事~

老友先走~
我一小我私家埋單~
$88 + $20+$40小費 + $6+$6+$10+$3.8食品
該當係咁
最初埋單群衆幣$176

一間場旺有佢本果既
實係好抵玩  

總結~
喜好熱烈~鐘意人多既能夠去~
亦合適我呢啲龍虾一族~

閒日既話我會再去幫襯
(不外我第一次去皆係閒日禮拜一下戰書~皆很多多少人)

再總結~
禮拜日正午去瞭採蝶(陳述)
薄暮去瞭挨邊爐~
整朝去瞭火上明珠~
第兩晨又忍唔住去咗搵"洪姨"~
成小我私家集哂~
銀包受重創~~

多開支看

有"乞" 陳述 面能夠唔減分 小小天11分啦

[ 本帖最初由 kkbbq 於 2008-4-29 06:34 編纂 ]

已往...最愛中型場~ 最愛中女(年夜波)技師~~
如今...專訪年夜場~隻按中式~~~
回復

金牌會員

前排支持下分享
回復

金牌會員

路過,支持一下啦
回復

金牌會員

謝謝樓主,共同發展
回復