站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

DS桑拿夜遊分享 2(2nd renew,附“安全指數”)

2萬

超級版主

DS桑拿夜遊分享 2(2nd renew,附“甯靜指數”)

我唔知本來開post超越1440分鐘便唔能夠edit本人的post 而傢惟有持續彌補DS的夜遊材料。援用:本帖由 AM 於 2008-7-18 15:38 揭曉

米魯惠sn law. 吊媽咪400, 吊女300

媽咪糸中女, 皆好正, 最正系媽咪D效勞一流
AM兄係濃火sn專傢,小弟唔敢布鼓雷門,但你話老惠有得玩媽咪,$400,我念彌補極少。前兩禮拜我同伴侶去老惠,有囡囡同部少, $300/$400,部少$400。呢d所謂“部少”,濃火很多多少sn皆有得玩,一般代價係$400。聽聞某廣字頭旅店有司理玩,我諗如AM師兄講既“媽咪”一樣。濃火sn,根本你使幾少,很多多少sn皆有所謂的“辦理級職員”玩架

交通

前次漏左講DS的交通,DS市中間唔年夜,如前述,有兩個主鄉區,的士10元起錶,根本上15元可遊曬念去的sn面。DS固然比cp、zmt好,有站頭,但唔倡議拆。固然廣東省早已禁摩,但濃火唔知面解摩托車仲係次要的交通東西之一 但摩托車確實正在本地起到好高文用。由於處所細,鄉區sn集合,假如唔怕傷害,摩托車係一個好好的交通東西。由於濃火噴鼻港人唔多,壹切幾隱眼(火魚?),摩托車司時機常常背港男招死意。至於代價,假如你講廣東話,啓惠5元,假如識壹般話,3元,假如識客傢話,2元。
上年夜陸,記著教好壹般話,一定有so。

sn彌補

DS sn代價比東莞仄,但效勞火準及女女量數沒有及東莞,一分錢一分貨。但濃火sn年夜多有部少,以至有司理、媽咪玩。但我以爲所謂的“部少”,隻不外係生手、有經曆的囡囡。咁新女好定部少好?睹仁睹智,我小我私家唔鍾意咩皆唔識,初初下海的培訓死,fresh d皆係咁話。
別的花街華喂旅店、賓館兩兄弟,有相似噴鼻港馬欖的弄法,$168,45分鐘。真情係將莞式sn緊縮為半套定地道似深圳快仔咁玩?我已玩過,費事有玩過的師兄報告年夜傢。
仲有,我念知濃火有冇1+1玩?

挨風指數

唔Q知,我七月初同伴侶去,已傳挨年夜風。根本上『寬挨風暴』六月開端曾經進廣東范圍,愈遠奧運愈勁。以誰人週終所睹,港男唔多,薄暮時份間間sn皆好靜,有一間叫金頂既旅店仲話拆建松,叫我天早晨十面再去(拆咩建10面前搞曬咁快呀? ),狀況詭譎。
便薄暮止花街、開鄉年夜講,體育館、安德利四周所睹,公安車甚多,街上公安亦多,麗ho旅店門前更泊左一部公安車,氛圍唔好話唔慌張。但伴侶同囡囡不謀而合講,濃火係比力多公安巡查,並不是果寬挨而多左公何在街上。終究能否雲雲,看民自止判定。我便倡議年夜傢唔好搏,古次係省公安廳做家,唔係講笑。
由於事隔兩禮拜,近來狀況,皆係問返方才從DS返黎的師兄好d。

待絕

正勤奮寫做中.....

[ 本帖最初由 記情johnny 於 2008-7-18 23:34 編纂 ]
回復

金牌會員

沙發!沙發!
回復

金牌會員

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。
回復

金牌會員

寫的真的很不錯
回復

金牌會員

沙發!沙發!