站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

水都劫機犯事件簿

2萬

超級版主

火皆劫機犯變亂簿

之前支到粗x巨匠兄嘅諜報  ,火皆泰式有恐懼分子活动 ,專門騎劫客機,咁我皆要去查詢拜訪吓娶!" /> " />
玄月尾閒日下戰書4:00抵達,換衫、冲凉d無謂嘢唔講嘞  ,曲影戲院叫家飲、攞被、再点一個囡犯查閱及鬆腿,
囡犯做嘅嘢皆係咁高低啦,隻腳成日係我鎗邊遊去遊去,high吓high吓咁,便係唔敢搶我收炮,唔知係咪臣服咗我,
咁我便要試吓先知娶,我伸腳褲內將腳鎗從褲脚度拎咗出嚟   ,係有效被擋住嘅,冇話露械嘅  ,免得惹起公眾驚愕,換衫果時專登揾條特年夜號嘅褲,便利拔鎗嘛   ,咁、我喺監犯隻腳伸到鎗邊嘅時分,便用咗女子4x100接力嘅方法,
將我收接力棒交到佢嘅腳上    ,唔知係咪小弟收鎗温度太下  ,恰似辣親佢咁馬上縮腳  ,我睹條女咁唔俾裏,便决定情罸佢  ,每次佢隻腳從褲管....實在皆冇話褲管唔褲管,正在被嘅上面我半邊腿同收鎗皆局部招擺哂出嚟!  
每當條女隻腳推到我收鎗嘅射程飯圍,我皆拎起收鎗(亨)佢隻腳      ,亨吓推吓又亨咗兩粒鐘,攪到收鎗熱刺刺,
但係D槍彈仲已收射過,隻係聞到d(糯)味   。忠言各弟兄,鬆腿呢d細眉細眼嘅腳工藝,玩吓算喇唔好沉迷  ,
佢底子唔會滿意到你娶!我之前中咗降頭   ,係度一日做咗8粒鐘鬆腿呀陽公   !恰似燒銀紙咁,冇代價,唔好再存夢想嘞!年夜丈婦做番年夜事把喇!   

上\房!!!

返回古次嘅動作目的,泰式恐懼劫機分子,根據諜報科嘅料召咗個疑心劫機犯艙,喺囡嚟嘅!  條囡中形憐憫報嘅一樣,中等樣貌、中等下度,中等體態,乜皆中中哋可承受ok  ,特晶係個爆炸頭,仲要紮埋一舊挨橫咁伸出嚟  !便恰似一個椰衣掃把挨橫插係個頭度咁  ,能夠佢當係髮釵啩!    我便冇咁下嘅文明憐憫操去浏覽佢嘞  ,上床太字形咁訓低.....我呀,咁条女便開端按小腿、年夜腿咁,第一次按到年夜月退止境,佢经巳同小xoman say 咪鬱 、舉尾!   小弟收鎗經巳比佢隻腳隔褲真   ,鬱皆冇得鬱,隻有聽話舉尾啦,其間佢問邊個引見佢個no比我,咁、呀粗x巨匠個朵咁恆我驚嚇親佢   ,隨意話係一位羅拔師長教師引見嘅。跟住佢又話我年夜隻,   我便話唔係隻不外係肥遮,仲有個年夜肚腩本人垂曲背下視皆睹唔到小弟弟  ,要拎塊鏡喺下邊照至睹到  ,條女笑到記哂形咁隔住褲揸我秋袋   ,又揉又摩又劣咁,忽然間佢回身開着牆上嘅電視喎     ,係播松跑馬朝課,咁我話你唔啱能夠轉臺,点知佢問話〝我皆唔睇嘅〞   。本來佢用電視影音嚟騷動擾攘侵犯敵圓偵查職員嘅視聽   !冇耐佢双腳分紅兩路從閣下褲管突襲我,兩隻腳伸哂褲管止境.............走鬼.............

kkbbq:好撚出色陳述減20分

[ 本帖最初由 kkbbq 於 2008-9-30 19:50 編纂 ]
回復

金牌會員

LZ說的很不錯
回復

金牌會員

寫的真的很不錯
回復

金牌會員

真是 收益 匪淺
回復