站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

SZ一日走3場出一滴之悲喜驚險交集之旅 (已更新完成)

2萬

超級版主

SZ一日走3場出一滴之悲喜驚險交散之旅 (已更新完成)

日前請左半日假~同個fd北上救國~
呢日o既遭受可謂可悲喜驚險交散~

第一場:背西風暴
由皇崗挨的$20.9去到主場背西先食個晏~
趁便留神一下四周o既風背~

一背西俾我o既覺得同從前好唔同~
心諗閒日下午工夫又會苦多人~
並且仲有很多多少本地人~
於是決議同個fd先搵條止去查探一下~
昔日固然d雞婆&囡囡會係苦撩你&推你腳~
凡是你隻要唔理佢壹往無前佢天皆唔會留易你~
但昔日完整唔同~d囡囡&雞婆發揮癡身&纏腳o既武功~
2個囡囡前後攬真我~個雞婆再用力係苦推我腳~
係超用力~搞到個成隻腳白曬~
我個fd亦係同一運氣~
不外佢便係俾人推左鐵閘~我脫死後即係去將佢推番出黎~
立即從橫巷轉去另一條巷~
時期覺得到d雞婆係好意慢念推你上樓~
四周又睹很多多少死裏心o既人止黎止去~
以我系背西多時o既經曆~
心知該當會有事發作~
公然無耐睹到一班仄頭拆山東佬戎服衝d巷度~
有1個6呎下山東佬忽然唔知系邊度閃出黎系我斷絕年夜喝一聲~
搞到我心皆離一離(以為佢喝我 )
然後d FL立即以9秒9速率降閘(實係好快腳)
我同個fd皆立即以9秒89速率分開案發明場
過後諗番覺察方才實係無咩噴鼻港人~
反而多左很多多少死裏心o既本地人~
呢次皆算係一次貴重o既經曆~

第兩場:深喉合意一滴
話道其時分開背西後驚魂不決~
正思索松該當去邊樹救國~
忽然醉起之前有師兄提起過話又念按得好又可出水能夠去深喉~
而本人又已去過~於是便決議遠遠天去深喉~
到去睹間場本來皆唔算細~(裏面睇好細)
浴室火力足~locker仔效勞唔錯~
出到年夜龐睹皆有唔少師兄系度按松爪~
睹到部少便叫佢擺設我天房先~
教羅拔師兄苦同佢發言要d後死靚女走肥ge~
部少話無成績~
房皆唔洗等20秒便曾經帶左3個囡囡過黎~
夠快腳~抵讚
3個囡囡皆實係契合曬我果幾個要供
於是便揀左中心果個後死囡囡*^~
囡囡貴州人士~21歲~方才黎幾個禮拜~
佢身體唔係勁果d~不外我一背對年夜波無出格要供~
由於第一次黎唔知呢度咩弄法~
於是我就職由囡囡自在闡揚任佢舞~
先黎part 1~按得實係幾好~
齊身旁佢按混~隔褲俾佢按弟弟~細佬立即起坐~
以後又用油幫我推埋背~舒適
然後part 2~rpp & jj好舒適~腳法好出格~
無耐便回身~初時床尾機~以後睹佢訓埋黎~
佢玩得唔算放~上裏無隔腳上面便有極少擋~
不外唔松要~靚女當前細佬無耐還是扯黑旗降服佩服~

樣貌: A
身體: B (隻有A波)
正骨: A-
/ 骨:  B+
開放度:B+
女友度:A

佢洗腳返黎我便攬住佢傾下計講下笑~
好有女友Feel~
出廳再按個爪~按爪時期我個fd忽然驚叫一聲~
佢話留低左個銀包系房~噢噢~
佢立即突入房~好彩搵得番~
按足妹話呢度假如執倒家一定會俾番d客能夠定心~
其時我個fd皆暗喝采彩(面知過後先曉得並不是雲雲
於是便持續按爪啦~時期睹到有很多多少技師止黎止去~
均勻量素實係唔錯~同山雞有得揮~
由深喉出黎果一刻成小我私家係好爽好爽~

賣單:$188-$20 coupon+$10按爪=RMB$178

第三場:麗c丟失之夜

早飯止去樂土路食~浴途又路經背西~
睹d巷熄曬燈~同之前燈水透明完整2個樣~
但d囡囡還是傾曬系度搵客~
系樂土路食完個仄價海陳餐回一回氣~
叫左5收1飯2收汽火賣單皆隻係RMB$119~正~

飽又再思XX~
決議去遠期做松$100劣惠~
人氣慢降o既麗c停止我天呢日o既巔峰絕戰~
20:45去到~沖完涼坐低飲杯家~
由於之前系深喉曾經按完爪~
於是問個肥仔部少而傢有邊d技師得閒~
部少話而傢已有房住~苦無所謂啦皆預左要等一陣~
先坐坐睇睇D技師相先~忽然有個師兄巖巖按完出黎~
我一視居然係朋友團少師兄~皆估唔到苦皆碰倒~
能夠麗c呢排實係太heat啦~
同佢吹吹火~知佢本來係約左另一個朋友上黎~
假如唔係我早左上黎城市叫埋我~
佢話巖巖好好彩mark倒個皇牌^(效勞皆唔錯~
吹多陣佢便走左~
我便持續同個fd系度等啦~
等呀等~等呀等~沒有知沒有覺曾經去到21:50皆已有房~
由於我天念趕三鼓12面前羅湖過閉~
以是23:20前一定要分開~
於是我天再搵個女部少過黎問幾時有房~
佢話過10mins俾2間房我天~
到22:00皆已有聲息~話要再等10mins~
最初22:10先帶我天房~
系房裡裏我又等左20mins到22:30皆已有技師到~
我小我私家於是開端唔耐心進來搵個女部少~
佢話將我同別的1個師兄失落轉左~
話馬上帶囡黎~搵番個好o既俾我補數~
面知一開門......OSIM ......月巴、中女、 ......
局部中曬我止走骨場o既忌諱~
心中一水馬上走出房門同佢發言唔按啦~
佢先知衰係苦對唔住話能夠搵過個俾我~
不外果一刻我曾經咩表情皆無曬~
走左年夜堂話叫個按爪o既黎得啦~
按按下覺個頭有d赤赤痛~我知按頭o既係由好容師賣力~
年夜部分皆幾靚~於是便問個女部少有冇按頭o既~
佢話有~叫左個唔錯o既過黎~
心諗能夠系度留番個美妙回想啦
面知個好容師幫我校低張椅後~
個女部少同佢講左幾句後佢便走左去第兩度幫個客採耳~
而便叫左個巖巖幫人按完足~樣壹般o既按爪妹黎話幫我按頭~
我立即激到出唔倒聲
我話你唔係諗住叫個巖巖幫人按完足o既黎幫我按頭按眼卦~
佢問我話「好容師係另一個部分要簽小費怕我唔高興~
搵按足o既黎按便唔洗你簽~並且按法皆係一樣o既je」
話再唔係陣間佢能夠親身幫我按~
呢一刻我曾經無家好發言唔洗啦苦~表情再度沈降谷底~
個女部少便係苦同我say sorry~
本來諗住快腳沖完個涼能夠趕頭圍~
面知本來人算實係沒有如天算~唉
等埋個fd完過後23:25一齊飛的走人~
賣單免淨桑支RMB$28

另一小插直~系的士上裏時我個fd發明唔睹左一張毛伯伯~
疑心係之前系深喉時俾人偷偷拎走左~其時皆無發明
不外實在便算其時發明左皆無用~無人會認~
去水車站的路途中仲要塞車~視住個錶一分一秒苦過勁心慢~
半途降車背關隘疾走~個的士佬仲要支左錢唔肯找錢~
鬼叫我天趕工夫皆費時同佢實際~勝利系24:00前一刻衝閉勝利~
又試抹一額汗~果為我天帶黎o既救國基金曾經用得7788~
隨時連過皇崗o既的士錢皆成成績~
好彩皆有驚無險歸傢~完成另一日可悲喜驚險交散o既救國之旅

(挨得超辛勞~巖睇記得減分俾我 )

robertchan : 好很故意機寫的陳述,絕對巖睇,唔減你分,我驚比雷霹。

[ 本帖最初由 robertchan 於 2008-11-28 17:28 編纂 ]
回復

金牌會員

相儅不錯,感謝無私分享精神!
回復

金牌會員

學習了,謝謝分享、、、
回復

金牌會員

路過,學習下
回復

金牌會員

不錯,支持下樓主