站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

向西村汁一q 與 金碧桑拿打一q

2萬

超級版主

背西村汁一q 取 金碧桑拿挨一q

早2早朋友叫我上去玩...OK..冇成績~

先講背西...好唔多1面鐘先到...囡囡唔算太多但皆OK
每一檔城市梗有睇得上眼既女仔...唔怕話會選唔到的~
果早能夠太少漢子啦...我同老友皆做左萬人迷~
又捉又攬...我喜好你先抓住唔畀你走咋...一字記之約唔會有覺得的~
空話講完...選左一個女仔跟腳上房...背西我便唔係第一次去...
但D房我便實係第一次上...OMG...好彩故意理準備~
一房一廳..房一張床...個廳2張床..去到曾經有2張床係到撕殺松...用D佈JA住架咋...
囡囡洗沐..我便唔使啦...上床埋牙...實在皆係果幾味啦...
但囡囡夠溫順...唔會趕工夫咁...幾好~~搞掂走人~

金碧桑拿~>

本人終年乏月皆係老處所按骨多...但古次伴侶個老相好去左金碧做...
佢便去睹佢個老相好..我便當試下新場..一上到去...飛機場黎講..硬件算唔錯~
look架仔號召唔錯...沖完涼便廳...廳裏chair又唔係很多多少張咋啵~恰似唔夠10張~
坐係個廳到能夠視到d囡囡止黎止去...對於d第一次去既場好有協助...最少本人胸有定見
技師量素去到邊...我目擊果d實係幾好架...個個皆下下天...身體妙漫~
ok..房...第一個技師...同我係廳睹到果d好很多多少...唔使諗..一句唔巖..彈~
第2個黎..個主任居然念側側搏止開..個技師便本人止黎...問下個主任..你係咪當我愚仔~?
我視下個技師...塊裏真正在皆幾圓型下~彈~
佢一路同我發言係得呢2個技師..唔要既話便要等其他技師降鐘...唔松要你老闆我偶然間~
拿..皆估到你架啦..馬上便話有個技師降鐘啦..我額頭年夜年夜個醉字係到..你皆睇唔到~

第3個技師...古次呢個唔錯...一眼視降去眼仔年夜年夜少髮..皆幾靚女啦...但便唔係話好下~
part 1...唔會供供其其...但我便冇覺得...但佢皆算幾識做d調情行動...會突襲你的
吹耳仔啦...伸曬條呢搞你耳泂...會四周妮下你...年夜傢十分有互動...我錫下佢時..佢城市錫番我~
波波是吸腳的..唔錯....罕見既係佢上面皆唔順從我...即頭能夠腳指插...唔係講笑實係很多多少火...
女人既火源係完完整齊能夠波幅一個漢子既感情...其時既覺得實係十分好~
最初便係囡囡咬住我粒lin頭...我腳指曲既狀況下搞掂~
囡囡最初期望我能夠番回頭搵多佢幾回...幫下佢d call鐘面鐘...
靚/好既囡囡有很多多少...遠呢2年我曾經冇再試過番卓囡囡...以是皆該當幫唔到呢位囡囡~

埋單...果為係老友畀...唔太分明..2小我私家恰似580$...d小食便15$份既..我天皆叫左幾份...等我下次問分明再止補上~

呢個場我會再去的...下次再去果時便整埋張vip~

[ 本帖最初由 慕容阿戀 於 2008-12-11 17:00 編纂 ]
回復

金牌會員

學習了,不錯,講的太有道理了
回復

金牌會員

相儅不錯,感謝無私分享精神!
回復

金牌會員

路過,支持一下啦
回復

金牌會員

沒看完~~~~~~ 先頂,好同志