站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

水世x+蝴蝶x恐怖之夜

2萬

超級版主

火世x+胡蝶x恐懼之夜

之前同伴侶系元朗食完sushi~
伴侶鳩痕痕發起沒有如上去按番個正骨~
再黎番次一日跑3場o既豪舉~
由於伴侶鍾意去禍田果邊d年夜場~
於是決議皇崗過境再定去背~

墜機第一站:火世x
去到皇崗挨的往東圓xx四周降車~
斜劈面係火雲間~
再背前視睹有間門裏幾靚o既場火世x~
餐牌寫住$188推前線線+收2項年夜堂+洗裏~
於是便去啦~面知便發明俾個門裏呃左~
到去睹部笠殘殘舊舊~
以為本人去左工場年夜廈
d牆又係舊舊天~
個浴室便皆算幾年夜ge~有個火池~
不外信賴無人敢去浸
出年夜廳睹唔係好年夜~有男女客~
d年夜堂技師年夜部分皆樣麻麻&中女d~
同火皆&皇結果d完整無得比~
叫左個鬆腿~黎左個烏蚊蚊村姑苦o既技師~
心諗按正骨無所謂啦~
面知個村姑 完整唔識按~
力火&準確度完整無~仲要邊按邊視斷絕睇面按~
按完隻足仲衰過已按~當期時表情俾佢搞到好爛
而我個fd按完個comment同我一樣~
於是年夜傢對視一下之下決議轉場~
心諗呢個場咩量素有目擊~曬$唔松要~唔念曬工夫

曲浴室念換衫啦~
個locker仔話老細苦快走ge~
我天問話約左伴侶啦~
面知驚心ge事發作啦~
佢居然同我講個key開唔倒個locker
搞左好耐好耐皆開唔倒~
連我個fd皆換好曬衫系度等我~
最初幾經艱辛下俾我隔硬翻開左拎家走人

轉場啦~其時曾經無曬mood按正骨~
心諗面皆要搵間場出下頭先股喜水先得~
面知便遭受到更年夜o既沖擊‧‧‧

墜機第兩站:胡蝶x
系火世x前裏有另一間似/場o既物體胡蝶x~
睹餐牌寫住有港式~企左系門心諗左一陣~
睹個門裏麻麻原來諗住走~
面知個部少睹到我天立即走出黎~
陽陽咀苦笑住同我天發言有波推~
念玩咩同佢開聲便得~於是我同個fd便俾佢棍騙左上去~
到去浴室好細好細~得幾格~仲要1個客皆無~
出到年夜廳又係無人~其時曾經心知沒有妙~
上到房睹間房又係好殘舊果d~
同部少話要玩波推~
發言最松要搵d後死靚女走肥o既黎~
面知噩夢便開端啦~
一次過黎左3個~當期時我唔敢念像本人係咩心情~
但一定唔好得去邊~
、月巴、老女人樣樣有齊~罕見o既係個個三尖八角苦~
d妝仲要化到濃一濃~d裏皮鬆曬苦~守舊估量皆30中至4字頭~
唔講以為去左哈佬喂
同部少發言彈~佢居然問我話無曬女要等~
我天嬲嬲天話苦轉中式啦唔該~
佢立即話再去睇下d女降鐘已~
以後黎左個我估20到尾30頭o既年夜波女黎~
個樣算可承受~
能夠年夜波女身型皆比力薄d~我果個皆唔破例~
攬降去完整無Feel~仲要有d鞋鞋天ge覺得~
恰似俾Auntie攬住苦~
不外值得一讚o既係佢實係效勞做足~
推pp & jj皆幾舒適~做埋波夾腸仔~
但有睇開小弟包膠o既師兄該當皆知小弟玩開標的目的村
較鍾意後死心愛囡囡~
以是到最初皆要減極少念像力先出倒" />" />
不外鍾意中女戀人o既無妨一試~
臨走前食埋個裏先走~好彩有廠車慳番程~

kkbbq:慘諜報告減憐憫分10分

[ 本帖最初由 kkbbq 於 2008-12-12 18:44 編纂 ]
回復

金牌會員

好好 學習了 確實不錯
回復

金牌會員

好好 學習了 確實不錯
回復

金牌會員

LZ說的很不錯
回復

金牌會員

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層