站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

會記 + 安老院

2萬

超級版主

會記 + 安老院

我同有d ching 既諗法一樣, 驚ca重挨松風, 以是皆係降足sz算啦.

禮拜五早成一面先到會記, 例牌好容房按中式. 女女黎到, 中肥體態, 皆ok.

我風俗女女正在我前裏, 我敵手便放前裏, 女女按背, pat pat, 我敵手便反腳放正在床上. 呢個係我探索捉鼠既根本行動.  

最後按皆無咩家, 但按背既時分, 女女正在我右邊, 左足站坐, 左足..............放左上黎, 膝頭便放係我pat pat 中心, 呢個姿式, 我實係曆來皆已睹過. 果我敵手係反腳放正在床上, 以是我係掂到佢年夜脾, 我心諗你恰似比曬signal我喎, 咁我隻左腳咪試下摸佢年夜脾, 而佢呢個姿式, 我便雙方年夜脾皆摸到, 佢皆無縮, 重越哄越埋, 但我偏偏偏偏便無摸佢mm..........佢話 " 好面便摸到裡裏啦!" 我話 "出有呀." 佢恰似怪我唔摸佢咁,  

末於佢坐上黎按pat pat, mm便坐住我左足, 佢用力背前按既時分, mm便係我隻左足度磨, 皆有一段工夫, 我睹佢意猶已盡, 便使出我隻磨挨足..........係咁震佢............隻聽到佢係度喘息, 跟住"呀"一聲禁停我隻足, 我便回身視下佢, 佢話攪到佢好念要, 跟住話要去茅廁.

返黎後便幫我按腳, 我便開端上山下海, 佢話裏面睇到架............跟住去熄燈, 我便用磨挨腳去摸佢mm, 隻能夠正在裏面, 但波波, pat pat能夠任摸, 年夜傢一輪慢攻陷便比佢ko左.

餘下工夫便幫我按動手,足咁啦. 夠鐘便一張毛伯伯, 果為我要留宿, 以是係按三個鐘, 便簽多20蚊, 埋單時好睇d嘛.

跟腳降去做個鬆腿, 女女黎到, 嘩..................腳細腰幼..........波年夜, 實係有36d, 主要係年青幾靚女. 罕見皆成四面幾, 皆好可笑容, 但係超.........有力, 算啦, 凡是皆係睇得唔做得, 不外睇下佢條波la皆抵番, 果為實係好年夜.

第兩晨訓到成十面便走, 去試下象兄推介既安老院, 係會記止已往, 實係五分鐘便到.

處所便唔形貌啦, ching們皆分明過我, 去到年夜廳十面半到, 熄曬燈, 隻得一個漢子用毛巾包到木乃伊咁扯曬鼻鼾, 搵個位坐低, 睇下有咩按: 噴鼻推 $ 108, 三個鐘 或 兩身一足, 便呢個啦. 重有家飲同收個公仔麵, 使唔使咁抵呀, 係依傢呢d經濟情況, 呢間皆係一個唔錯既挑選, 固然硬件唔好要供咁下啦 ! 多開象兄 !

食完家便去睇相選女, 叫效勞員睇下邊幾個得閒, 佢抄左幾個號碼, 便選左個年青, 紮眼的.

女女黎到, 皆ok, 張相便肥d,不外實人皆唔肥. 按背唔夠兩分鐘便降油, 皆夠力火, pat pat的部分按得好耐, 又成日插我屁眼, 戰前線線. 當佢又用mm坐住我隻足, 我又用隻足切下西餅囉.

到按腳既時分, 我便摸下佢年夜脾同pat pat, 果為佢係挨橫跪係度幫我按肚, 我便試下摸佢pat pat同mm, 佢皆無縮, 到坐係床尾幫我按年夜脾時, 便問我要推前裏嗎 ? 我話舒適嗎 ? 她隻笑一笑, 便開端幫我按. 佢d腳法皆係漸漸的, 溫順的, 我叫佢坐過黎, 又好聽話, 我先攬住佢訓低攬一陣, 錫下佢條頸, 用力攬下佢, 跟腳解埋個bra扣, 淺啡色, 細的, 幾挺. 隨手睇埋mm, 噢....一線毛, 淡色, 覺得好潔淨, 最後唔比摸裏, 赴任唔多比佢ko時, 皆勝利探, 佢重mark年夜對足共同我加.

洗完腳返黎便傾下計, 佢話死意麻麻, 假如早班便一日上得一個客, 象兄, 咁你便要構造多d集體, 去造訪多d啦!

出返去年夜廳按下足, 果時便開番曬燈, 有兩個 c9 話按完足推油. 我按完足睹咁抵, 又按多兩個鐘中式, 皆係睇相選女, 果時便有個女部少既物體, 成個波 (sorry, 該當係硬殼果) 壓埋黎, 問我按咩式呀, 邊個邊個按得好好架, 本來個度d女女城市按中, 泰, 推油的. 咁便選個紮眼d既.

女女黎到, 嘩........同我咁下咁年夜喎, 間房又細, 佢按既時分要將張床搬左搬左, 赴任唔多到鐘便問我要挨飛機嗎 ? 我話唔使啦.

呢間場d女女實係以效勞"淫"平易近為目標.  

睇相既時分, d女女有個體皆幾中下, 其他皆幾年青呀, 該當會再去試的.

rebortchan : 一份越睇越高興的陳述,連續不斷食到好家。

[ 本帖最初由 robertchan 於 2008-12-7 11:50 編纂 ]
回復

金牌會員

前排支持下分享
回復

金牌會員

不錯不錯,樓主您辛苦了。。。
回復

金牌會員

難得一見的好帖
回復

金牌會員

我是個湊數的。。。