站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

景軒 霧都 桑拿 唔精神 報告 (轉貼)

2萬

超級版主

景軒 霧皆 桑拿 唔肉體 陳述 (轉揭)

琴早深圳得6-7度同個老友諗住去推個油當搽cream,諗住去返d去過既肉體場,個fd話....沒有如walk in 試吓 景軒 霧皆 桑拿 ,呢個場我實係已去過,唔知咩家境 !! 上到去問問個價位..係咁既....呢個場係開年夜,要500蚊人仔,港式138,個部少仲恰似好鬼咁講...細細聲,恰似怕我天放蛇咁... 以後我園地左去個客堂...好clean唔錯有4粒星,能夠凍既閉係d效勞員局部凍到on撚鳩鳩,無咩家號召!到按足便叫做ok 3粒星 講實..按便實係唔太好..唔夠力火..不外叫做d女有笑臉...又好吹..3粒星啦 !! 到去洗沐房...2粒星 dlocker仔 on99咁 火力唔夠皆由佢...最慘便係咁連凍...d熱火能夠講係無...天..仆哂街 !! 凍到鳩皆宿 到房...d房局部白色烏蚊蚊,次次女4條比你挑選..d女相頭3粒星,一般料,我選左兩轉...愈來愈唔掂..第一轉睇唔巖...個部少皆馬上話老細無女喇!吹連漲 到第兩轉一黎果d 唔係 愚婆咁既髮型 便恰似挨10號風球咁  年夜波果d又樣衰,無波果叫做睇得吓..根住我fd要年夜波..我便要無波好dd樣 根住便訓好推背..降油推..局部唔用力..隻腳仲衰過抓狠 皆知..心知沒有妙  到佢推到咁高低便話..你係咪做港式? 我話係..佢話港式138唔做 pat pat 同袋..隻按完便挨 佢話...玩西式啦! 我問西式面玩...佢話你試吓咪知囉...唉..根住又本住我沒有天堂既心態try try!面知佢用個pat pat 坐上我背講推拿(著住衫)皆唔知佢做咩鳩  玩赴任唔多便做pat pat位 ...激撚到我呢 佢老豆丫..完整唔識做 用隻腳指 撩秋袋 用隻無腳甲既腳 抓荔枝,抓pat pat..做左5分鍾..我皆頂唔住叫佢做前裏..(唔係果為舒適呀..係完整唔feel 同以爲佢唔撚知做松咩家)我回身佢便係咁降油挨不外佢唔係抓住你個龜頭挨...係龜頭對降小小個莖位挨 我便搓佢個 洗衫板 (飛機場果兩粒石仔)摷佢下邊又欄檔 搓多兩家皆唔念搓(無波):smile_27: 根住佢仲睹我 開開天Q...仲要問我.沒有好像佢開年夜 !!吊拿星..佢連飛機皆唔識挨 開年夜咪成條死魚咁訓低由我吊...5百人仔 我洗撚吊佢咩 衰d講..150蚊果d皆好過佢 以後 我用本人既意志力 叫細佬快連d出家 無謂眼淵 出左..我立刻叫佢走...仆佢個街..皆唔知係咪出黎撈家 !! 以是講實...去飛機場 皆係去返本人去開果d !! 挨飛機皆係念 佢抓pat 抓荔枝 果吓 震震吓既覺得啫 ,咩家皆無面玩呀 ! 以是列位 爸把 唔好去呢間家好唔肉體 

園地:(便足 , 又clean,係洗沐最好)
囡囡:(有驚無喜,仲要效勞衰) 
效勞:(連個按足囡囡 簽10蚊比佢皆話最小要20蚊,效勞員凝滯,locker仔企哂係度吹風 凍到唔識止去拿毛巾) 
代價:(500蚊開年夜,138港式係招牌,本質要你玩198西式,講實飛機唔玩pat 抓袋,,面玩?)  

總結:(如圖睇...擰哂頭,慌撚左,扯唔到旗,唔知佢做松咩,無法)
回復

金牌會員

小手一抖,積分到手!
回復

金牌會員

我搶、我搶、我搶沙發~
回復

金牌會員

寫的真的很不錯
回復

金牌會員

景軒 霧都 桑拿 唔精神 報告 (轉貼)5528 作者:大脚吴妈 帖子ID:112806 不錯
回復

金牌會員

難得一見的好帖
回復