站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

港豪院線-上演鐵達尼號

2萬

超級版主

港豪院線-上演鐵達僧號

院線: 港豪
上演日期 :5月22號

媒介: 約左3臺客,"卡濃"個臺甩底,成果中心有2,3個鐘空閒,天時寒熱,便上左港豪。第一個偶爾

場境1:司理,LOCKER仔照舊熱忱,洗沐房又有工程,拆到容容爛爛 ,D客洗沐換出去的工衣,掛曬係到,無人拾掇  

場境2:戚息室,無做作業,念睇相揀,面知有條友霸住個電腦,又話不異實人吾同,又話假如條女吾"年夜BALL"會蝕底,個司理皆怕左佢。閃人,佢持續霸住部機。。頂
司理去吹火,叫佢引見,佢話沒有如你本人睇,本來D技師止出止,佢叫我睇實人SHOW,好過睇相。成果揀左佢,第2個偶爾

場境3:房間,技師到,睹過實人,固然係心頭好,女女好斯文,講家好溫順,但無乜笑臉。
PART1,傾計為主,女女剛去深圳2個月,之前係傢城做KTV,又系反複的事,睹到D同親女,背井離鄉,確得深圳片天黃金,以是跟人出黎。。思城。。以爲正在傢好,成個PART1,最正係RPP,但同女女傾左很多多少家,我天D老家,講故最叻
PART2:一造如常,但果凍我一背吾好,做完背,反身正裏,女女話皆係要做果凍,本來佢話試果有個客,有D SERVICE叫佢吾洗做,厥後購單時境然同司理贊揚話無做SERVICE,叫司理比DISCOUNT,成果8合+幾張Q旁,佢便比公司扣糧,以是皆係做左好D,女女話有D客好細老,實在漢子念摸女人個D處所皆係敏感處所,皮薄,但係D人恰似有恩苦,係咁鼎力渣,指甲少又要鼎力撩,痛便會躲,又話你吾協作

戲肉: 女女騎左上僧,比對LIN我食,隔住條UNDER用mm磨我弟弟,我之前睹佢咁DOWN,一曲對佢好斯文,無乜掂過佢,佢叭降黎,攬住我,一路磨,一路叫,叫得好好聽,叫到我皆得控,我便伸腳推開佢UNDER,摸佢mm,越摸越幹,越叫越HIGH,我皆有D得控,一頂,左半條。。女女立即縮出黎,但係無贊揚,我便持續用弟弟個頭磨佢mm,其時真正在太治,老家皆得控,成果第2次,成條曬,女女騎左2下,但係年夜傢皆知咁樣會失事,佢便縮返出黎,坐係中間,互動下,幾家便派坐彩

終局: 女女個樣好尷尬,以後完整無提起方才得控既事,年夜傢扮無事發作,果為膠葛左好耐,佢洗完腳返黎,尷尷尬尬左吾夠非常鐘便響機,降鐘,198-20"Q旁"+10LOCKER仔=188降樓

無諗過我D老家城市失事,吾敢再去搵佢,再去真有事發作。。出去玩,要知遊戲劃定規矩。。我吾會去玩水。。佢收我走個時無叫我再搵佢,我皆無發言會CALL佢鐘,我以爲係RIGHT CHOICE

雜小我私家經歷,女女NO吾會供給,假如有C兄吾LIKE便當睇4仔小道便算。

[ 本帖最初由 jet-jet 於 2009-5-23 10:39 編纂 ]
回復

金牌會員

我搶、我搶、我搶沙發~
回復

金牌會員

看帖廻帖是美德!港豪院線-上演鐵達尼號4984 作者:forregistuse 帖子ID:112489
回復

金牌會員

寫的真的很不錯
回復

金牌會員

前排支持下
回復