站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

第一次包膠 27/7 金x港之行

2萬

超級版主

第一次包膠 27/7 金x港之止

昔日無聊早晨9面便乘車上金x港試玩(第一次去)一上到去..吓..無人(有面驚)好彩不敷2秒又有另一人去(定瞭一下),以後先去洗沐...ok啦 locker接待皆能夠,沖完飲杯家便房...開首帶我中間d壹般房叫我等一下,隔左一陣帶左一條女黎....嘩...似28-29仲要係恰似已訓醉又肥連妝皆恰似出有上,即彈....再過一陣帶左女去 開首我以為一個...面知本來一黎便3個,但係一黎第一個便睇上眼瞭..第2個連模樣面皆有望...第3個便隻視到幾下空前巨大(沒有是肥),第一個化瞭妝...細細粒...低胸衫...身體均勻...處所應年夜便年夜 應幼便幼..兩話沒有道便要佢,以後條女進來 司理便帶上樓去旅店房(話條女攞完家會本人上去),係上裏等左一陣條女便到....以後各自準備,脫光條女便拖你去洗沐..洗沐皆好仔細...仲沒有是邊玩上面邊r你pat pat,固然我要反撲啦...條女上圍一隻腳ok玩到..我邊玩胸 佢邊同我沖...沖背部仲用對家磨,其時實係有面衝動當場處死...但係唸一唸 漸漸玩,沖完上床..佢先同我推拿背(佢已脫光)..以後推油....再以後便波推...先用波掃你耳..再去背...以後patpat...足再上去耳..邊掃邊R荔枝.玩弄我條蛇,推完背便回身前裏..又是波推..時期錫LINLIN時 其更用波LIN碰蛇頭, 以後便玩乳交, 那時蛇曾經起家, 條女便上套好存心吹..仲雪雪聲...吹到咁高低 便上馬...皆係囝D 古次我隻要佢女上男下...開端佢放去時 能夠火沒有多..要漸漸放去..我仲睹佢單眼松閉, 咬松牙閉, 心唸能夠火少...面知沒有隻火少仲係好鬼窄, 左一半曾經以爲好艱難 好窄..要好緩先曬...以後漸漸騎, 我便單腳正在胸前舉動, 騎左陣便+快, 條女仲單足開埋叭係度夾..騎多一陣便KO左
以後趴係我身上回氣,以後洗一下年夜傢再回床談天
得知NO.^#2X歲(看似21-22)四川 剛做瞭2個月, 道得知皆好少人上去玩, 並且皆隻做噴鼻港人多, 當地人少做...(怕放蛇)
講左一陣佢又撩撥我, 皆係果D ...上套.古次便由我自動啦, 先男上女下,托缽人保反, 再將佢對足放上我膊頭, 插左陣便將佢條足伸起年夜鼎力插
開初漸漸插條女皆有少量嗟歎, 插插下開端年夜鼙, 仲好慌張用力抓住我, 並且越插越多火..每鼎力插一下 佢便便共同 心情由痛苦轉為直爽, 仲沒有時佢自動搖上去, 固然我更年夜鼎力插啦
最初皆OK完兩個皆乏戚息一會便洗沐回上面
以後回年夜堂便收足推拿/足治
技師:NO ^@* 廣東人 (20) 皆懷孕材, 出化裝皆好渾雜, 化左妝能夠一試(但係唔知待唁得)
呢個按等好舒適, 佢實實正正係按你足部的根位, 其實不是推拿肌肉(小費多一面), 她找出根才漸漸按
能夠我足多做活動, 以是皆約莫知根的位置, 以是出有治按, 按完 換身走人
開共600人仔走人
回復

金牌會員

不錯不錯,很好哦
回復

金牌會員

支持new161
回復

金牌會員

看帖廻帖是美德!第一次包膠 27/7 金x港之行6977 作者:姜小黑61 帖子ID:112360
回復

金牌會員

真是 收益 匪淺
回復