站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

魔王再臨!一日一夜玩個夠本!(超長報告,俾下面,耐心睇)

2萬

超級版主

魔王再臨!一日一夜玩個夠本!(超少陳述,俾上面,耐煩睇)

小弟之前同街街CHING作別,真屬易為,果為公家來由而招致表情沉重!但如今已完美處理!表情亦放鬆下去!於是前幾日重出江湖 !期望各CHING持續撐持小弟的好劣陳述!
(小弟偏心KHO,以是出格留神其陳述!但發明出有太多新囡陳述!遠日隻有007CHING上@@的陳述!kho苦多新囡上,實係無人試?能夠CHING們公事忙碌,出工夫出陳述啦!
條件講完啦,立即收上3Q陳述!

小弟正在早上先取伴侶們(有男有女),到正骨場推拿!飲完茶便到目標天!
間場係KH附近!叫綠X傢園!睹佢係老字號減上60分鐘為1 個鐘,抵玩!
固然舊D,但幾寬闊!按左1小時年夜堂3小時中式!足足240分鐘!由於係年夜正場,無鬼鼠效勞!以是年夜部門係C9,從前已玩正骨,總期望到正骨場可碰到美男!實在追念本人實係笨不成及 ,要搵美男,正場年夜把啦!便算正場碰中美男亦隻可近不雅而不成褺玩焉!以是無所謂,伴侶抱怨技師老,醜!小弟沒有以為然,果為以後先致係戲肉呀!
代價開理!減上小弟有會員卡!位位100閣下攪掂!取伴侶作別後,再次踩足HKO
古次是小弟初次夜闖減留宿!一定要縱情而歸!

19:30小弟一心找相好做CALL鐘,但挨吾通(遺忘技師制止帶德律風上鐘)
到門心睹美男收客爆鼻血!嘩,我實係苦帥 !講笑姐!問佢面解?佢抬下頭掩鼻,
問吾到我,但佢仲笑笑心,好心愛啊!
阿才司理四萬苦心!保舉新囡!#,第一日上鐘,食到頭圍?合理正在年夜堂等侯其間
,相好回答!話幾時到呀!OH,易以推延!算是上佢先!吾食頭圍LU!

囡囡#@上松鐘,到21:30先得!實在果為客人話要減鐘先要等苦耐!好悶呀!
同司理們吹吹火!電腦睇相!但無更新!頂呀!於是玩小P挨收工夫!
末於比及21:30,小弟坐後排SOFA,睹#@跟客人走過!佢發明我,曾經慢沒有及叫我!
WO…年夜堂有CHING視著我!好驚! 佢收完客走!返來時反響更誇!間接帶我上房!

重係苦叫我,不斷講家!個個視著我,齊場核心非我莫屬!好驚呀!
上五樓!碰到呀富司理!佢亦驚奇#@止為!
#@陳述很多,小弟沒必要多道!總之正啦!老相好公然吾同!一流!
俾佢:100分

23:30, 取相好作別後!到年夜堂坐,等候!#哈哈,試下新囡囡先" />
其間發作風趣既家 ,幾過隱!依舊坐後排,很多囡囡走過!傍邊再被發明!
尾先係#@,佢下班!睹我坐係年夜堂!叫我返上去訓,眼皆白曬啦!爹左兩句,佢走啦!
以後@@走過!自己佢返早,可是日減班!以是苦夜皆睹到佢!

我睹佢恰似吾認得我!算啦,皆係睹過一次,遺忘吾出偶,面知忽然有人拍我背脊!
WO…@@遠間隔相睹 !佢好心愛苦話: [為什
麼沒有找我,把我遺忘瞭嗎?]梗係吾係啦,我面知您減班姐 !以後笑笑心走左!

最初(!戰*(走過,(!話:本來係你,走已呀!我留宿,梗係已走啦 而*(便碌葛苦視往我,佢實係吾認得我LOR!

00:30上!#,嘩!囡囡細細粒!好YOUNG!黑白皙淨!CUP腳波!
PART1:咪攪,按完正骨,真力收支太年夜啦!傾兩句,得知係威記舊人,叫佢羅油!
PART2:囡囡實在幾COOL,吾太自動!能夠返夜,肉體短佳!解甲波推!嘩!好乳呀,

固然隻係CUP腳波,但胸形絕好,皮膚黑滑,堅硬無比!妙手感應痺呀!
波推好FEEL,果為真正在太挺啦!RPP腳法便一般!降油挨JJ啦,囡囡亙動性低!無淫叫
吾夠投!少工夫DARK AIR!挨井亦有挾足!不克不及深化!能夠新人啦,等待往後有前進啦,

爆出時吾爽!但佢對波實係好好玩,挽回分數                     俾佢:92分

2:00好乏,訓LU…第兩日10時起床!收拾整頓儀容後到年夜堂食早飯先!
到11:00,早班技師逐一呈現,再次被#@發明,好有緣LOR!問我食左早飯已,
仲問我食吾食佢個D早飯?算啦!人傢皆要食架!

11:30,自己念面@@,但佢覓早減班,要下戰書先返,一於搵!)號啦,

佢既開放度比@@有過之而無沒有及!上房等下, 等佢食完早飯先,由於之前出過陳述!隻寫重面!
PART1: :照SKIP,傾下攬下!好女友FEEL呀!
PART2:微波但好老,波推照舊無FEEL,佢話指插吾好,好簡單有病,無謂強者所易啦,

深化再次失利!但做果東時有欣喜!(CHING本人諗啦)囡囡明白講調情道話,
挨JJ腳法有前進,爆出時好FEEL!                             減分俾佢:96分

HKD:660

PS:看最新囡囡相片後有感受!
!#
已試過,沒有返食!
#)
^)
^!
(@
邊幅一般, 容後思索!
!))
眼鏡娘,好Q ,目的鎖定!
%
巨乳,取(! (( 有得揮,但樣醜,思索下!
以上隻屬小我私家推測,到去既時分先算…一有試到新囡囡,壹定陳述!" />

[ 本帖最初由 stevemakmak 於 2009-11-28 23:44 編纂 ]
回復

金牌會員

過來看看的
回復