站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

初次出征禦泉通宵大戰巨乳淫娃 (攪完腳軟落返香港有相報告)

2萬

超級版主

初度出征禦泉徹夜年夜戰巨乳淫娃 (攪完足硬降返噴鼻港有相陳述)

睇過好淫兄 幾回既推介, 一曲好念試下呢間禦泉, 古早末於偶然間一去, 約埋老友祖下我一齊動身, 由於曾經過左十兩面 , 惟有皇崗過閉再轉的 , 去到位置該當係比力遠羅糊閉果邊, 念去既師兄要留神留神。

1面半去到目標天, 馬上睹到傳道中既金鎗人, 四萬咁心出黎號召我天, 帶我天上房, 面知三十幾間房局部謙哂 , 要等十五分鐘, 好, 照等, 等既時分聽到好撚高聲既叫床聲 , 有D馬檻FEEL, 坐係度等左陣, 末於房, 第一輪帶4個黎, 有3個得 , 但皆無揀到, 睇多輪, 左6個黎, 得1個得, 即係10個有4個得, 命運皆唔錯 , 而呢4個NUMBER係 180, 300, 166, 160, 有愛好既師兄能夠留神下 。

成果我揀左180, 樣唔夠其餘個3個靚, 但勝左波年夜 , 減上佢個代價係貴D, 以是一於試下佢, 一開波除衫洗沐, 佢一除衫, 哇, 對波實係好年夜 , 奶頭尺寸皆適中, 漸漸塗上洗沐液, 齊身用佢對又波明白既波推我齊身" /> , 不管視覺腳感皆係一流, 但好惋惜無好淫兄所說起既鮑魚刺身 , 能夠唔係個個女女有此絕技, 以後便幫我火中蕭, 佢心技唔錯, 吹得一尾好蕭 , 漸漸用條脷轟炸我既小老四, 袋袋頭頭無一幸免 , 漸漸小老四曾經俾佢攪到脆硬無比, 佢有睹及此馬上開端成條露哂 , 家家深喉, 再漸漸加快, 一波轉兩波, 兩波轉三波, 好快曾經去到五波, 我不竭咁舞動小老四共同佢既速率, 當開端有念出家覺得既時分, 我便按住佢個頭不竭係咁chop , 實足十拍松AV咁, 最初開到200KM咁快爆到佢一心皆係, 便係咁出左第一Q。

出完一Q上床戚息, 佢開端做效勞, 波推遨遊毒龍鑽樣樣做足, 毒龍鑽仲鑽到我典床典蓆, 實係好勤力   , 並且常常做出淫樣同淫叫, 惋惜我以爲太自然嘛嘛天鐘意 , 做完壹切效勞, 又開端演奏, 帶套上馬女上男下男上女下皆係果幾招唔多講, 能夠由於第兩Q減上眼訓既閉係, 早早已能完成, 成果做做下硬左 , 除dom戚息一陣再吹返硬再上過, UN左十整分鐘, 又硬左 , 又戚息一陣再吹返硬再上過, 呢次女女話係最初一個dom, 實係沒有勝利便成仁 , 馬上集合水力   不竭加快狂插, 家家插到最盡, 張床搖下搖下便黎要冧 , 實係好d牆皆俾我插脫, 最初勝利完成第兩Q , 個覺得同踼完百兩分鐘角逐抽哂根一樣。

最初問佢可唔能夠照相紀念, 佢十分年夜圓一心容許" /> , 並且亦問佢拎左德律風 , 有愛好既師兄可問我要。臨走聽到有個NO.998 既女十分掂, 身下1米7屬於MODEL級 , 免費$528, 唔知有沒有師兄試過, 有時機一定要試下。   

[ 本帖最初由 深圳開推特 於 2009-12-12 07:14 編纂 ]
回復

金牌會員

沙發!沙發!
回復

金牌會員

找到好貼不容易,我頂你了,謝了
回復

金牌會員

我是個湊數的。。。
回復