站內搜索

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

new161討論區

唔係吹水話過去就去+食好野+點先至鬼鼠唔失望(等我話你知有相)

2萬

超級版主

唔係吹火話已往便去+食好家+面先至鬼鼠唔絕望(等我話你知有相)

鬼鼠面先至唔絕望
謎底係去正場dup正骨唔好諗正係最好辦法
前日版主問我係咪有假
有冇假照上la
批注唔上便揾隻當地傢雞插下
講番面解要上
1日皆係菜檔條狗皮乏事
無情黑事隊本過時宋代鹽書過僧
睇到金睛水眼扯住扯住  
上到去趁便開餐
冇能講家~睇相

便係比僧兩條女搞到要降水

拆天鐵碰到正家梗係唔放過la

出左閘第1工夫醫肚
有遠食遠凱利la
叫個洋葱 扒飯十分有火準
肉量夠真有心感又年夜塊仲兩件tim抵9佢收   
唔同其他1般港式茶記降鬆肉粉+拍扁扮年夜塊
完整冇骨洋葱汁掂
28蚊個餐有白湯有杯凍飲算係咁la
不外d湯有極少棘
埋單仲有張兩雞屎既coupon下次用加兩皮

食飽降到深豪坐陣按爪先
僧次冇食麵冇隊啤

是9但比人幫我諗僧個80

把聲嬌嬌天陽聲細氣
列位唔好睹怪
細佬細人1個唔識高文文章將曆程寫到詩情繪意
去去去去隻係出果篤家
自問程度低冇法子將篤家寫成萬行書
睹到有幾位兄弟晌僧度食到d唔掂既西女
唔掂便要blacklist冇能虛心啋佢on9
試過僧件80年夜圓冇格腳           
對我有自信心既兄弟能夠試下佢
批注先呀
唔勤學似某位pm我既c兄睇左我陳述試完番僧同我發言絕望
果位c兄話貴wor支138至係開理程度
推油指定行動又冇車冇光豬冇指插條女唔肯吹
假如抱住咁既心態間間唔好去1定絕望

dup完念話番噴鼻港
出門心巖巖接到細佬德律風
佢同幾個老棚過左僧食完家念去正骨
坐的士已往正在火1圓匯開佢天
dup便梗係做細既請la.........我果份
揀個日式貪佢有油降推背推得舒適d
dup完簽50
條女恰似呆1呆咁視住我
問佢咩事問番我50?
冇能家下話
你估我係果d捉鼠敢死隊隊員呀
我話有咩成績簽多左我能夠改少d wor
條嗅西話好噴鼻港客人1般簽100常常有d會200~300
不外唔松要la多開曬
講完1個箭步走9左
走早d便1能吊降去
又唔能自量下本人年歲同條腰1能樣冇38皆有36
又矮又肥又老又扒又串dup又唔掂浏覽你老味
咁多人鐘意玩捉鼠揾僧d巖la
包保勝利正在視

[ 本帖最初由 咸魚佬 於 2010-4-5 08:21 編纂 ]
回復

金牌會員

我是個湊數的。。。
回復

金牌會員

不錯不錯,很好哦
回復

金牌會員

過來看看的
回復